ASTRALA VÄSEN & ASTRALA PLANET
AS ABOVE - SO BELOW

här besöker vi vår spegling och återfödelse.
det mörkaste och ljusaste av polariteter

Ett astralt väsen är en term som används ofta i det andliga arbetet och dessa påträffar du ganska snart när du får ditt andliga uppvaknande och kliver in i fjärde dimensionen eller det astrala planet. Beroende på tidsperiod och kultur kan termen ha flera betydelser. Under renässansperioden användes det i ett platoniskt format för att designa den eteriska kroppen eller dräkt som omger själen. Den kom ner från 4e dimensionen och gick in i den individuella kroppen. Det ansågs vara en av de tre delarna av mänsklig själ som innehöll tankar, begrundan, reflektioner, önskningar och fantasi vid dödsögonblicket samt lust och ånger.

Filosofen Marsilio Ficino ansåg att det var en koppling mellan den fysiska kroppen och den ofullständiga själen medan andra som Jean Fernel förknippade det mer med djurs andar. Filosofen Henry More införde termen i den medicinska miljön och ansåg astrala väsen vara en del av kroppen som var åtskild från den rationella själen. More's synpunkt kritiserades som (reducerar) andliga fenomen till pseudo-fysiska förklaringar.

Astrala väsen har också förknippats med bekanta andar/väsen och trolldomar, speciellt svart magi ansågs vid en tidpunkt vara demoniska från sitt ursprung. Denna definition av astrala väsen ansågs enheterna vara helt åtskilda från begreppet astral andar och ansågs vara en del av eller kopplat till människokroppen eller själen.

Begreppet användes också i förhållande till begreppet spöken och vampirism eftersom spiritualister trodde att den astrala anden skulle stiga upp från den avlidnes grav för att stjäla blod och vitalitet för att kunna leva medans den fysiska kroppen skulle stanna kvar i graven. Denna form av den astrala anden, även om den ibland anses vara skadlig, faller in i den platoniska definitionen eftersom den ansågs vara en rest av den avlidne i någon form. Astrala andar/väsen ansågs också vara potentiellt kapabla att avla barn, eftersom det fanns några berättelser om astrala entiteter som enligt uppgift befruktade hustrun till en avliden.

När människor hänvisar till svarta skuggor, black shadows, skuggvarelser eller shadow people som uppträder som skugg människor är de faktiskt astrala varelser. Skugg människor ÄR rätt och slätt astrala varelser. Men det finns otaliga andra typer av astrala varelser/väsen/entiteter.

För att förtydliga saker för dig är karaktärer av varelser skapade av den mänskliga fantasin. Eftersom astrala planet är ett plan för all uppmärksam och medveten mänsklig tanke, är det faktiskt inte ovanligt att bevittna fiktiva varelser. Men var försiktig. Dessa varelser ska inte tas med en klackspark! Att vara i astralplanet bör ske med försiktighet, de kan manipulera en persons känslor och tankar till deras fördel genom att plantera en önskan eller tanke i ditt sinne. Det är dock ditt val att reagera på det eller inte.

Goda karaktärer liknar änglar. Det kan vara "hjältar" från en film, spel eller vad som helst. Till och med du själv. De liknar begreppet imaginära vänner. Ha ett öppet sinne.

Kanalisering och transfiguration är termen som används för dem som tillåter
deras karaktärer eller andra andar att tala genom eller besitta sin kropp.

Här kan de ta sin chans att ta sig in genom din aura för du har faktiskt bjudit in dem, skapat en kanal och jag lovar dig, de kommer att stanna. Du ges självförtroende, styrka, starkt ego och upprymdhet.

Onda, negativa mörka karaktärer är skurkaktiga typer som vanligtvis ligger runt och i din aura som livnär sig av negativa eller skadliga känslor som rädsla, sexuell kränkning, trauman etc och försöker överta dig eller till och med en kraftfull besittning som bara kan botas av sådant som en professionell exorcism eller en enormt duktig esoteriker. De liknar demoner, och kan vara just en sådan utan att du vet om det. För dig, kan de ses som goda tills du upptäcker motsatsen eller kanske aldrig.

Var försiktig när du dyker in i astral planets rike, dessa varelser ska inte underskattas. Tänk två gånger innan du bestämmer dig för att besöka fjärde dimensionen.  

ASTRALA ENTITETER

vad finns det här egentligen?

