Jag är hon, den naturliga modern av allt, älskarinna och guvernör över alla element. Den första avkomman av alla världar. Befälhavare över den gudomliga kraften, drottning över allt i helvetet, huvudman för dem som bor i himlen som manifesterades ensam och under en form av alla gudar och gudinnor. På min vilja, disponeras planeterna i skyn, havets sunda vindar, den klagande tystnaden av helvetet. Mitt namn, min gudomlighet, min gudom är dyrkad genom världen på gudomliga sätt och seder, i variabla tullar, portaler och genom många namn.
/Lucius Apuleius, the Golden Ass 1566, översatt av letsskyrocket.se

OM GUDINNORNA

I gudarnas och gudinnornas hall of fame, är de flesta gudar solgudar liksom gudinnorna är associerade med månen. I de flesta klassiska historier och myter kring gudinnorna har de alla kraften för liv, död och återfödelse. Uttrycker extrem natur från den djupaste medkänslan och kärlek till det ultimata hatet samt grymheten. Gudinnorna är förstås betydligt äldre än vad religionen och new age kallar änglar. De var med under skapelseprocessen och de två första gudinnorna vi känner till är Gaia och Lilith men jag skulle även vilja flagga för Ishtar.

Dessa gudomligheter är förstås inte mänskliga utan representerar bra och dåliga kvalitéer i var och en av oss. Varje gudinna är beskriven med ett astrologiskt tecken enligt säsongen varje stjärntecken gudinnan associeras med. Hon fungerar som en guide eller fé som ser efter dina intressen. Varje gudinna representerar olika framtoningar i den mest effektiva händelsen. Du måste lära av henne. Hon visar dig vägen där du bör agera rätt för att erhålla den önskade utgången och lösningen. När du lär känna dem alla vet du snart vem du ska ta hjälp av. Vilken gudinna har du? Vit, röd eller svart? Svaret får du nedan i respektive flik samt i gudinnehjulet ovan.