agartha

the hollow earth

AGARTHA-EN VÄRLD INOM VÅR VÄRLD

artikel skriven 2017

2017 kanaliserade ner till underjorden. Det var om jag får säga det, ashäftigt! Det var en sol (the central sun), en strand, träd och växter du knappt kan föreställa dig. Tänk dig Avatar filmen. Så ja, Agartha finns i jordens inre. The hollow earth. 

Agartha, Agartta, Agharti är en legendarisk stad som finns inuti jorden. Agartha är ett populärt namn för att benämna den underjordiska civilisationen som finns där. Shamballa är även relaterat till Agartha. Mitten av Agartha heter ”Shamballah” Här bor civilisationer och används ofta som deras mini eller hel-bosättningar som vad de kallar ”Podlets”

Varelser som lever inom vår värld är de som inte kan överleva den miljö som vi för närvarande lever idag. En del är gömda flyktingar, en del är av negativt intrång och agerar från Agartha för att snabbt kunna ta sig upp på jordytan och ställa till problem. Många alien raser har försökt rensa men utan större framgång. 2018 skickades Andromeda ner för att rensa rent, med god framgång! De entiteter som jag träffat i Agartha är följande:

GNOMES

DWARVES

CYKLOPS

REPTILER

TALL GREYS

SMALL GREYS

LEMURIANER

ANSHARS

INSEKTIODER

NATURVÄSEN

HOPIS

ANDROMEDA

Det finns också de som vill erövra Agartha jag inte nämt här men de flesta är av negativ agenda och energi. Agarthas entré ligger vid norra och södra polen men det finns också andra teorier om hur man kommer in i Agartha ↓ (längst ner i inlägget). Agartha verkar vara en levande trädgård som en kontinent. När jag varit där är det mesta lila, rosa, smaragdgrönt. Om du tänker dig filmen Avatar och dess miljö.

SHAMBALLA
Det mystiska paradiset Shamballa är känt under ett antal olika namn, det har kallats för det Förbjudna Landet, det Vita Vattnets land, den Levande Eldens land. Inom hinduismen är det känt som Aryavartha, landet varifrån Veda kommer. Kineserna nämner det som Hsi Tien. Agartha var en gång ett populärt koncept, men inom det senaste århundradet har intresset minskat och teorin är inte stödd av den vetenskapliga linjen.

Den första som öppnade upp intresset för teorin var Willis Emerson i boken The Smoky God, som sägs vara en biografi av den norska sjömannen Olaf Jansen. Boken berättar om hur Jansen seglade igenom en öppning till jordens inre vid nordpolen. Under två år levde Jansen med ett folk som var tre meter i längd, och vars rike lystes upp av en ”dimmig” sol. Huvudstaden skulle vara det ursprungliga Edens lustgård. Medan Emerson inte använder ordet ”Agartha” så kommer det med i senare verk så som Agartha – Secrets of the Subterranean Cities.

ATLANTIS & LEMURIAS KRIG
I den boken är Shamballa en av kolonierna som var regeringens säte i det underjordiska nätverket. Medan Shamballa finns på en inre kontinent, så har den mindre satellitkolonier i jordens mantel, gömda inuti jordens berg. Folket flyttade under jorden på grund av krig och förödelse. Dessa krig skulle ha pågått mellan Atlantis och Lemuria där kärnvapen användes som eventuellt jämnade dessa städer med marken. Saharaöknen, Gobiöknen och den australiska ökenstäppen samt amerikas södra ökenområden är bevis på detta krig. De underjordiska städerna skapades som ett flyktingläger för både människor och historiska dokumentationer.

Man tror att Lemuria som befann sig i Gobiöknen var krossat av Atlantis i ett gigantiskt krig. De överlevande från Lemuria lever nu i fred och harmoni under jorden i Agartha. Ledarna följer gamla seder och blandar sig inte i människans affärer. Det finns inget samarbete mellan dem heller. Ingångarna skyddas av en ”illusions”-teknologi som döljer dem för blotta ögat, och kan inte förstås av modern vetenskap. Tibetanerna kallar dessa städer för stora bibliotek som har otroligt mycket information från gamla tider. Atlantis stupade sedan under i ett polskifte som äger rum var 13.000 år och där är vi just nu då nordpolen roterat hela 25-30°

INVÅNARE

DET INRE FOLKET

Brad Steiger skriver i The Hollow Earth: Myth or Reality om ”de gamlas legend”. Dessa var ett folk som bodde ovan mark för flera miljoner år sedan, innan de flyttade under jorden. Dessa var otroligt intelligenta och vetenskapligt utvecklade, och de hade bestämt sig för att bo under jorden. Detta folk ska kunna leva jättelänge, och har funnits innan Homo sapiens, så länge som en miljon år innan. Jag kallar dem den första civilisationen som vi kallar Lemurianer.

De har generellt hållit sig under jord, men kommer ut ur den för att kidnappa barn och utveckla dem i sin egen bild. En av de mer kontroversiella sagorna om det så kallade ”inre folket” kommer från Shaver-mysteriet. Under 1945 publicerades en historia som Richard Shaver upplevt på riktigt, publicerat i tidningen Amazing Stories. Shaver påstod att han besökt en underjordisk civilisation, men få trodde på hans berättelse.

Shaver påstod att titanerna kom till Jorden från ett annat solsystem i forntiden. Efter att de levt på jordens yta upptäckte de att solen skadade dem, och att de åldrades mycket snabbt, så de byggde underjordiska städer där de kunde bo. De beslutade senare att de försöka hitta en ny planet att bosätta sig på, och lämnade jorden med sina städer och sina robotar som senare blev förvrängda, kallade Dero. Men det fanns även goda robotar, kallade Tero. Det var Tero som Shaver sa att han hade mött.

INGÅNGAR TILL AGARTHA
Cueva de los Tayos i Ecuador, Gobiöknen i Mongoliet, Pyramiden i Giza, Egypten, Iguazu-fallet i Argentina, Mammoth-grottan i USA, Manaus i Brasilien, Mato-grottan i Brasilien, Monte Epomeo i Italien, Mount Shaste i Kalifornien, Nordpolen, Rama i Indien, Sydpolen samt en brunn i Benares i Indien. Det finns en mystisk plats i Tibet som är känd som Potala som sägs vara placerad på en ingång. Förutsatt att entiteter/okända varelser lever här, är det konstigt vi har lite påhälsningar då och då?