ANUNNAKI IMMARU

ANUNNAKI ∙ IMMARU,SKYGODS FROM NIBURU

THE SHINING ONES∙THE WATCHERS∙THE FALLING ANGELS

Anunnaki, eller Immaru som de egentligen heter, kom från  planeten Nibiru i vårt eget solsystem, vars högsta punkt ligger i en ca 3600 år retrograd elliptisk bana bortom Pluto. Enligt uppgifter i sumeriska, texter och inskriptioner sökte de guld på  vår planet. På grund av en snart förstörd atmosfär på Nibiru skickade deras kung Anu ← sin framstående forskare och förstfödda son Enki, på ett rymduppdrag till jorden för att återställa tillräckligt med guld som kunde joniseras i ett lager av deras atmosfär, som en solstrålssköld.

Anunnakis guldgruvor i Afrika har hittats och koldaterats. Gruvverksamheten ägde rum på den exakta tid och plats som “Genetic Eve Study” indikerar: Kvinnans genetiska ursprung är onekligen kopplat till Enkis guldbrytnings verksamhet. Ringer det en klocka om jag säger egyptiska drottningen Shebas gruvor? Michael Tellinger följde det sumeriska skrifterna till Afrika och hittade många gruvor, hem och tempel som användes av de primitiva arbetarna och gudarna.

VÅRA SANNA SKAPAE OCH FÖRFÄDER

 FUNDERA PÅ, ÄR GAMLA TESTAMENTETS GUD EN ALIEN?

 • planeten niburu

  Som jag skrivit ovan är deras hemplanet Niburu som ligger dels inom vårt solsystem samt i en parallell dimension. De har ett dubbelt stjärnsystem som kretsar vår bana ungefär var 3500 till 4000:e års mellanrum. Portalen de använder från den parallella dimensionen är inom Orion zonen. Huvudstjärnan/planeten kallas Immaru, en brun stjärna som besökas av många grupper. Den 6e planeten Niburu har två sateliter som liknar vår planet Gaia i en högre densitet.

 • annunakene

  betyder mänsklig liknelse, men de är en reptoid, kallblodig livsform. De liknar oss människor men är betydligt högre, räkna med ca 2,5 meters varelser samt betydligt mer muskulära. Inget hår och vitt skinn. Deras samhälle är ordentligt struktirerat där "kvinnorna" har en betydande roll inom den galaktiska politiken, men männen styr dock över hela alltet. Inget frågetecken kring det. Kanske är de galaxens mest avancerade gällande genetiken och genteknik. De reproducerar sig via ägg.

 • biologisk mångfald & rasförvirring

  Anunnaki jobbar mycket med att genmanipulera, särskilt i de erövrade planeter de tagit över. Här kan jag se, speciellt kring barn, där de försöker skapa en slavisk, underdådig hyrbidras som kommer hjälpa deras syften var de än reser i galaxen. Anunnaki är kraften bakom spridandet av stor genetisk mångfald samt rasförvirring i galaxen av denna anledning.

 • konflikten med ashkera/thula sirian b

  Stora fiender till Anunnaki är dels Lyran men även Ciakahrrs emperium. Teknologiskt avancerade och väl rustade i krigsföring är deras namn också fruktat i denna galaktiska sektor, Sirians. Det finns nämligen en legend om dem: det fanns en tid där det rådde en konflikt mellan Thula (Ashkera) Sirius B och Orion imperiet. För att lösa konflikten, erbjöd sig den mäktige överhuvudet av Sirian Ashkera att para sig med Orions drottning. De fick därefter namn efter den första mixen av de två raserna, Niburu delat i två, Annunakene, dvs human like, människoliknande.. Namnet gavs av Orion reptoider eftersom de såg människoliknande ut, men bara på ytan, för deras genetik var mestadels reptoid.

