MINA BÄSTA TIPS TILL

MANIFESTATION

LET THE MAGIC BEGIN!

✩ Jag får ofta frågan, – Carola, hur manifesterar jag? Inget händer, hur jag än gör? Jag, vet, jag har själv gått igenom år av förtvivlan, hopplöshet och att ge upp. Skita i allt och vips, när man gör det händer saker!

✩ Nyckeln till att få precis allt det du önskar, iallafall så länge vi håller oss på våra förutbestämda numerologiska livsvägar  (ditt själskontrakt, blueprint) kan vi manifestera in precis allt! Nyckeln handlar om intentionen, vibrationen, energin, att önska från hjärtat, dvs ditt autentiska jag (inte från ha begär och aldrig vara nöjd genom egot). Sen släppa. Helt.

✩ Vi närmar oss fullmåne på måndag, 3e Augusti 2020 så jag tänkte att jag tar upp detta nu innan. På fullmånen manifesteras och levereras det du satte i din intention för några nymånar sedan. Detta är en process som pågår från den första dimensionen där du sätter dina frön (skapelse processen av allt) som sedan växer upp till dimension fyra (astral planet) där det processas, för att sedan gå tillbaka ner som fysisk manifestation, färdig och klar. Naturligtvis är det inte själva månen som processar detta utan lagen om attraktion, LOA, lagen om orsak och verkan samt energierna som strömmar in via månen som är en sändare, den sänder in vårt solsystems planetära energier under åtta olika faser.

✩ Det man ska veta är att allt manifesteras, dåliga känslor, tankar och ord kommer tillbaka förr eller senare när det gått igenom processen ner till första dimensionen, upp till den fjärde och sen ner tillbaka till oss för leverans. Beter du dig dig dåligt, avundsjukt, skvallrar, förtalar, förföljer, bevakar, pratar skit om etc kommer exakt detta tillbaka till dig, och du får samma saker levererade. Kanske i en annan form, men det kommer. Tro mig!

✩ Allt du skapar kommer ifrån dig själv. Någonstans har du manifesterat det du får. Omedvetet eller medvetet. Genom att inte ta kommandot över vem eller vilka du bjuder in i ditt liv, du har inte förmågan att se vilka människorna du samarbetar med är, vad du vräker ur dig i en trigger (som också finns inom dig) missnöje, blivit lurad, övertrampad, förlorar människor eller saker, jobb, via rädslor och annat, är och kommer hundra procent från dig själv. Samma sak gäller omvänt, kärlek, fullkomlighet, tillit, förlåtelse, höga aspekter om andra, se igenom varför saker som händer dig kommer tillbaka som mera belöningar och mera överflöd av just detta.

Det är förstås inte bara livsväg 8 som kan manifestera vad man vill (om än de är mästare på det, då åttorna jobbar helt efter LOA och lagen om orsak och verkan) utan vi andra kan också, här kommer lite tips!

MANIFESTERAT ✩ PÅGÅENDE ✩ AVSLAGET

✩ För x antal månader sedan skrev jag dessa lappar jag ville ha igenom, vad som skulle ske och en massa annat jag behövde för min höjning, att kunna kliva upp på ännu en tidslinje av mig själv (där tvillings själen, dvs det högre jaget är på den högsta tidslinjen, dit vi strävar efter att komma tillbaka till, liv efter liv med hjälp av karmiska relationer samt via våra soulmates).

✩ Min tvillingsjäl, dvs den högsta aspekten av mig själv, det högre jaget har varit till stor hjälp och även min fysiska lägre version av mig själv härnere med power, tillit, tilltro, fulländning, min fullkomlighet och stooora kärlek till mig själv. Gud vad jag älskar MIG!

✩ Jag hittade dessa lappar som låg under en stor hög av papper på skrivbordet. Tyvärr inga datum men någonstans i Mars 2020 skrevs de. Nu, snart fyra, fem månader senare såg jag dem, kollade av varendaste lapp och det visade sig att fyra saker manifesterat sig om och om igen. Fyra saker är pågående och satt i rullning. Jag vet att minst två av dem kommer manifesteras inom kort. Två saker är borta ur leken. Puts väck. Besvikelse. Ledsamhet och mera kamp. Tills jag nu förstod att det inte var tid ännu. Gör om och gör rätt. det manifesteras när tiden är mogen. Allt hänger ihop och ingenting är en slump.

Tid, tålamod och rätt tidsaspekt är något att ta till sig. Att bli besviken och frustrerad ger mera besvikelser och frustrationer. Det fördröjer manifesteringen och blir en ond cirkel, precis som frågan jag fick överst. Jag säger inte att det är plättlätt, jag säger att det går, med rätt intention, tillit och sen släppa. Vänta.

