ANDROMEDA HUMANOIDER

ANDROMEDA SPIRALA GALAXEN

 • Ursprung

  Andromeda är våra galaktiska grannar, bara 2,5 miljoner ljusår bort. NGC 224 eller M3, är en spiralgalax. Mätningar visar att den är på kollisionskurs med Vintergatan med en radiell hastighet på cirka 120 km/s och galaxerna kommer sannolikt att krocka om cirka 3 miljarder år, beroende på hur stor den okända transversella hastigheten är. Resultatet av denna kollision blir förmodligen att de smälter samman till en stor elliptisk galax. Några av de Andromedas jag känner till är en f d Lyran koloni som flytt till Andromeda galaxens konstellation Titawin.

 • Dimensioner & desnitet

  Andromedas rör sig samt har utvecklats från 4e dimensionen till 12e dimensionen.

 • Utseende

  Det finns många typer av Andromedas, precis som det finns många olika varelser i vår galax, Vintergatan. De jag känner till är humanoider med blått skinn, männen har en mörkare ton än kvinnor, faktisk har jag sett kvinnor med guldaktigt hår och lite guldigt skinn. De kan leva upptill 1900 år.

 • Tre typer Andromedas

  En är från en ras med 4 och 5D humanoider som har liknande egenskaper som oss, men jag ser dem som skalliga. Vissa kan till och med ha långsträckta konhuvuden. En annan var en typ av 4 dimensionella blåskinade humanoider med skalliga runda huvuden och mörka ögon, och den tredje är av en Master ras, bevingade humanoider som finns i högre dimensioner. Dessa kan ha sitt ursprung med Avian raserna. EGENSKAPER: Ännu inte specifika för differentierande Andromeda raser. Lär sig fortfarande. Men de väsen som förbinder sig hittills är av intensiv energi och vitalitet. Bra krigare.

 • Engagemang med jorden

  Andromeda har varit inblandade med jorden sedan de galaktiska krigen, där några flydde Lyran. De är diskreta och få, men de finns här. Andromeda kan nog vara de bästa krigarna av de vänliga humanioderna och kan ses som de andliga krigarna. De är en vänlig och fredlig civilisation överlag. Iom det galaktiska kriget har de sedan 2018 en allians med Sirian High Council. Just nu rensar Andromedas nere i Agarta på Reptiler, Greys och andra negativa raser, då ingen annan lyckats ta sig an dem. Andromedas ingår förstås i Galaktiska Federationen av världar (galactic federation of worlds) där de bekämpar reptilernas samt Grey ockupationer bland annat.

 • Andromeda personligheter

  Jag tycker att Andromedas är väldigt trevliga och lätta att vara runt. De verkar milda och söker aldrig uppmärksamhet, makt eller att bli uppmärksammade. Faktum är att de ofta skojar om sig själva även om de är balanserade och mogna. De är lugnande. När de är i mänskliga kroppar som nedstigna Starseeds är de snygga eller sexiga. Det finns relativt få Andromedas här. De verkar ha en mycket ren energi och du kommer inte se mycket mörker i dem, däremot enorm power.

 • Andromeda Starseeds

  Det finns mindre antal Andromeda själar inkarnerade här än de varelser som listas från vår galax Vintergatan, De lever vanligen diskreta liv och innehar bara en liten del av sin Andromeda energi. Frekvensen är mycket annorlunda än den hos vår galax, detta verkar påverka lättheten av inkarnation och mängden själsenergi som kan bibehållas i mänsklig form som 3 dimensionell. Dessa människor är ofta tysta krigare som finns i bakgrunden och inte kallar för mycket uppmärksamhet åt sig själva. De har ofta stödjande roller för jordens mästare eller i skuggorna och spelar roller som verkar vardagliga. Inom denna tysta upplevelse har de en stor styrka och kan påverka andra på djupet med deras närvaro. De räds ofta sin egen makt och är osäkra på vad de ska göra med den inre styrkan. Genom att bara vara här öppnar dessa själar nya galaktiska och energi portaler mellan våra galaxer.

  De interagerar med vår planet en hel del i skrivandets stund (2018 och framåt) i samarbete med GFOW (galactic federation of worlds) men de skickar även ner Starseeds för att hjälpa till med att förändra mänskligheten ur det gamla paradigmet,

 • Andromeda Council

  Som jag sagt i min podcast skyrocket på acast tidigare är de number one of spiritual warriors. Jag har alltid med mig en till tre andromedas när jag hjälper till vid större portalsöppningar tillsammans med Sirians att hålla borta negativa reptiler/greys att smita igenom trots att atmosfären är stenhårt bevakad.

  De har en council (eller ett råd på svenska) där det sitter 12 dimensionella andromedas. Rådet heter egentligen Zenatean Alliance men för enkelhetens skull kallar jag det Andromeda Council. Här återfinns runt 140 olika raser som är enormt högt avancerade samt mer utvecklade än vi någonsin kan föreställa oss som människor.

 • Egna anteckningar kring mötet med andromedas

  Jag upplever dem väldigt högfrekventa, nästan som att inandas syrgas genom hela kroppen. De visar mig att de vill samt är här för att bidra med balans och hjälpa oss att återfå balans (hon som står närmast mig visar med händerna som en vågskål). De känns verkligen fredliga. Jag släpper min misstro här för de känns verkligen vänliga och hjälpsamma.

  Det är en telepatisk ras jag har framför mig, kärleksfulla och fredsbevarare. De säger att de ser oss, bevakar och tittar på oss, de vill hjälpa oss bort från slaveriet. (det ser ut som om hon ler fast hon ser ändå bekymrad ut) och i nästa sekund säger hon att hon ser att jag jobbar hårt för att prata sanning kring slaveriet och därav aktiverades mitt Sirian DNA. Att göra skillnad. Hon säger att min inre kraft är så stor att jag nog inte förstått potentialen samt att jag borde gå in mera i den.

 • Specifikt utvalda i GFW samt utseende

  Andromeda är speciellt invalda i GFW (Galactic Federation of Worlds) för deras mastery, fick det ordet till mig, men kanske specifika andliga krigaregenskaper och dess kärleksöverflöd? De känns som magivarelser. De både är och inte är en fysisk form, men jag ser att deras ögon är betydligt större än människans. Jag ser tunna läppar som är svagt ljusrosa. Öronen sitter något längre ner på sidorna av huvudet och är väldigt små. Händerna hon har är superlånga och vackra, ser även att de har alla långa tår.

 • Äldsta rasen?

  Detta är en icke fysisk ras av ren fantastisk forntids "änglar" som har några miljoner år på nacken. Jag funderar snabbt om det var dessa jag sett när mitt liv totalkrisade? De känns lika i energi och utseende. Jag frågar och hon ler men svarar inte annat än att hon sänder en enorm kärleks boost rakt igenom mig, det känns som fluid syrgas ♡

  Sen säger hon något om att de är den andliga kraften bakom Ashtar Command samt ledare bakom Pleiaderna som är en ung, lite outvecklad ras fortfarande. De säger att de är den äldsta rasen i vår galax samt att några har ursprung från Lyran när de flydde till Andromeda under krigen. De är oroliga för människans slaveri och avstängdhet. Vilka val vi kommer ta.

  Mötet med andromeda blev många och oftast från denna grupp. I GFL dvs Galaktiska Federationen av Ljus är de framstående för den enorma andliga power de besitter, speciellt vid krig, de övervakar mänskligheten, även i detta nu 2018. Det känns som de dirigerar människor i rätt riktning ◆

  Texten får INTE kopieras, efterliknas eller användas utan mitt samtycke. ©letsskyrocket.se