Vad kan du hitta i detta helt enorma plan? Som jag pratat om i min podd (på acast skyrocket) i två episoder gällande dimension fyra och det astrala planet, är det ett enormt stort plan. I det lägre planet hittar vi demoner, spöken, poltergeist, astrala väsen som vi själva skapat eller som redan finns, skuggvarelser och massor mera. Jag kan inte namnen på alla entiteter jag mött men ojojoj vad det finns många faror därute. En av dem är bland annat vampyrer. Jag har pratat om detta i min video på YouTube kring hål i auran bland annat. De suger även ur din energi, helt DRY.

Vampyrer är varelser från myt och legend och som ett resultat existerar de inom det astrala planet. Vad beträffar befintliga varelser i vår värld är det mycket sannolikt, se satanismen, black magic, pedofili, adrenochrome med mera som nu rullas upp år 2020 över hela världen. Så JA, vampyrer existerar och har gjort i många tusen år. De sitter högst upp på pallen i formen av politiker, bankmän och kändisar men även som vanliga Svenssons.

Innan vi börjar diskutera de olika typerna av vampyrer, deras förmågor och funktioner, kom ihåg att många människor gör anspråk på att de är vampyrer av att vilja ha mening i livet eller att vara viktigare, eller för att kunna få andra att acceptera dem eller för att de ska acceptera sig själva. (LadyGaga, Madonna, Hillary Clinton, Tom Hanks, Obama och den stora, influerande satanisten och vampyren Marina Abramović som pysslar med spiritual cooking tillsammans med Hillary Clinton och influerar fler högt uppsatta politiker och kändisar för att nämna några få).

Det är mänsklig instinkt att vilja söka något mer, vara vänlig och respektera dessa individer som gör dessa påståenden, men också inse att de förmodligen inte bara är vampyrer eftersom de är besatta av demoner och andra astrala väsen som tagit över kropp och sinne.

Vampyrer förknippas med lust, girighet, överväldigande makt, terror, raseri, kontroll, men också med lyx, rikedom, sofistikering, elegans och överlägset intellekt och intelligens.

De mest kända är Sanguin som är satanister och har satanistiska rutualer genom satan, djävulen, Lucifer, Beelzebub, Mephistophele och Baphomet för att nämna några namn, men de flesta är olika i sin form. De som dricker/injecerar adrenochrome blod eller blod rent generellt från människor och barn eller från andra vampyrer är besatta av astrala mörka väsen. I motsats till vad många tror, ​​kommer en bit att förvandla dig till en vampyr och du måste vara invigd av dem. Här kan vi se Marina Abramović som den stora källan och där många invigningar sker.  

ASTRALA PLANET - DIMENSION FYRA - ÅTERFÖDELSEN

Astralvärlden är ett existensplan postulerat av klassiska, medeltida, orientaliska och esoteriska filosofier och mysterie religioner. Det är himmels sfärens värld som korsas av själen i sin astrala kropp, på väg till födelse och efter döden, tros i allmänhet vara befolkad av änglar, andeväsen eller andra immateriella varelser. Då jag ovan pratat om de lägre astrala entiteterna vi kan stöta på och bli besatta av (medvetet och omedvetet) finns det ett högre plan där vi ser änglar, älvor, féer, unicorns, otroligt roliga varelser av ljus samt god karaktär.

En annan åsikt hävdar att astralplanet eller astral världen snarare är ett slags gränsområde som korsas av själen, är helheten av ande existens eller andevärldar som de som dör på jorden återgår till och där de lever ut sina icke-fysiska liv. Det är underförstått att allt medvetande finns i astrala planet. Har du ett högre medvetande är du förmodligen inkarnerad som Starseed eller kommer från mycket högre dimensioner samt galaxer och har tagit dig ur det astrala planet och dimension fyra.

Vissa författare kopplar samman detta område med himlen eller paradiset (Bibeln, kristendomen religion mfl) eller föreningen med Gud själv. Det astrala planet är hundratals gånger större än det materiella planet här på 3e dimensionen. Det som speglas i den astrala världen speglas i den tre dimensionella, fysiska världen och dess varelser.

Att se uppstigna mästare på de inre andliga planen samt arbeta med Kristus och planetära hierarkin, är en vision om det osynliga astrala planet där otaligt många andra varelser bor.