SCRIPTING - SKRIV MANUS

1. Scripting eller att skriva manus är egentligen samma sak som attraktionslagen. Här skriver du en story om ditt liv, vad du önskar i livet, hur du vill leva, var du vill leva, göra, bo, ja allt du kan tänka dig. Detta programmerar ditt medvetna och omedvetna sinne att fokusera på vad du vill åstadkomma i livet. Glöm inte föreställa dig HUR det känns när detta levereras och anländer

Fel man gör under processen är -jag har så mycket räkningar och för liten inkomst, så detta kommer ändå aldrig att funka. Tänk tvärt om:

Jag har så mycket pengar att jag lever i överflööööööd, helt otroligt att man kan bada i så mycket pengar. Universum svarar på känslan du sänder ut, tillsammans med tankarna och orden. Klart!

FAKE IT TILL YOU MAKE IT!

VISUALISERA

2.  Alla kan visualisera, tänk dagdrömma, det är samma sak. Förbered dig för en meditation. slappna av kroppen helt, sitt eller ligg på en skön plats, ute eller inne. Kom i centrum av dig själv. Nästan som trans, ja samma som när du fastnar i en underbar dagdröm och du har ingen aning om vad som händer utanför. När folk pratar med dig men du är så inne i din dagdröm. Du hör dem inte. Du har helt stängt ute omvärlden. Det stadiumet.

Visualisera nu hur din högsta dröm manifesteras. Hur du lever i den, bor iden, andas i din dröm. Den ÄR verklig. Du kan se detaljerna. Allt. Känn den lyckliga känslan. Överflöd. Här skickas allt detta ner till den första dimensionen för produktion. Håll kvar känslan. Vet att den redan finns och att allt redan skett. Tålamod min vän är en dygd. Vi kan inte hoppa från 9e klass upp till läkarlinjen. Allt har en process.

ACTUALLY, I CAN!

5 METODEN - FEMMANS FÖRÄNDRINGS ENERGI

3. Femmans energi är bra att använda här. Förändrings energin. Komma igång energin. Kasta sig UR komfortzonen. Frihetstänket. Frigörelsen av det som håller dig kvar. Nu jädrar!

Ta nu en penna och papper. Välj fem saker ur din manifestation. Skriv ner dem. Femtiofem gånger under fem dagar. Detta kallas 5 x 55 metoden.

JAA, JAG HAR SAGT UPP MIG FRÅN MITT JOBB!

VISION BOARD

4. Klipp ut bilder, grafiska, vectorer, vanliga foto bilder, antingen från egna bilder och kollage eller andras (sorry copyright material, men detta är för eget bruk och för att hjälpa folk manifestera sina drömmar) och häng upp dessa på väggen, på ett mindboard galler med små klämmor, på ditt altare, på kylskåpen, innerdörren av garderoben, ja där du måste se dem dagligen dags för att påminnas om att din dröm ÄR sann.

För varje bild tänker du samt känner att det är ditt. Genom att vara kreativ, pyssla, klippa och klistra skapas även ett kreativt flöde, ni vet, det flödet jag som oftast är i när jag bloggar, gör collage, inreder, gör egna diy projekt, plockar in blommor och sedan tar hand om hela blommans process. det skapas mest i det här flödet. tro mig, här har ni en 6a och master 33a!

JAG ÄR EN VANDRANDE ALKEMIST!

17 SEKUNDERS METODEN

5. 1+7 = 8 = manifestations nummer. Enligt numerologin är åttan ett enda bauta stort manifestations nummer, på gott och ont. Grattis till er alla stabila 8or därute! Men vi andra vill också vara med, så här kommer lite tips på 17 sekunders metoden. Under dessa 17 sekunder skapas en manifestation. Knepet är att under dessa sjutton sekunder måste man vara högfrekvent, positiv, lycklig och tänka på superduper trevliga utgångar av det man vill ska manifesteras.

OM man nu råkar tänka i låga frekvenser, känslor och banor under dessa sekunder bör du genast släppa tanken och känslan, gör om och gör rätt. Annars har du manifesterat detta. Så här fort går det och tänk efter hur många sådana känslor och tankar vi har under en dag? Sen undrar vi varför vi bara får en massa skit i livet. Här har du svaret.

Sätt nu timern på 17 sekunder. Visualisera positiva, överflöds lycka i det du vill ha. Känslor, tankar och om du pratar högt, även i ord.

Sätt nu timern på 51 sekunder. Gör om samma procedur. Med ännu mera lycka, överflöds känsla och glädje. Sätt intentionen nu. Starkt. När 51 sekunder passerat är det klart. Det är nu officiellt att paketet

ÄR PÅ VÄG TILL DIG!BY THE WAY
Det finns de som påstår att REIKI kan användas på detta sätt, att få saker och ting att manifesteras, men i själva verket använder man sig av attraktionslagen, dvs lagen om attraktion.