fl🌸wers always make the world better

happier & more helpful

they are s☀nshine. food & medicine for the soul

🌻 Min sommar del ett kommer här, jag älskar det vackra, att omge min själ och väsen med allt vackert. Det lyfter hela året. Att kunna studera varje blommas prakt i timmar. Jag sitter sällan och mediterar, det jag gör är att sjunka in i det vackra. Totalt. Eller att gå i naturen, det är meditation för mig. Här får jag allt till mig. Allt. Blommor läker oss, de sänder ut läkande sånger, precis som träden. De trollbinder med sina vackra kreationer, de bryr sig föga om blomman bredvid, om den har en annan färg, storlek eller fler blad. Nej, varje blomma står i sin egen urkraft och blomstrar 🌺🌼🌸

Det har tagit mig runt två veckor att landa från stressen, dräneringen, urholkningen att bära upp akutsjukvården, för att under 1,5 år stå i frontlinjen medans folk utanför inte förstår krigszonen. 

Jag brukar dela in min fysiska värld i olika teman som trollbinder mig, det första är blommor och träd, det andra är himlen, färgerna och molnen, det tredje är kristaller samt inredning, det vackra som omsluter min vardag hemma, det vackra som gör att jag suckar när jag ser omkring mig, det vackra. Att skapa, njuta och fyllas upp av det vackra skapandet. Här jobbar mitt sakral chakra till hundra procent, what lights me up.  För jag är förstås en Generator (human design) där min stora aura tar in allt vackert.

📸 Jag har alltid varit fotograf så länge jag kan minnas. Öga för detaljer (jag är en detaljmänniska). Jag fotar inne i huvudet, jag ser hur bilder ska fotas, att få fram detaljer, tyvärr har det i mitt mission kommit lite i bakgrunden, men ibland så kommer fotografen i mig fram. Välkommen att njuta av mina två första veckor på semestern.

det vackra i vår norrländska sfär

Detta inlägg tog 6 timmar