HYBRIDER - VAD ÄR DET?

Under hela den mänskliga utvecklingen inträffade hybridisering i många olika fall, såsom korsavel mellan neandertalare och forntida versioner av vad som nu är moderna människor. Vissa forskare har trott att vissa gener från Neanderthalare kan ha varit nyckeln till forntida människor där det arkeologiskt fattas en övergång på flera tusen år. En blandning mellan arter i naturen både nu och genom naturhistoria har emellertid resulterat i sterila avkommor, vilket således är en återvändsgränd i reproduktiva termer. Människa – djurhybrid som vi ser ovan på bilden i formen av gudar.

Apmänniskan fick alien DNA eller om vi ska vara extra noga, humanoid DNA. Så människan, dvs Homo Sapien Sapien är en tvättäkta hybrid. I stort sett har ett hybridväsen en cellinje genom hela sin kropp och kommer ursprungligen från en blandning av arter med en eller olika arter inblandade för att skapa en ny genetisk kombination. Människan är en hybrid, f d alien raser blev humanoida.

Varelser som visar en blandning av egenskaper hos människor och djur samtidigt som de har ett liknande blandat utseende har spelat en stor och varierande roll i flera traditioner runt om i världen. I successiva traditioner kan de förändras i mening men de förblir fortfarande inom den andliga och mystiska kulturen, Varelserna dyker upp i både grekisk och romersk mytologi, med olika element i det forntida egyptiska samhället som ebbar ut och flyter särskilt in i dessa kulturer. Framstående exempel i forntida egyptisk religion, med några av de tidigaste sådana hybrid varelser, bland annat hund -liknande dödsguden Anubis och lejonet liknande Sphinx. Andra fall av dessa typer av karaktärer inkluderar figurer inom både kinesisk och japansk mytologi. Nedan nämner jag några hybrider:

HUMANOIDER - VAD ÄR DET?

En humanoid är något som till sin kroppsform, helt eller delvis, påminner om en människa, utan att faktiskt vara det. Det vill säga, har en kropp som består av en bål, två armar vid bålens axlar, två ben vid höften och ett huvud som via en hals sitter ovanpå axlarna. I vetenskapligt språkbruk är termen antropomorf vanligare. Vid 1900-talet kom termen att beskriva fossiler som var morfologiskt lika men inte identiska med dem i det mänskliga skelettet, man hittade gigantiska huvuden (nefilims där änglar/gudaväsen parade sig med mänskliga kvinnor och fick dessa giants till barn (läs om the book of Enoch). De var oerhört stora hybridmänniskor med övernaturliga fysiska och andliga krafter.

Raser har genom eoner av tid genomgått även de genetisk manipulation (lyssna på Corey Goode) och blivit mer humanoida än rena aliens, extra terrestrials. De som inte är humanoider kan vi nämna som Reptiler, Martians, Zetas bland annat, ja vi pratar i princip hela orionbältet, de är så kallade aliens, 99% mörka, manipulerande och krigiska. En humanoid som liknar människan men inte är det kan vi nämna som Pleiader vilket är lägst i densitet (4e och 5e dimensionen) och som liknar människan mest, sen har vi Arcturians, Sirians, Andromeda, Tall Whites, the Nordics, Yah-Yel, civilisationer från Vega och många fler.

Galaktiska Federationen av Världar (GFW) är en samling av humanoider, ett galaktiskt FN som jobbar för fred sedan de galaktiska krigen slutade, de håller stenhård koll på reptiler och Greys, Tall Whites och Nordics bland annat. De tillåts inte komma in i vår atmosfär men de finns här i Agartha samt i underjorden sedan tusen och tusen år. GFW är dock inte alltid att lita på, de manipulerar lika mycket som de påstås vara fredliga, så här krävs expertis från en bevandrad Starseed. (GFL finns inte, de har fått namnet av människan) Anunnaki är under Sumerian tiden de änglar jag tror kristendomen blandat ihop med änglar. De är av ego och härskarteknik-karaktär och styrde människan som slavar. Vi kan se dem i sumeriska och egyptiska inskriptioner. De är hybrida aliens. Några av dem har vingar, en del har människohuvuden med hästkroppar bland annat. Det sägs att snart når deras planet Niburu vår omloppsbana igen och att de då återkommer till jorden.

GFW innehar delegater från de flesta (många är mörka och manipulerande) ljusa humanoider som tvingar de manipulerande, mörka raserna att förhandla. Det finns även Councils från alla humanioda raser vad jag känner till, tex Sirian High Council och de verkar liksom GFW på en lägre densitet, 4e och 5e dimensionen. Jag personligen känner att aliens har inga mänskliga egenskaper såsom känslor, empati, etc medans humanoider har det. De är ljusa, intelligenta, högfrekventa, avancerade och vänliga. Alien raser kontaktar aldrig vanliga människor utan endast de med Starseed ursprung och som höjt sig ur 3D i formen av hur de beter sig, och agerar här på jorden samt har en connection med en specifik civilisation man gick ner ifrån. Femtiosju (57) raser är involverade i vår planet och jag kan alla namnen på dem, här är de vanligaste: