RÖD TEXT I RUTORNA ÄR KLICKBARA

Det tar en enorm tid att skriva om alla raser samt councils jag träffat på genom åren, så återkom då och då så fyller jag på eftersom. BELYSER ATT © COPYRIGT RÅDER!

Anunnaki kom först, sedan kom Ciakahrr imperiet och de samarbetade en tid, men blev oense om hur man skulle gå vidare till hybridiseringen av människans utveckling. Sen kom Lyran (Sirians) och fler därtill, men först var det Anunnaki, läs båda artiklarna under. 

Sumerer, ja de var där. Nu heter landet Irak, och de var där allt började. De hjälpte den lokala inhemska befolkningen att bygga en mycket välmående civilisation. Anunnaki var först bra (nåja) aliens, de skulle ju bara hit för att gräva guld, men sedan fångades de av girighet och makt, allt som gjordes med befolkningen, ja du skulle inte vilja veta vad de har gjort med djuren och den inhemska befolkningen. Det går inte ens beskriva, många fruktansvärda saker. De experimenterade och genmanipulerade. De skapade Homo Sapien-Sapiens.

När Anunnakt kom var Ciakahrr riket redan här, dvs reptiler och de ville ha sin egen agenda för mat och slaveri, dvs oss. Anunnaki var forskare, de var ingenjörer, de ville utforska och leka lite med genetik. Sedan utbröt ett krig mellan Anunnaki och de jordbundna reptilerna.. Anunnaki lämnade, Ciakahrr imperiet stannade. Där skulle jag säga att etik har mycket olika nivåer än vår etik och där reptiler idag ser ut som människor och har höga positioner i samhället. 
Esoterisk kunskap har varit förbjuden, inte glömt men förbjudet eftersom det dolde en stor stormakt och agendan bakom vår skapelse och slaveriet vi ännu besitter på Jorden. Reptilerna påstår att de var här först och äger moder jord sedan dinosaurierna. Varför är vi då kvar som ras? Jo, vi är användbara i det slaveri vi lever i sedan urminnes tider, slakt av varandra, manipulation och destruktivitet. Vi drivs till att förgöra varandra, läs mera under Anunnaki/Immaru.

Så kunskapen och kraften har begravts. dimensionellt skiftat, vilket innebär att du inte kan hitta det, men det finns där i kallelsen. Du går ner som en Starseed och har cellminnen ingen vanlig människa besitter, för du var där, många tusen år sedan. 

Moder Jord, Terra’s befolkning underkastades av girighet och hunger efter makt och kan inte kan inte höja sig till en högre frekvens. De är bundna och styrda så de kan inte komma åt dessa kunskapsarkiv. Större delen av människan väljer reptilsidan av sig själva än Sirian DNA’t då vi alla har dessa två som grund. 

OFFSPRING OF AN

NIBURU

CREATIOR OF HUMAN KIND

ARAGOROG

ORION

TALL WHITES

TELOSI/AGARTHANS

ALPHA CENTAURI4

PLANET SELO

THE NORDICS

PLEIADES

M45 CLUSTER, ALCYOME

TAURUS

ZETA RETICULI

TALL GREYS

SHAMTBAHALI

BETELGUESE

CARINA EDEMERA EBAN

AKARA MANTIS

M104 GALAXY

ORION ALLIANCE

GREY COLLECTIVE

YAH-YEL

4TH PLANET MAYA

ZENAE

ANDROMEDA

MAYTRA PEGOPEI

ARCTURIANS

BOOTES

SCORPIUS

ANTARES

SIRIUS A

ASHKERA

CANIS MAJOR

BRIGHTEST STAR OF ALL

SIRIUS B

CANIS MAJOR THULA

ASKHERU-TAAL

THE WHITE DWARF

MASCULINE

SIRIUS C

CANIS MAJOR NOMMO

THE RED DWARF

FEMININE

FELINE

LYRAN/ASHKERU

BLUE AVIANS

OKÄNT

LYRAN

PRIME SYSTEMS

VEGA

OLMEKKA

DRACOS

REPTOIDER

INSEKTIODER

ORION

GREYS

STATISKA ROBOTAR

ORION

MIB

MEN IN BLACK

DRACO BORGS

OZMAN

4TH PLANET OZMA

SIRIANS SOM GUDAR/GUDINNOR