astrologi

din personliga natal chart

astrology is a language and if you understand this language,
the sky speaks to you

your path is illuminated by a roadmap of stars,
i am here to guide you

Tack för att du kikar in här, men just nu är det tidsbrist för mig att skriva ditt astrologiska horoskop, återkom gärna senare, kram Carola ღ

.02

astrologisk natal chart

★ ★ ★ ★ ★

De flesta känner till universums rörelser i vårt solsystem kallat astrologi. Precis som de numerologiska själskontrakten ← är även astrologi hundra procent träffsäkert. Det är olika läror men de går sida vid sida och visar ständigt vägen, både bakåt, nuet och framåt. Likt numerologin, ett avancerat system och man kan plocka ut i princip allt ifrån sin natal chart, dvs din astrologi karta och koda ner den i molekyler för att bättre förstå dig själv, alla egenskaper, vem du är och vart du ska. Du som redan har ett numerologiskt själskontrakt ← kan nu komplettera med din astrokarta i detaljer. Som vanligt förpackat i vackra grafiska sidor att ha kvar resten av ditt liv och plocka upp när det behövs under livet.

2500 kr

the soul of the newly born baby

is marked for life by the pattern of the stars

at the moment it comes into the world

kvalité & element

kardinala: är de fyra igångsättande uppstartande tecknen (se bild ovan) väduren (eld, som startar upp våren) kräftan (vatten, som startar upp sommaren), vågen (luft, som startar upp hösten), stenbocken (jord, som startar igång vintern). Kardinala tecken kallas för zodiakens ledare, trendsättare och idémänniskor.

fixerade: oxen (jord), lejonet (eld), skorpionen (vatten), vattumannen (luft). De fasta tecknens roll är att upprätthålla och försvara positioner, ansvar, mål eller önskemål i vardagliga situationer. Dessa tecken är de minst välkomnande av förändringar. Deras roll i zodiaken är att bevara traditionen.

rörliga: tvillingarna (luft), jungfrun (jord), skytten (eld), fiskarna (vatten). De rörliga tecknen förbereder för förändring till nästa säsong. Detta gör rörliga tecken anpassningsbara, flexibla och kommunikativa. Föränderliga tecken är rastlösa och omfamnar förändring.

husen

Det finns tolv hus som ser ut som tolv tårtbitar. Det finns också tolv tecken och varje hus styrs av ett viss stjärntecken med start av hus 1 som alltid ligger på samt är din ascendent/rising star.  Detta första hus styr alltid väduren då det är det första tecknet (se bild ovan) men eftersom zodiaken ständigt rör sig kan du ha ett annat stjärntecken här, men i grunden är det första huset vädurens som handlar om jaget. Sista tolfte huset styrs förstås av det sista tecknet fiskarna, men även här kan du ha ett annat stjärntecken. De tolv husen utgör arenan av olika teman i ditt liv som är fasta, dessa teman och egenskaper för just dina hus räcker livet ut. Utöver detta har du planeter i dessa hus utspridda som de stod när du föddes och det är här det hela blir intressant hur ditt liv utspelar sig i olika områden.

grader, noderna & returns

Dina big three är det första jag tittar på: var du har din sol, ascendent och måne. Jag tittar förstås på allt men dina stora tre är det vi ser mest av dig. När har du dina saturnus återkomster och vad händer där under tre år? Var har du din merkurius, venus och mars som är våra privata planeter medan jupiter, saturnus, uranus, neptunus och pluto är mera kollektiva planeter. Jag tittar även var du har ditt stora sår, Chiron, som representerar våra kärnsår och hur vi kan övervinna dem. Chiron symboliseras av en nyckel som visar vikten av att låsa upp asteroidens stora lärdomar. Graderna är av största vikt likväl din norra och södra nod som visar karmiska punkter i ditt liv, var du kommer ifrån och dit du ska. Är du född med en planet i retrograd samt void of course moon? När kommer du ha återkomster av att en planet återvänder till det exakta ställe som de stod när du föddes? Detta och mycket mera får du veta i dessa filer kring din natal chart.

fyll i detta

1. ditt personnummer (ej de fyra sista)
2. ditt för och efternamn
3. din exakta födelsetid
4. stad och land där du blev född
5. jag behöver minst två till tre veckor på mig att designa och skriva din natal chart

jag vill inte ha

1. ofullständiga, tveksamma uppgifter, boka när allt är korrekt
2. boka inte och sen utebli, detta tar min tid och engagemang!
3. betalning via företags swish i förskott, ingen återbetalning!

psst, skriv vad du bokar!

För att designa och skriva din astrologiska, natal chart behöver jag:

1. PERSONNUMMER (ej de fyra sista)
2. Ditt för och efternamn
3. Exakt födelsetid
4. Stad och land du är född i
5. Mailadress
6. PRIS 2500 kr
7. Inget återköp efter du betalat
8. Företags swish 1236546519 efter kontakt via mail så jag ser att allt stämmer
9. Skriv VAD du bokar,  på meddelandet i swish-appen
10. Jag behöver minst 14 dagar på mig att skriva och designa

BETALNING I FÖRSKOTT VIA FÖRETAGS SWISH  1236546519