Akta dig för att bli insnärjd av denna ondskefulla, förföljande och hatiska manipulatör. Det som inte sägs finns det information om och det kommer att komma ut vad det lider. Hotbrev, förtal, stalking, härskartekniker, mobbing, förkastliga metoder, vinklar till historier, noll kunskap om vad dessa pratar om, endast ur deras egna skuggsidor och trauman. Har du blivit uthängd? Hör av dig till mig, vi är många nu! Detta är en livsfarlig narcissist som inte har varken gränser, ljus, empati eller kan se bortom sina egna skuggor. Allt är alla andras fel, typisk narcissistisk manipulativ personlighetsstörning.

YTTRANDEFRIHETEN

Tryck- och yttrandefriheten är en demokratisk grundpelare och fria massmedier är en förutsättning för en fungerande rättsstat. Det är vår grundlag. Åsiktsfrihet och yttrandefrihet är också mänskliga rättigheter.

Yttrandefrihet, frihet att i tal, skrift eller bild eller på annat sätt meddela upplysningar samt uttrycka tankar, åsikter och känslor. Varje medborgare är enligt regeringsformen (RF) gentemot det allmänna tillförsäkrad yttrandefrihet.

I FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna slås följande fast i artikel 19: Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.

ÖVERBEFOLKAD VÄRLD

Världen har i Mars månad 2020, 7,800,000,000 människor. Den globala befolkningen ökar fortfarande och beräknas nå cirka 10 miljarder år 2050 och mer än 11 miljarder år 2100. Samtidigt dör mindre och mindre människor. Vi lever längre idag än vi gjorde för 50-100 år sedan. Hur kommer det sig då?

Tack vare åtgärder med mediciner som inte fanns förr, man räddar +85 åriga multisjuka människor med fulla insatser, vi har pacemaker som opereras in, potenta läkemedel för hjärtsvikt, arytmier, hjärtinfarkter (även akut PCI), stroke patienter som kommer in inom ramen för rädda hjärnan larm och hinner påbörja Actilyse, vi räddar fler och fler cancerpatienter, vi har idag en sån avancerad sjukvård så det går knappt beskriva med ord.

Min fundering har alltid varit lite över våra egon. Jag tänker alltid ur ett högre perspektiv än människors förstorade egon. Människan tror sig vara härskare av Moder Jord. Att man kan ta, förbruka och förgöra precis som man vill. Me, myself and I. Hur klarar sig planeten framledes med denna överbefolkning? Resurserna tar numera slut redan i Juli månad varje år. Då ÄR moder jords resurser slut. Tittar vi på utsläppen i haven, där det är så mycket plast att man knappt ser vattnet, djurlivet dör ut, arter försvinner och utrotas. Hur klarar vi oss utan vatten?

Bränderna som härjat och utrotat arter i stora delar av världen. Djurlivet är helt förstört i stora delar av bla Australien. Utsläppen ska vi knappt prata om. Ni vet att jag skrivit om det massvis med gånger. Vad gör vi när våra skogar är borta? När luften år så förgiftad att vi knappt kan andas?

Hur funkar resurserna för vår planet med 8-10 miljarder människor som ska förbruka moder jords resurser? Hur ser det ut redan nu när vi har 7,8 miljarder? Hur mycket klarar vår planet av? Fler människor kräver mera yta, mat, vatten, bostäder på bekostnad av att man tar mer och mer skog och natur från Moder Jord. man skövlar rent, asfalterar, skapar betong ytor för bostäder, mera människor kräver mera bilar och transporter samt mera yta för garage och bostäder.

Var ska dessa djur ta vägen som har nog liten yta att bo på? Vad händer när alla skogar och åkrar är puts väck? Det är mina tankar. Ja, jag anser att vi är överbefolkade och JA, jag värnar mer om djuren, naturen samt planeten. Jag tänker alltid ur ett högre perspektiv. Jag är inte så narcissistiskt lagd där jag anser mig vara härskare som människa och att vi människor har den rätten att utrota planeten, jag skriver inte vår planet, för vi äger inte ett skit på den. Det tror sig däremot bankerna göra, men även de äger inte ett jotta i den här Deep State agendan. HOPI har haft rätt om alla profetior de förutspått och skrivit ner för tre tusen år sedan.

KONSPIRATIONSTEORETIKER

Ordet konspiration är ju när man börjar ifrågasätta vad som påstås och sägs via mainstream media, politiker, regeringar, kändisar (pedowood), vad som händer ute i världen, när man ser igenom programmeringar, styrningar och agendor. Ett uppvaknande helt enkelt skulle man kunna kalla konspirationer är rätt och slätt. En konspiration ser igenom styrningen av mänskligheten. Man ser igenom the matrix. En som tror på allt som skrivs och sägs via mainstream media är en djupt styrd och sovande människa.

