är du verkligen en

starseed?

Ett av mina uppdrag att rensa upp i kollektivet, stundvis är det en tung uppgift och emellanåt totalt dränerande. Ofta tappar jag suget för det jag kom ner för att göra/vägleda just på grund av detta. Hur länge orkar man liksom?  Senaste tiden sprutar det ut felinformation, omskrivningar och hittepå saker folk kopierar av från okunniga som sen blir till sanningar. Det sprider sig som en löpeld och jag får snart hjärnblödning! Snälla, kolla av dels källkritik, kolla av vem som skriver eller påstår en massa strunt och felinformation innan du delar eller kopierar av texter som inte är rätt på en fläck. Trend och mainstream inom starseed samt reiki områderna har fatalt spårat ur. 

MÅNGA KÄNNER SIG KALLADE

FÅ ÄR UTVALDA

Starseeds känner INTE av schuman resonansen som peakar, solstormar, uppstigningssymtom (värk, yrsel, illamående, trötthet osv). Starseeds som gått ner hit har i sitt DNA en hög vibration från tex, 6 till 9D, ibland från 10D. Starseeds påverkas alltså INTE av energier som förändras här på jorden eller som kommer ner från andra stjärnkonstellationer samt portalsöppningar!

Starseeds behöver INTE uppmanas eller sätta sig och meditera för att ta emot portalsenergier som kommer ner från Pleiaderna, Sirius, Botes stjärnan (arcturians) etc. Detta är något ICKE Starseeds pysslar med, dvs vanliga människor som inte har detta i sitt DNA. Starseeds är ständigt uppkopplade mot sina grupper, dimensioner och stjärnsystem. Starseeds kan däremot bli kallade av sina grupper att slåss vid vissa portalsöppningar, hålla koll på vad som smiter in som INTE ska in i vår dimension. Jag har varit på flertalet portalsöppningar tillsammans med min Sirian grupp och även Andromeda. 

Ditt horoskop har INGET, jag upprepar INGET med Starseeds eller galaktiker att göra (Pleiader, Sirians, Andromeda, Yah-Yel, Feline, Vega konstellationen, Orion, Arcturians för att nämna några. Vårat solsystem samt horoskop/astrologi är ENDAST baserat på just horoskopet, vårat lilla solsystem med solen i mitten och Pluto längst ut. Använd ditt sunda förnuft. Tro inte på allt som basuneras ut!! Om man är en Pleiad med vissa grader i Oxen, Kräftan osv har INGET med Starseeds att göra. ZERO NOLL. Det börjar verkligen bli skrämmande och helt galen falsk information därute, jag blir mörkrädd på riktigt!

Pleiaderna har aldrig och jag upprepar ALDRIG haft eller satt sin fot på Atlantis eller Lemuria, ever! De har vidare inget med pyramiderna eller genetiken av oss samt med vår planet. Anunnaki civilisationen gav apmänniskan sitt DNA, varpå arkeologer ser ett glapp på några tusen år där det inte finns en övergång från apmänniska till människa. Anunnaki har skapat människan av idag och ingen annan. De använde oss endast som arbetskraft/boskap. Sirian civilisationen var med och skapade Lemuria samt Atlantis innan krigen startade. Pleiaderna har en låg intelligens samt densitet då de befinner sig på den 4e dimensionen och är lättast att få kontakt med samt närmast den låga människans polaritet på 3D. De är en ung ras och mest lik människan.

Starseeds blir aktiverade av sina respektive grupper, vi pratar med, ser dem var och varannan dag. De ger oss full information. DE kontaktar dig, inte du dem. En Starseed söker aldrig om man är en Starseed, man VET. En Starseed har tuffa uppdrag som inte en vanlig Svensson klarar av. Många vill vara en Starseed men de har aldrig träffat sina humanoida släktingar, de vet inte ens vilken typ av Starseed de är, de har ingen kontakt med sina alien/humanoida grupper, de vill inte göra de tunga uppdragen som tar all ledig tid, dag som natt, svenssons har uppstigningssymtom vilket Starseeds aldrig har, Starseeds blir ofta attackerade och bortförda av negativa aliens då vi sitter på information kring vår ras. vårt intressanta DNA, de vill ha information som de inte får tillgång till efter de galaktiska krigen och är uteslutna ur federationer. 

Starseeds är inte nått unicorn fluff-fluff och rosa moln, glöm det bara! Starseeds är stenhårda galaktiker som slår näven i bordet, rensar i kollektivet, delger korrekt information, kan ta emot långa telepatiska meddelanden från sina humanoida grupper, de gör skillnad i samhället och höjer 3D människan med alla medel som går. 

Det finns åter igen INGA civilisationer som kallar sig kristall civilisationen, regnbågs civilisationen, atlantis civilisationen, lemuria civilisationen. Därmed inga kristall starseeds, regnbågs starseeds eller atlantis starseeds. Skilj på tidsepoker och alien raser. Atlantis är en tidsepok med blandade civilisationer i från en specifik tidsålder i Yugan. Människan finns inte heller i the Golden Age, där har vi helt andra raser och civilisationer, tex de 2-3 meter långa lemurianerna som levde här på Lemuria tidsepoken under the Golden Age. Människan finns inte kvar i den tidsåldern när vi väl når dit. 

Om du hamnar i klorna på moneymakers som påstår sig kunna se om du är en Starseed, lägg benen på ryggen (och dina pengar också för den delen!) och spring! INGEN kan tala om för dig vad du kommer ifrån, alla minst påstådda medium-moneymakers. Tro mig! De kör en så kallad cold reading och ser vad du har för egenskaper som människa och möter upp det med att du tillhör en viss civilisation. Grejen är att det är människan som ger dessa humanoida raser mänskliga egenskaper som är rent bullshit. Om du är från den 1 % Starseeds som är på jorden VET du det själv och du VET var du kommer ifrån för du blir kontaktad av dina egna grupper.  Lägg inte ditt liv i händerna på idioter. Galaktiker här på jorden finns det inte många av, tro mig!

144000 Starseeds? Var kommer denna numerologi ifrån? Jag läser om 144 överallt och detta har numerologiskt INGET med Starseeds eller dimensioner att göra, tro mig! Däremot ett stort, gigantiskt avslut! Behöver jag nämna att göra en quiz för att veta vilken ras man skulle tillhöra? Nä…..

Jag antar om du läste hela texten noga att vara en starseed föll bort. Vi är EN procent Starseeds på jorden, varav 0,2% av en procent är Sirian Starseeds.  Jobba istället med dig själv och lämna egot utanför. Want to bee, i need to be, i love this trend. Uppdraget som en Starseed är ingen dans på rosor och inte för vem som helst. Man vill vara en men man klarar inte att göra jobbet! Jag kan nog garantera att du inte är den 1% av de Starseeds som jobbar stenhårt med sina alien grupper. 

Låt oss få jobba ifred, sluta upp med att försköna, för-ängla, flufffluffa, fantisera och drömma ihop ett koncept som inte är verkligt. Vi måste jobba övertid för allt icke Starseds fantiserar ihop och drar ner ännu mer skit i vår dimension, för de vet inte vad och vem de tillber. Blanda inte heller ihop ljusarbetare med Starseeds, för vi är ljusår från varann och är inte alls samma sak.  Starseeds är krigare och the GROUND CREW här på jorden. I frontlinjen. 

Tack för ordet!