Kristus och änglar hittar vi i den världen. Jesus var en fysisk människa och som uppstigen mästare är han Sananda i det astrala högre planet. Sananda/Jesus har en stark koppling till den 3e dimensionen då han levt ett fysiskt liv här med ett uppdrag, visar sig samt kan vägleda oss från den 4e dimensionen. Han finns alltså inte högre upp.

Änglarna finns även här och jag ska prata om dem i ett specifikt inlägg eller i podden Skyrocket på acast. I den femte dimensionen behöver vi inga änglar, mästare eller vägledning. Där är vi dem och vi lever samt andas flöde och kärlek.

DESSA TRÄFFAR VI PÅ MEST

i det lägre samt mellan astrala planet

HUR DU SKYDDAR DIG I OCH
UTANFÖR DET ASTRALA PLANET

1. HATONN
Han är en humanoid väktare som står mellan den tredje och fjärde dimensionen. Oavsett om det är mörkt eller ljust kommer du inte att kunna se portalen när du vill in. Det kan hända du måste stanna där några dagar. Det finns varningsskyltar för dig att lyssna eller tolka om du vill "överleva" så ta din tid att studera detta material att använda med omsorg. Oftast blir du stoppad om du inte är redo, har dåliga intentioner eller inte kommer klara av den fjärde dimensionen. Du kommer passera genom fotonbältet.

2. ÖKA VIBRATIONEN
Låga nivåer på astrala området har lågenergi varelser. Det här är negativa entiteter som de flesta är rädda för. För att säkerställa att de inte lockas mot dig samt attackera dig måste du höja dina vibrationer. För att göra detta, undvik känslor av ilska, förtvivlan, hat, ångest och rädsla. Fokusera istället på kärlek, mod, vänlighet, ödmjukhet och glädje. Ditt ljus kommer att lysa ljusare och flytta dig till ännu högre nivåer där de mest positiva varelserna finns. Om du blivit varnad och stoppad av Hatonn, ta dagarna du är stoppad av honom till att höja din energi samt intention.

3. ÖKA FREKVENSEN
Det är viktigt att höja din frekvens och vibration innan astral resan eller kanaliseringen.

4. BACKA UNDAN
När/om du stöter på en negativ entitet som väntar på att klämma fast vid dig finns det vissa undvikande manövrar som du kan ta. Du kan välja att gå tillbaka till kroppen och höja dig tills nästa gång. Genom att öka din vibration kan du också stiga till högre nivåer där de goda är.

5. TA MED DIG DITT TEAM
Alla har vi andliga team med oss, våra humanoida släktingar av olik ras, kalla in din själsgrupp, eller Rådet av Ljus (uppstigna mästare som finns i det högre astrala planet) för att nämna några.

6. KRISTALLER
De höjer automatiskt vibrationen i ditt fält oavsett vilken kristall du använder. Stoppa på dig loads av kristaller.

7. SMUDGE & RÖKELSE
Rykande salvia är ett snabbt sätt att sparka ut dåliga vibbar från auran, hemmet samt saker, även kring din atmosfär. Till och med studier visar hur salvia kan utplåna skadliga bakterier i luften. Som nästa rekommenderar jag PALO SANTO. Är du ofta och astralreser, kanaliserar eller är ute med din kundalini rekomenderar jag HAVSSALT. Strö ut det runt sängen, under sängen samt i ett glas vatten bredvid sängen.

8. MANTRAN
Att i meditation ha mantran som höjer din energi är som koder du får från dina grupper. Bara du vet vilka mantran som passar just dig.

9. LIGHTLANGUAGE - COSMIC LANGUAGE
Om du är en Starseed kommer din humanoida grupps ljusspråk till dig automatiskt när ni lärt känna varandra bättre. Detta är inget du pratar öppet med andra om, varje ljusspråk är unikt och förstås sällan av andra som kan ha helt andra sätt att prata med sina grupper och andliga team med.

10. KATT
Som jag sagt tidigare i min podd, är katter bra vapen mot negativa astrala väsen. Katterna ser dem och tar fast dem, alternativt bevakar dem, vilken portal de tar sig in genom och kan hålla dem borta.

Vill du läsa mera vad jag har skrivit om det astrala planet och fjärde dimensionens hela plan kan du klicka dig vidare på min gamla blogg där allt startade HÄR  
Vill du fördjupa dig i astralresor? Klicka vad jag skrev om detta 2019 HÄR 

Var rädd om dig min vän när du är ute i den fjärde dimensionen/astrala planet ♡
Kram Carola