VÄRLDSKÄNDA SANNINGSSÄGARE

Vad har vi för kända konspirationsteoretiker ute i världen då? Den första och största är David Icke som konspirerat om bla de punkter jag pratar om ovan. Han är världens största och kända konspirationsteoretiker och efter 30 år har han fått rätt i allt han sagt. Han blev anmäld av Deep State, Cabalen om man så vill, som äger mainstream media. Hans YouTube stängdes ner, även hans facebook. Han skulle tystas, för sanningen får inte komma fram.

Sen kan jag nämna världskända Magenta Pixie som kanaliserar en Arkturian grupp kallad White Winged Collective Consciousness of Nine, eller som hon själv säger "the Nine". Samma grupp har Phil Good kanaliserat och han upptäckte sedan att han och Magenta jobbade med samma Arkturian grupp. Det finns en video kring den upptäckten.

Vi har David Wilcock som kanske är minst lika känd som David Icke. David Wilcock är konspirationsteoretiker, grundade Ancient Aliens kanalen, varit huvudperson på tv siten Gaia. Han är forskare, författare, föreläsare samt filmskapare i Los Angeles. Han studerade vid State University of New York at New Paltz där han tog en filosofie kandidatexamen i psykologi.

Ännu en konspirationsteoretiker är Corey Goode. Mänskliga "fadern" av the Blue Avians då han har 20 års erfarenhet av dem, men även humanoida rasen the Anshars. Corey var ännu en stor, tung profil på tv siten Gaia, regissör, producent och innehållsskapare inom underhållningsindustrin baserad på över 20 års erfarenhet av okända specialåtkomst program som inkluderade "Project Solar Warden", ett marinhemligt rymdprogram som patrullerar vårt solsystem och därutöver. IMDb-profil. Corey är flitigt anlitad över hela världen.

Jag har ungefär femtio världs kända namn till av kända konspiratörer, både inom vårt land och utomlands. Tack vare dom börjar människor se igenom vad som pågår med Covid-19, banksystem, regeringar, politiker, 5G, vacciner, tvång av munskydd (som inte ens skyddar) nedstängningen av världen, artificiell intelligens, övervakningen av mänskligheten, Obamagate, Clintons, George Soros (Hillary Clintons högra hand) Pedowood, adrenocrome, satanismen, pedofiler, alla barnen i tunnlarna, Tom Hanks och alla hans mord, Jeffrey Epsteins pedofili, trafficking och alla människor han har förstört och förgjort och massor fler jag inte orkar skriva upp nu.

VAD VISSTE MÄNSKLIGHETEN UTAN ERT SANNINGSGRÄVANDE
SAMT AVSLÖJANDEN SOM NU HÅRT CENSURERAS?!

RELATIONSEXPERT?

Vad är en relationsexpert? Jo, det är en person som under hela livet har jobbat kring just relationer, fördjupat sig i kärleksrelationer, men även familje/vänskapsrelationer. Ovanpå detta finns studier kring anknytnings mönster, karmiska relationer och själsfränder likaså. Extra fördjupning kring personlighetsstörningar såsom narcissism, psykopati, men även högkänslighet, hyperkänslighet, Histrionisk personlighetsstörning, relationsproblem såsom svartsjuka, avundsjuka och otrohet.

Jag har även studerat ADHD väldigt djupt samt Aspergers syndrom. Alla dessa har funnits i min närhet på olika sätt. Ni vet ju att det är min grundlivsväg 6. Jag kommer prata specifikt kring narcissism på podden snart. Det kommer handla om härskartekniker, hot, trakasseringar, förövare, förföljelse, projiceringar, förtal, dominans, skrämsel, manipuleringar, att de inte har någon insikt samt ingen empati annat än för sig själv, me, myself and I. Samt deras uppblåsta ego. Dessa är two faced.

VEM ÄR MAN?

Vem jag är, jobbar med privat utanför mitt andliga arbete har inte en enda kotte med att göra. Det hör inte ens hit. Mitt jobb sköter jag perfekt, så perfekt att det inte finns en millimeter att klaga på. Jag har alltid människan framför mig för dess högsta bästa. Det finns dock sjuka individer som förföljer, stalkar, hotar, anmäler, förtalar, mobbar, försöker skrämma, använder härskartekniker, projicerar och donderar. Vi vet nog alla i det andliga Sverige vem jag pratar om, hört talas om skitsnackar förföljelse podden där man hänger ut människor samt deras barn, elever, klienter, förtalar allt och alla i ren ondska och svartsjuka varenda vecka? Kallar man detta andligt, änglalikt, låtsas vara en högt uppsatt lärare som låtsas vara av ljus och ljusa energier (tillåt mig både spy och gapskratta) fast sanningen är är en andlig narcissist samt tillika manipulerande härskartekniker där man jobbar tillsammans med demoner som man pratar om titt som tätt, bör man dra åt sig öronen.

