GALAKTISKA FEDERATIONEN AV LJUS

OBS! Kanaliserat budskap från min podcast SKYROCKET ← endast på acast. Här under kan du läsa budskapet mer förståeligt. 

 • psykologisk operation

  Galaktiska Federationen av Ljus utför en psykologisk krigsföring mot mänskligheten. En psykologisk operation som infiltrerat den andliga sfären. Ändamålet är att förvränga och förvirra den publika perceptionen. Ultimat att diskriminera den äkta organisationen GFW, Galaktiska Federationen av Världar.

 • lovordar

  GFL kan tex säga att det finns multipla tidslinjer, var förberedd på allt. 21 December 2012 kommer det komma en solstorm, förbered dig. GFL är här runt jorden för att höja mänsklighetens medvetande samt agera som andliga vägledare. Öppna ditt kronchakra och connecta med oss. Vi är här för att rädda dig, gör inget, luta dig tillbaka och titta på medans vi räddar mänskligheten.

 • illvilliga grupper

  Illvilliga, mörka och dåliga alien grupper representerar GFL och lyder när de blir tillfrågade att sluta interagera med människan, detta har inte gjorts utan GFL låter dessa fortsätta. GFL väljer de som är "nog bra" att komma till dem, den nya jorden, ta med dig upp i farkoster/skepp till en ny planet och lämna andra. Dina nära och kära anses att du enkelt ska lämna för de är inte av värde, upplysta nog.

 • andliga heliga gurus

  GFL har målat upp en fasad där de påstår (och kanske visar) att de leds av lord Ashtar, Jesus Sananda samt St Germain. Federationen visas upp i en glittrig fasad, skapad av andliga gurus som slåss för ljuset.

  Denna psykologiska krigsföring upprepas kontinuerligt med andliga råd, säger åt er vad ni ska göra med era liv, precis som era religioner förslavat människan. De säger också vad som kommer hända härnäst.

GALAKTISKA FEDERATIONEN AV VÄRLDAR

 • galaktiska federationen av världar

  GFW är en blandad grupp av olika raser från olika planeter som jobbar tillsammans för balansen i galaxen. GFW beter sig likt en militär organisation med bla pleiader i spetsen. De har jobbat för att plocka bort illasinnade aliens såsom Greys, Reptiler och Cyborgs från er planet Terra. GFW är inga andliga vägledare eller gurus, psycics som förutsäger katastrofer. GFW är kaptener, befälhavare. piloter samt forskare.

 • gfw lämnar ingen

  Galaktiska Federationen av Världar lämnar ingen bakom, ingen separation från eller mellan människor ska finnas. Ingen är bättre eller sämre. 3D, 4D eller 5D spelar ingen roll. Alla ska med. Vi jobbar med att förinta den 3e och 4e dimensionen. Ingen kommer räddas eller hämtas i skepp då vi följer den universella lagen om att inte styra eller beblanda oss i händelser eller utgångar. Federationers uppgift är inte att vägleda människan, däremot behålla fred och balans i galaxen.

  Vill våra nedsända Starseeds ha vägledning hänvisar vi till de högre avancerade civilisationerna ur 9e dimensionen och uppåt. De finns som vägledare åt sina nedsända på jorden.

 • jupiter mötet juli 2021

  Vad än GFL påstår eller säger så är är kriget på Månen samt Mars vunnet och övertagits av GFW. Var inte i rädslor, kriget är snart över. Jupitermötet i Juli 2021 har gett utdelning och vi har hittat källkoden för den Artificiella Intelligensen som manipulerar och bevakar mänskligheten. Detta är vår nästa target.

  /KAREE-NE, Sirian Högsta Råd