WORK WITH BEING IN LOVE WITH
THE PERSON IN THE MIRROR
WHO HAS BEEN THROUGH SO MUCH
AND STILL STANDING!
I LOVE ME

RIP MY OLD SELF
YOU SERVED A GREAT PURPOSE

Jag har pratat om detta i skrivandets stund, poddavsnitten #54 Varför står du inte i din kraft? ← samt #45 Den komersiella andligheten  ← Den personliga utvecklingen är ständigt pågående och jag tror inte uppvaknandet nånsin tar slut. Vi är studenter för life. Varje dag måste man ta tag i triggers och fundera på vad som triggas i dig samt varför. När du hittar känslan och orsaken till varför du triggas eller reagerar på ett visst sätt är det något du måste ta upp till ytan, fejsa, läka och gå igenom det. Hur många triggers du kan få under ett år kan vara hundratals. Varför dömer du? Varför är du martyr? varför har du ett sådant bekräftelsebehov? Fundera på var det kommer ifrån, detta ständiga bekräftelsebehov? Pleaser? Det finns hur mycket som helst i vårt undermedvetna och skuggsidor som hela tiden ligger och styr och stör vår utveckling på grund av gammal trauma och karma.
 
Detta innebär ensamhet. Personlig utveckling måste göras ensam. Låt det få ta den tid det tar. Din själ har väckt upp dig bland annat för just detta. Var tacksam att du kan förändras till det bättre och slipper ett tungt, jobbigt liv i lidande.

NÄR DEN PERSONLIGA UTVECKLIGEN
TAR VID BÖRJAR PROCESSEN

Gamla synsätt, gammalt sätt att leva, ja, gammalt sätt att se på saker,  hur du interagerar med andra och snart upptäcker du att de du haft runt omkring dig inte alls är på samma frekvens eller på samma resa som du. Du upptäcker varför du haft ett motstånd till vissa aktiviteter. Du upptäcker att människor du haft runt ikring dig hela tiden söker utanför sig själva. (lyssna till poddavsnittet varför står du inte i din kraft). Man springer omkring och letar och letar utanför sig själva. För att sen när de får det, fortsätter att leta, söka bekräftelse eller spela martyr för just bekräftelse. Det kan vara hus som man vill byta om och om igen för det känns inte hundra procent bra, det kan vara lägenheter, städer, jobb, kärlekar och gud vet allt. Materiella saker. Selfies och arrangerade bilder/videos. Du ser snart att allt vad människor söker blir en enda rundgång, en cykel de gör over and over again.
 
När den personliga utvecklingen tar vid hittar man vad man egentligen söker. Efter att gått igenom the dark night of the soul kan jag lova er att när man kommer ut från den har du transformerats från puppa till flygfärdig fjäril. Hela denna process måste du göra helt ensam. Du kan aldrig söka utanför dig. 

NÄR DET PERSONLIGA UTVECKLINGEN PÅGÅR
FÖRÄNDRAS DU HELT!

Varför vill du ständigt vara på restauranger och krogar? Vad söker du där? Är det där du hittar vad du söker inom dig?
Varför söker du bekräftelse hos kvinnor eller män samt måste lägga ut din nya/gamla älskling non stop?
Varför söker du någon som ska läka dina trauman och sår när du har helandet inom dig?
Varför postar du inlägg hela dagar på facebook, instagram eller snapchat? 
Varför måste du resa ggr flera per år utomlands? Fundera på om din egna tillvaro verkligen är där du vill vara, vad flyr du ifrån?
Varför är det så viktigt hur du ser ut, gör, jobbar med, vilka du syns med, umgås med, är tillsammans med, bor med, hur du bor, vad du går för kurser eller utbildningar? Titlar? 
Varför dejtar du ofta, varför blir det inget med de du inleder något med? 
Varför blir du aldrig fridfull, nöjd? Varför måste du hela tiden flänga omkring precis överallt? Synas överallt?
Varför säger du ja till det mesta trots att du egentligen inte vill? Varför är du en ständig pleaser? Varför följer du trender, dvs följa John? Kopierar andra, gör som andra utan att veta varför? Varför gör du inte ditt, är unik och står i din fulla kraft oavsett om det betyder att du står ensam?

