grafisk design är alfa och omega

för ditt företag, det är ditt ansikte utåt

ditt varumärke & signum

på grund av tidsbrist går det inte boka dessa tjänster just nu, återkom gärna senare

Som företagare och entreprenör är du förmodligen specialist inom ditt/dina områden, no doubt about it, men som företagare gäller det också att sticka ut ur mängden. I dagens enorma flöden på tex instagram har vi ungefär tre sekunder på oss att synas i mängden, om vi ens gör det pgr av algoritmerna. Våra instagram-konton äger vi inte, de kan tas ifrån oss lika fort. Alla följare, allt content du slitit med hundratals timmar är borta pgr av hackers som tar över ditt konto eller så blir du plötsligt avstängd, ofta utan svar eller mening. 

Du måste ha en landningssida som DU äger. Ingen som styr över ditt innehåll och här kan du lägga upp webbshop, tjänster, artiklar, freebies, om mig sida, videos, kurser and the list goes on. Vad händer om ditt instagram-konto kapas eller stängs ner? Vad gör du? Har du nån back up? En hemsida är alltid din trygghet och ditt online hem. Detta är både ditt företag och ditt brand samt ditt virtuella hem. Hur ser ditt företag, brand och online hem ut? Samma sak gäller här, du har 3-5 sekunder på dig att få någon att bli intresserad av dig, ditt företag och dina tjänster. Varför?

Vi ser och bedömer med ögonen det första vi gör. En tråkig, alldaglig och ful hemsida ger ingen som helst woow känsla. Idag är det exklusivt iögonfallande som gäller oavsett om dina egenskapade tarot kort är uberfula och saknar viktig kunskap, så kan du sälja dem via avancerade videos eller bilder. Kanske ett dåligt exempel, men kunden lär upptäcka om du har knapphändiga tjänster, varor eller artiklar ändå. Kvalité all over is the game, både det du säljer och hur din hemsida ser ut skapar ett varumärke ingen glömmer och kunder återkommer för att få mer!

if you think good design is expensive

you should look at the cost of bad design...

Äkta grafiker jobbar i adobes program såsom InDesign (här skapas foldrar, e-böcker, PDF filer, flyers, bokomslag, rollups etc). Photoshop där man skapar magi med olika bilder, men även bokomslag, loggor, headers, instagram-content och mycket mer samt vektorbaserade bilder i illustrator för att nämna tre tunga och avancerade program grafiker hanterar. Canva är något jag avskyr, det finns ingen själ här, färdiga artificiella mallar och allt ser likadant ut. Folk leker grafiker och därefter ser man också bad design. Artificiellt skapat utan själ, en grafiker skapar från passion och estetiskt öga. Från scratch. Varje grafiker har sitt eget signum och man ser ofta vilken grafiker som gjort vad, man lämnar ett personligt avtryck efter sig. 

people don't use a product because of the design

great design helps them use the product

Nu har du som företagare och entreprenör förstått hur viktigt ditt brand är och med den din hemsida, ditt online kontor och hem. När du bjuder hem någon till ditt hem, kanske för första gången antar jag att du städar, fixar och donar, in med fräscha blommor, dukning, fixar till kuddar. Men, hur ser ditt hem ut? Som din hemsida? Tråkig, alldaglig och bad design? Eller har du ett estetiskt, väl organiserat hem där varje detalj räknas? Då är vi på samma linje! Hur ofta möblerar du om? Fixar och ändrar med kuddar, sängkläder, mattor, krukor och andra detaljer? Ändrar du stil efter säsong? Yes, vi är på samma linje du och jag. Men, detta ska också göras på din hemsida, ditt online hem och kontor. När uppdaterades den sist? Hur iögonfallande är den? Var kritisk för tro mig, dina besökare är det. Är dina tjänster exklusiva, men din hemsida ser ut som något katten dragit in? Kunden kommer inte få en waaw känsla, tro mig och kom ihåg tre till fem sekunders regeln, detta är den tid du har på dig. Din hemsida bör uppdateras och stylas om var tredje månad. 

design can be art, design can be aesthetics

design is so simple & thats why its so complicated

din grafiska profil

Vill du ha hjälp att skapa en snygg och professionell hemsida? Eller kanske reklamblad, foldrar, visitkort eller andra marknadsförings produkter? Jag hjälper dig gärna med designen. Skicka ett mail i formuläret nedan!

tipselitips

Ljusa, pastelliga färger, estetiska, läsbara typsnitt samt en massa luft emellan, speciellt på mobilversionen. Perfekta radavstånd samt teckenmellanrum och val av typsnitt. På en dataskärm lägger sig sidan på bredden och på en mobilskärm trycks allt ihop nedåt, se till att din mobilversion är responsiv och mobilanpassad. Ditt linktree i din bio/instagram ska vara skapat från din hemsida (se bild i nästa ruta). Det ska finnas en röd tråd med typsnitt, färger, stil och grafik/bilder genom hela ditt online kontor/virtuella hem, hur städat och snyggt visar du upp dig för dina besökare? Kom ihåg tre till fem sekunders regeln!

whitespace is like air

its necessary for design to breathe

Min specialité är att skapa snygga, iögonfallande content. Jag jobbar i avancerade program för avancerade kunder som söker det exklusiva. Att sticka ut från mängden. Estetik, lättnavigerat, simpelt, enkelt, praktiskt upplagt med en massa waaw detaljer som får dina kunder att stanna länge! Man ska trivas i ditt online hem, dvs din hemsida. Här vill man hänga varje dag. Jag jobbar endast i wordpress och elementor (elementor kan jag installera åt dig). Hur du vill att din hemsida ska utformas praktiskt kan vi samtala om samt vill jag veta mera om ditt företag och dig som person så jag får en feeling. Att designa är det mest tidskrävande som går att uppbringa så det kan ta tid att hitta det där iögonaffalnde för rätt kund. Inga quickfix här inte. Snygg design måste få födas fram långsamt och måste få ta tid samt har man massor med sidor tar det förstås ännu längre tid. Välkommen att boka mig så kan vi samtala via mejl och sen per telefon. Pris går inte att sätta då allt beror på storleken och omfånget av vad som ska designas. Är du i startgropen för att skapa ditt företagsnamn? Detta är avgörande hur ditt företag går samt vad du drar till dig för kunder, läs mera här ← Naturligtvis läser du denna sida på en dataskärm för bästa upplevelse.

lets sprinkle beauty everywhere ✧

innan du kontaktar mig

Jag installerar inte wordpress åt dig, köper ditt webbhotell eller domännamn, här får du kontakta en webbmaster/it människa eller om du klarar detta själv, där alla tillägg finns som du behöver för att sidan ska fungera, jag sköter endast grafiken och installerar själv tillägg som jag behöver för just din unika design. WordPress är skalet av ditt hus och jag inreder det grafiskt.

SKRIV VAD DU BOKAR! 

1. Jag jobbar endast i wordpress samt elementor (installerar det åt dig)
2.
Din nuvarande hemsideadress samt vilken typ av företag du har eller ska du starta en ny hemsida?
3. Vad är ditt signum men även ditt why 
4.
Hur många sidor?
5. Vill du göra foldrar, e-böcker, bokomslag, PDF filer etc? 

Resten tar vi över mailen och sedan om vi har samma tänk och vill göra världen lite vackrare via din hemsida och företag, pratar vi över telefonen დ

lets start the magic – lets skyrocket the world 🚀

always top noch

exklusivt & trendigt

26 års designande

unikt & personligt

wordpress ★★★★★

elementor ★★★★★

indesign ★★★★★

photoshop ★★★★★

illustrator ★★☆☆☆