Allt är en demon/mörk agenda enligt dessa förövare. De tror sig veta bäst och förtalar alla som de anser vara ett hot. Självklart är det deras egna trauman och skuggsidor som pratar, de projicerar ut det på andra. Vi-känsla? Låt mig skratta! Kosmiskt? Njae, helt och hållet 3D för så här pratar eller tänker man INTE i de kosmiska sfärerna. Det andliga Sverige undrar ständigt, -vem hängs ut denna gång? Skulle du med handen på hjärtat villa ha denna person som lärare? HUA! Dessa är en skam för det andliga och mediala Sverige. Basera en podcast på att lusläsa andra andliga, mediala samt galaktiska vägledare och förtala samtliga ur ett 3D perspektiv. Usch, se verkligen upp med vilka du anförtror dig åt! 👹 #poddtroll

ANNAN CIVILISATION?

Kommer jag från en annan civilisation? Jag måste skratta, självklart. Det gör kanske även du. Tänk dig att du har levt minst 800 liv. Tror du alla dessa liv har varit på Moder Gaia? Jag tänker inte ens gå in i det här urkorkade, ointelligenta påståendet, jag ser även detta som okunskap och tre dimensionellt. Stanna där du, du behöver inte lyssna på mig eller någon annan som är Starseeds eller som upplevt att man sett tidigare liv på tex Lemuria, Atlantis, forna Egypten med flera. Du är varken uppvaknad, upplyst eller har någon dimensionell kunskap!

Varför tar jag upp dessa ämnen? Jo, jag har fått en anmälan från en viss person på helt lösa, urlöjliga grunder. Ja, det ni ser ovan. Jag vet vem det är och hen har nu mött sin överman. Här tar förtalen, hoten, trakasseringarna, härskarteknikerna förföljelsen, manipuleringarna och projiceringarna slut som du bedriver mot andra.

Nu har du satt din sista rova. Många, många människor är drabbade, ekonomiskt, förtalsmässigt, hot och psykisk terror. Uthängda. Traumatiserade. Vi börjar bli lite för många nu. Skillnaden är att jag backar inte, jag tar ingen skit från dig. Jag är inte rädd för dig, dina hot och förföljelser! Ingen verkade dock förvånad över ditt handlande....?

Jag har fått skärmdumpar på vad du skrivit gällande dessa ämnen ovan, och sedan tar du bort dina inlägg. Men jag har dem i tryggt förvar. Jag har en hel hoper av drabbade människor bakom mig och jag tror det kommer att visa sig med tiden vad den här förövaren gjort mot andra.

När man är narcissist har man ingen empati för andra. Man ser inte varför man hotar, förtalar och trakasserar, bevakar, förföljer samt bråkar med allt och alla. Det är alla andras fel. Det här är en människa som inte kan ha samarbeten med andra, märker ord och beter sig som ett traumatiserat barn. Som inte tål kritik eller motstånd. Som inte vill se andra lyckas. Som inte gör annat än bevakar, förtalar, lusläser, tar saker personligt eller som det uppblåsta egot man har som narcissist, härska och känna sig hotad av andra som ska plockas ner om de blir populära.

Jag slutar där idag. Det kommer antagligen komma mera info vad det lider. Eftersom den här personen lusläser här så bör du ta ditt förnuft till fånga och sluta med dina häxjakter på mig och andra. Du bör be mig om ursäkt samt fundera på vad du har med mig att göra överhuvudtaget? Du bör också dra tillbaka alla dina förtal utan grund. Annars måste jag och många till hänga ut dig offentligt. Allt du gjort, förtalat, sagt, påstått, hotat, traumatiserat människor på din framfart. Jag vet mer än du tror. Glöm inte heller att jag kan gå ut på dina tidslinjer och se både det ena och det andra. Dessutom är ingen anonym på nätet! Du är feg och rädd. Det du pysslar med bakom kulisserna är förkastligt!

ENOUGH IS ENOUGH

Vad andra människor gör är inte ditt att lägga dig i. Om en en doktor är miljöaktivist på fritiden är den dennes ensak. Om en politiker är kvinnofridskämpe är det dennes sak. Om David Icke pratar om reptiler, andra civilisationer, 5G, vacciner och överpopulation är det hans ensak. Vad Trump pratar om är hans ensak. Vad Q står för är deras ensak. Vad städerskan på kontoret gör på sin fritid är hennes ensak, är hon konspirationsteoretiker betyder det att hon ser mer än 3D styrda människor gör! Vad en naturhäxa pysslar med är inte ditt att förtala eller lägga dig i, ej heller medium, shamaner eller galaktiker för du har för lite kunskap, att kasta skit på allt och alla visar vad och vem du är. Mörk, elak, avundsjuk, traumatiserad och vek. Att du jagar människor med blåslampa i det andliga Sverige, tom f d arbetspartners och elever är SKAM! Det säger mer om dig än om dem!

Mig kan du inte tysta. Mitt fria ord kan du aldrig tysta. Det är min födslorätt. Du kanske har lyckats tysta andra fria människor men inte mig! Sanningen segrar alltid. Gillar du inte vad jag tycker, lämna och gå vidare. Detta är helt oacceptabelt beteende. Du är en mall för hur reptiler jobbar, du ÄR 3 dimensionell med narcissistisk personlighetsstörning.

PUNKT!