ALKOHOL AL-KUHL & AL-GAWL

body eating spirit

I skrivandets stund är det mitten på September 2020 och jag kom över denna information som jag sedan publicerade på Instagram stories. Jag fick många frågor kring detta och tänkte att jag nu ska lägga informationen här.

Som en del vet, dricker jag sällan eller aldrig alkohol längre. Jag kan räkna på en hand hur många gånger jag dricker vin, tar en drink etc. Detta beror på vad jag upptäckte för något år sedan. Nämligen the Body Eating Spirit, en Demon.

al-kuhl - al-gawl demon

Alkohol kommer från den arabiska termen Al-Kuhl och Al-Gawl som betyder the body eating spirit (kroppsätande väsen) . Kanske är det därför drinkar kallas för spirits, splits eller sprit samt boo-ze?

Alkohol är det absolut snabbaste sättet att sänka din vibration och det har använts som redskap att hålla människans medvetande lågt, sänkt och bedövat i över tusen år.

Som du vet är alkoholen en av samhällets största farsot. Den kostar sjukvården och samhället miljarder och åter miljarder. Den förslavar, den ser till att demonliknande entiteter och energier tar över ditt medvetande. Du gör impulshandlingar du aldrig annars skulle göra, du blir kanske aggressiv, destruktiv, verbalt otrevlig, använder våld, förstör saker ute i samhället för att det just då kändes coolt att sparka sönder saker, eller så går du ner i ett djupt depressionstillstånd.

Kroppen försurnar. Levern tar stor skada. Hela kroppen blir förgiftad i alla organ. Du blir omedveten och kanske trött. Du blir intorkad. Bränner hjärnceller som dör och aldrig mera kan fungera. Detta gör du MOT dig själv. För agendan bakom är att det ska ses som glammigt, trevligt, mysigt och avslappnande.

Jag har genom mina +30 år inom akutsjukvården sett alkoholens framfart. Jag har sett leversvikten, misären och hur hjärnan och alla organ stängs ner. Jag har sett alkoholdemens på personer under 30 år. Jag har sett våldet mot kvinnor och barn i denna "mysigt framställda farsot" människor än idag går på.

Bag in box vinet är kvinnors nya missbruk. Kvinnor som skåpsuper. Man ser inte hur mycket man dricker, det är bara att tappa ut ett glas här och där. -Jag behöver ju det. Jag ska slappna av. Jag är värd en mysig stund med mig själv eller andra. Känns det igen? Är du en av dem som sover och inte har fattat?

Antagligen kanske du blivit beroende av vin och alkohol. Har du kollat av hur mycket vin du dricker per vecka? Vet du vad du bjuder in i ditt medvetande samt din aura? Demoner. Detta är den största inkörsporten att få in demoner i ditt system. De kommer bearbeta dig hela livet om du inte blir medveten. De som blivit helt slavar är alkoholister och lever destruktivt, de har för många demoner i sig för att ens kunna räknas.

𓀭 Jag tog ställning för att själv ha makten över mitt medvetande för många år sedan. Jag ser demoner i folks aura, både på patienter samt vänner, och bekanta. När man väl kan se dem tar man detta beslut. Tro mig. Det är ingen trevlig syn, inte ens på den där snygga, populära, tjejen som sitter med ett glas bubbel eller vin i handen och ler mot kameran.

Detta med alkohol kostar oss miljarder. Det är du och jag som betalar. Våldtäkterna. Misshandeln. Skjutningar. Knivskärningar. Psyikisk ohälsa. Kasta sönder fönster. Sparka omkull blomlådor. Fjutta på bilar så de brinner. And the list goes on. Droger likaså. Tabletter. Ayahuasca.

Endast äkta shamaner hanterar Ayahuasca, de har gjort vandringen och överlevt. De kan alla entiteter utantill och de vandrar fritt i underjorden samt i de högsta världarna. Tro inte en sekund på att du klarar det. Du är ingen shaman för att du gått en s k utbildning. Du kommer bli ett smörgåsbord för demoner och mörka entiteter.