helloooo alla vackra bejbs!

vi börjar med instagram

För det första, tack till kunder som senare blivit goda vänner online! Jag är så glad att ni är engagerade, frågvisa, vill lära er och jag ser hur ni växer genom era numerologiska själskontrakt, vilket är mitt mission! I love you all ♡♡♡

     Jag, som ni kanske märkt är inte så aktiv på instagram, detta av olika anledningar. När jag postar inlägg där måste det vara av vikt, lärdom, igångsättande av funderingar, mörker, begränsningar, gammal skit som ligger och pyr som ska upp till ytan och jobbas med, kanske tom saker vi gör på repeat utan att fundera varför. Mina inlägg på instagram måste ha kunskap, en tyngd som  ger något av värde. Att bara posta citat, vardagliga bilder, vad man gör och inte gör på dagarna är totalt ointressant, iallafall för mig.  Lägg detta i dina storys istället är ett bra tips. Tänk dig då 150 stycken likadana flöden på en dag. Eller kortläggningar, dagens kort, dagens vägledning likaså. Det blir too much då det postas ungefär tusen sådana per dag. Var unik, gör inta samma som alla andra. Folk skrollar bara förbi när man sett alla tusen i sitt flöde. Den enda tarot/orakelkorts läsaren jag lyssnar till just nu är @sofie_j.as_visdom ← på instagram. Inte för att hon är en av mina bästa vänner, men för att det hon förutspår är klockrent. Dessutom endast en gång/vecka. Kvalité före kvanititet. 

Follow to follow har de flesta märkt att jag inte pysslar med. Det kan låta högmodigt men det handlar inte om det utan om att jag är inte intresserad av ovanstående inlägg. Jag kanske redan har 150 sådana som jag redan följer. Kom med något unikt, upplyftande, idésprutor, annorlunda tänk, lärande. Jag bevakar endast konton som kan mer än mig och de börjar bli få. Jag följer inte tillbaka om du har privat konto, jag vill se vad du har i dina flöden. 

It’s not personal
It’s vibrational
PHIL GOOD

astrologi kontra numerologi

Just ja, visste ni att podden fått en alldeles egen astrolog? Yes, hurraaa! Har du missat det avsnittet kan du lyssna här Jag och mina lyssnare älskar vår Astro Alvis med hela vårt hjärta. Hon kör lives med specifika teman plus frågor på sitt instagram konto @astroalvis så är du intresserad av kompetent, djupt esoterisk kunskap ska du gripa tag i henne momentant. Det finns nog inget hon inte kan svara på. Men det bästa är att hon är skyrocket poddens egna hus-astrolog, tjohooo! Önskar du få svar på planeter, planetenergier, konstellationer, placeringar, hus, vinklar och vrår, skicka in dina frågor till oss! Ett nytt avsnitt är inbokat, stay tuned!

ÅRS NUMEROLOGI & ASTROLOGI

NYTT ÅR NÄRMAR SIG

Det finns få saker som är så specifika och exakta som numerologi och astrologi. Här kommer årsläsningar in. Tarot i all sin glans, men som ni vet kan aldrig en årsläsning av tarot jämföras med det numerologiska personliga året som med full kraft tvingar in dig i olika händelser, tankesätt, lärdomar, läxor, manifestation eller vad du bör göra och inte. Kanske är du inne i ett karmiskt år (bra vara förberedd) eller i ett Master nummer -år? Astrologiska planetära händelser ute i vårt solsystem som är kopplade till dig personligen. I tarot är det läsarens personliga aspekter som läggs in i din läsning, detta får du inte i numerologin eller astrologin. Här är det exakthet vad som kommer under året.

Vi närmar oss slutet på detta 2021, ett 5-år av frihet (berövande) äventyr och förändring, ett så kallat 5-år. Vi byter snart kollektivt år till år 6. Vilket fruktansvärt år vi haft. Alla som närmar sig att byta personligt år kan börja fundera på vad som kommer för dig. Likväl astrologiskt. Boka mig för ditt personliga år i formuläret på framsidan, glöm inte att fylla i alla uppgifter jag behöver. För er som även vill ha en astrologisk års läsning, kontakta Astro Alvis. Det nya kollektiva året kommer jag ta i podden vad det innebär för oss kollektivt.

nu till dagens tema

mitt astro

Jag har skrivit ner min sol-stenbock, min lejon-asc och min måne-våg under menylänken ”om” som ni hittar på startsidans meny längst upp, under ”om” står det info, klicka där så kommer du till min privata sida. jag har skrivit ner hur jag ser på mina teckens olika placeringar och hur väl de stämmer överens med numerologin, samt att jag morrade lite gällande Stenbockens totalt missförstådda tecken. Hara du läst skrällboken Astro Poets? Inte? Skippa den är mitt råd. 

Är du en sol-stenbock, har en lejon ascendent eller är en måne-våg? In och läs och skriv gärna hur du tycker det stämmer. Jag känner att numerologin står över och tar över astrologin men det kan ju bero på att jag är väl insatt i alla detaljer varje energi ger.