 • besegrade reptilerna

  Dessa avkommor besegrade reptilerna som styrde på jorden och blev det nya styret här och de provocerade likväl andra bebodda kolonier. Reptoiderna flydde till underjorden och de som inte kunde fly kallades Igigi eller Watchers av Anunnaki och blev slavar under 2500 år. Ciakahrr (draconians) hade invändningar mot Anunnakis genetiska modifierande av Jordens hominider att bli mer än utvecklade, kraftigt avancerade människor.

 • människan skapas

  Anunnaki lämnade med facit i hand vår jord, men innan de gjorde detta skapade de en genetiskt stor grupp, nämligen vår människoras. Dessa hade ett minskat medvetande då de var tänkta för enbart slaveri som skulle gräva fram det guld de behövde som jag berättade om i början. Men de hade även en annan ras de använde, Solipsi Ray från Zeta Retuculi och de har nu band och överenskommelser med de jordliga reptilerna att dela styret över mänskligheten.

 • kontrakt med dracos samt orion imperiet

  Dessa kontrakt var i större skala överenskommelser med Draconians (dracos) och Orion Imperiet gällande erövringen av världar, slaveri, näringskedjor samt genetiska experiment. Eftersom detta också är gjort i andra erövrade världar, lämnade Anunnaki en elit grupp på Jorden för att kontrollera och manipulera genom att skapa elit mänskliga organisationer i underjordiska grupper gömda för militär-industriella alien complex. De jobbar med samt emot Ciakahrr men i samma veva ha kontroll av mänskligheten vilket intressant nog återkallar ett litet brott i planen: de har samarbete att influera människan utveckling och medvetande på lång sikt genom system, och elitinstitutioner, religiös fundamentalism, patriarkal dominans, samt en kult av vinstbegär och våldsamheter, MEN, de är även i konkurrens samt tävlan mot varann för det ultimata ägandet av Moder Jord, Gaia, och här är den svaga länken. Ser du ett UFO som ser ut som ett T-kors är det ett Anunnaki skepp.

 • vårt alien dna

  Avslutningsvis har vi som du läst både Sirian DNA samt reptoid DNA i oss. Detta är före begynnelsen (Bibeln år 0) och tusen och tusen år före det. Mycket har hänt under dessa 250-500.000 år och idag har vi galaktiska federationer som håller stenhård koll på dessa. Om ni lyssnat på mina poddavsnitt kring detta så förstår ni nu när jag säger att Sirians gav oss deras DNA, men vi har även en mörk, destruktiv, girig, hatisk egocentrisk sida med reptil DNA. Människan är det elakaste och mest destruktiva som vandrar på jorden. Vi dräper, torterar och slaktar kvinnor, barn och bröder. Vi krigar om länder som inte ens är våra, utan Gaias. Makt, manipulation och slaveri. Vi går över lik för att komma dit vi vill och vi våldtar, barn som kvinnor. Vi förgiftar luften, haven och jorden, vi skövlar allt i vår väg. Vi är låga, IQ befriade varelser som inte förtjänar Gaia. Snart har vi förgjort oss själva, många atombomber har stoppats av galaktiska federationer, frågan är hur länge de är villiga att hjälpa oss?

  Visst har du hört talas om reptilhjärnan? 95% av mänskligheten är reptiler enligt min mening. Låt inte den strängen styra dig. Kanske är det därför vi är polariteter, vi består av gott och ont. Låt ditt Sirian, Ashkera DNA flöda mer än den reptila sidan av dig och du, tänk på vad du tillkallar när du tänker på religionens änglar, dvs the book och Enoch, the watchers, the fallen ones. Det är en manipulation.

  Sirian Starseeds har mer Sirian DNA och de har ett mission på jorden gällande eliten, manipulationerna och kontrollen av mänskligheten. Ashkera Sirians jobbar hårt genom oss Sirian Starseeds att frigöra oss från slaveriet och om du läser under min artikel här försöker Sirians rädda mänskligheten samt även kollapsa 3 och 4D.