ANDLIGT UPPVAKNANDE GER
ETT SÖKANDE LIVET UT

Svaren du söker kommer i ditt andliga uppvaknande. När du går in på djupet av dig själv och plockar upp beteenden, cykler som ständigt upprepar sig och slutar på samma sätt. Du inser snart att endast du själv har svaren. För att förändra allt det destruktiva och oändligt återkommande händelser som ständigt återupprepar sig eller införskaffandet av nya prylar, tar selfies etc inte alls är vad ditt ego tror du behöver. Därför behövs ensamhet. Det kan ta veckor, månader och år. Låt det ta den tiden. Gör du det inte nu så när? I nästa liv, eller i nästa? Hur många liv har du spillt på att återupprepa gammal skit som inte leder någonstans? Varför blir det aldrig bättre? Orkar du inte fejsa ditt undermedvetna samt skuggsoidor så kommer ditt liv fortsätta i samma eviga sökande efter sånt som du försöker uppfylla utanför dig. Om du läser detta nu så betyder det att ditt högre jag leder dig hit för att påbörja läkningen. Inom dig. Att vara ensam en dag hit eller dit gör ingen skillnad. Det krävs en enorm vilja att säga nej till precis allt. Trots att ditt sköra ego skriker att det vill du ska fortsätta i samma liv och leverne. Egot bär endast på en sak och det är rädsla.

ENSAM ÄR INTE ATT VARA VEK
ENSAM ÄR ATT VARA STARK

Gråt, var ledsen och förbannad! Gå igenom allt från A till Ö. Om och om igen. Tills du har förstått orsaken, varför och var det kommer ifrån. Var det ditt från början? Är det generationer av familje karma? Egocentriska föräldrar som levde helt i sina egon och i sina egna trauman? Var det någon annans trauman som projicerades på dig? Har du utvecklat en undvikande eller en ambivalent anknytningsmönster? Vad är ditt och vad är andras? Förlåt. Skicka kärlek till dem som behöver det. Speciellt till de som verkligen skadat dig.
 
När du förlåter dem läks du. Du blir fri. Ut kommer ett nytt du. En pånyttfödelse.
 
Älska dig själv. Sök aldrig utanför dig. Ta inte in vad som händer därutanför. Var helt ensam tills du är klar att möta världen i ditt nya högsta jag. Hur mycket du än söker utanför dig själv på krogar, instagram, fb eller tillställningar för den rätta mannen/kvinnan så dyker det bara upp karmiska relationer. Tills du står i din kraft. När du är klar med dig själv kommer han eller hon dyka upp på gatan, affären, dejtingsidan, i skogen, gymmet, hos kompisen, i facebook gruppen när det är dags. Att jaga kärlek slutar bara på ett sätt. Karmiskt. När du har rätt frekvens och älskar dig själv först sänder du ut rätt energi. Den energin blir rätt kärlek. Utan krav. Utan brist. Utan behov av uppfyllelse av ekonomi, ensamhet, trygghet, bekräftelsebehov och rädslor. Att bli och vara någon genom en annan människa, instagram eller andra sociala medier genom tex selfies.
 
Om människor tycker du blivit konstig, udda, ensamvarg, frånvarande och tråkig är det ett bevis att du verkligen är på rätt väg mot ditt högsta jag. De är kvar i 3D.De snurrar på i samma elände och söker utanför sig själva och du har kommit bra mycket högre upp än dem. Det känns nästan som om du tittar ner på dem ovanifrån. Du ser allt ur ett helt annat perspektiv. Därför kan du inte längre umgås i samma kretsar, jobb eller nått som du tidigare pysslat med.
 
Istället för att bli mera deprimerad över din transformation och förändring av dig själv, omfamna ditt högre jag och din själ som äntligen har lyckats fånga upp dig och nu leder dig direkt in på den vägen du kom hit för att gå. Följ ditt inre. Följ hjärtat och magkänslan. Den inre rösten. Synkroniciteter som dina guider ger dig så du ska fatta hur du ska gå, vilka du ska möta på vägen. Följ din intuition. Som jag sa i poddavsnittet kring att stå i din kraft, vi delas nu markant i två tidslinjer. Du väljer nu vilken du hoppar på. Tåget står på perrongen och har börjat sakta åka, hinner du med eller står du kvar i 3D? Klockan är liksom kvart över fyra…

SKÖNHET OCH IDEAL
JAG ÄLSKAR SKÖNHET, DETALJER & DESIGN

Det vackra i livet helt enkelt. För mig handlar inte detta om mitt ego ur ett 3D perspektiv då jag inte söker bekräftelse. Jag står i min kraft och där har vi skillnaden. Jag ÄR grafiker, konstnär. jag kan inte leva utan detta. Jag struntar även fullkomligt i vad folk tycker och säger. Jag strålar, no matter what. Jag gör det inte för likes eller bekräftelse, för tro mig, jag ser när det handlar om det, lyssna i senaste poddavsnittet “varför står du inte i din kraft?”. Jag har alltid tillhört den kategorin människor som gärna gör det där lilla extra för att glädja mig själv. Jag vet att om jag tittar mig i spegeln när jag är snygg kontra ful (ja vi har alla de dagarna) så blir jag faktiskt gladare. Likväl som när jag tittar på ett hem som i mina ögon känns lågfrekvent, kaotiskt och ostrukturerat kontra ett hem med en röd tråd, personlig, välplanerat och organiserat med fantastiska detaljer blir jag minst lika glad inombords. Det handlar om det personliga intresset av vad man dras till, what floats your boat så att säga. Allt är energier, så även ditt hem men använd inte materialismen för bekräftelse.
 
Jag har alltid sagt ja till plastikoperationer, den som är missnöjd med sitt yttre och lider av olika anledningar ska ha en chans att rätta till kroppen. Vi föds med bra och dåliga inre egenskaper, likväl bra och dåliga yttre egenskaper. Jag har alltid sagt ja till hair extensions, fillers, botox, sunt leverne. Snygga kläder och skor, ja allt som gör en glad. Vi är människor med olika fel och brister. De som förtalar andra för vad de är födda med eller inte födda med, de som rättar till och förbättrar eller kanske fördröjer åldrande man inte har tid med just nu döms också, agerar i dualitet och polarisering. Avund. Dömande. 3D. Det finns de som suttit på dubbla stolar och förtalat människor som gör något åt sitt yttre för att sedan göra precis samma sak. 

DO IT FOR YOU

Jag tror det viktigaste när vi pratar skönhet är att man endast gör det för sig själv, inte för sin kille eller män överhuvudtaget. Att förbättra sitt yttre måste även gälla sitt inre. Varför man gör det. Att inte överdriva. Kanske inte se ut som en fjortis vid 45? Fast ur ett annat perspektiv, vem är jag att döma det? Alla är och gör precis som man vill. Eller hänga ut sig själv för bekräftelse. Instagram är ett ställe där selfies är ett faktum. Det är ett ställe för att få bekräftelse. Andra postar alla skålande middagar på fancy ställen, sina barn i alla valörer och konstellationer, sina resor, sitt hem, sina designade saker man köper. Allt detta är en form av bekräftelse och jag pratar om varenda kotte därute. En plastik operation kan vara ett enormt helande för någon och vem är du att döma det? Dömer du någon som helar sitt inre? Som vi alla vet så hör kropp och själ ihop och måste vara i balans. 

VI BEHÖVER ALLA
BEKRÄFTELSE

Men när det blir destruktivt är det dags att börja jobba inåt. Att posta bilder på sitt yttre dagligen dags kanske är ett rop på hjälp av uppmärksamhet. Byta profilbild en gång i veckan. Att fota sig i olika miljöer likaså, vare sig det är du själv eller ditt hem, din bil, fester, restauranger, sitta och kasta med håret runt kristaller, rökelser och tarot, vad du läser, vilken kändis du träffat som umgås med andra kändisar, vad du gör på dagarna och inte gör, om du pausar dig på sociala medier eller inte and so on = bekräftelse.
 
Egot kommer alltid vara med oss. Egot är ett skört litet barn med enorma rädslor. Att inte duga, att inte bli sedd, att inte vara bekräftad. Det finns de som får panik och mår psykiskt dåligt när de inte får nog många likes, tappar lyssnare i sin podd eller på instagram. I ett bristtillstånd handlar skönhet, materialism rent allmänt om helt fel saker och är 100% egostyrt. Var uppmärksam på när ditt ego styr dina inlägg och hur det reagerar om du inte får respons. 
 
Med alla mina fel och brister, mina sjukdomar, trauman och mitt yttre skulle jag aldrig vilja byta med någon annan. Det säger en hel del om vem jag är. Sluta jämföra dig med andra, försök bara förbättra det du kan och förmår, inåt som yttre. Du duger precis som du är. Döm inte andra. Polarisera inte. Gå inte in i försvar eller avund. Bli den där kreativa skaparen, konstnären som skapar det vackra. På dig, runt ikring dig. I dig. Älska dig själv. Mest.
/texten skriven 12 Juli 2019

I LOVE YOU BUT
I LOVE ME MORE