ljusarbetare

lightworker

📷 2013 jag och en vän
Villkorslös kärlek till allt och alla. Ofta är de kristall själar och ser inte mörkret, the shadow. De är känsliga, reflekterar energier. Healers. Flyr mörkret och har svårt att möta sina och andras skuggsidor. Ljusarbetare respekterar och hedrar allt liv och har stor kärlek för djur och natur. När människor skövlar och förstör miljön på grund av makt och girighet känner de stor sorg och förlust inom sig. Medvetet eller omedvetet känner de hur allting hänger samman. De jobbar för att höja den globala och universella energin. Det är dock inte självklart att en ljusarbetare är ett medium, healer eller har det som yrke. Det kan vara en helt vanlig person som finns som en slags “ängel” för sina medmänniskor och jobbar all sin tid kring detta. De har inget ego tänk. 

traumatiskt liv

I sin ungdom hade de oftast en serie av trauman, utmaningar och andra svårigheter. De förstår att dessa inte var avsedda att skada,  snarare för att väcka en till den helare man är nu. De dras naturligt till antika andliga texter om energi och uppstigning; du resonerar mer med östliga filosofier än västerländska.

De vet att de är här i detta liv för att lösa upp dina gamla karmiska mönster och bryta in i en ny nivå av medvetande och medvetenhet. De förstår att dess syfte här inte bara är ett jobb eller en uppgift, utan snarare att bli den de är tänkt att vara. Vid en eller flera punkter i deras liv upplevde de en intensivt andligt uppvaknande. Deras världsbild krossades och de tvingades rensa bort alla de begränsande trosuppfattningar som en gång höll dem tillbaka. De förstår att uppvaknande kan vara en utmattande, ibland smärtsam process, men att det ofta är nödvändigt. 

tvingas ner i

the shadow

Vid en eller flera punkter i deras liv upplevde de ett intensivt andligt uppvaknande. Deras världsbild krossades och de tvingades rensa bort alla de begränsande trosuppfattningar/skrifter/progammeringar som en gång höll dem tillbaka. De förstår att uppvaknandet kan vara utmattande, ibland smärtsam process, men att det ofta är nödvändigt. När en ljusarbetare kommer in i den fysiska världen kämpar de ofta för att hantera lågan inom sig. Ofta glömmer en ljusarbetare dess syfte och deras låga är nedtonad eller  helt släckt.

Det är genom denna svaga flamma som ljusarbetaren går på sin egen helande resa för självupptäckt nere i mörkret. När deras låga är släckt måste ljusarbetaren bosätta sig i sina egna skuggor (shadows) för att lära sig att regimera sin låga igen.

Detta kan vara en svår process för de flesta ljusarbetare, men när deras låga lyser igen, blir de mer kraftfulla och styrs till dess kallelse och vad de kom hit för att göra. Alla kallelser skiljer sig åt, men deras slutliga mål är att hjälpa människor att gräva igenom sina egna skuggor för att hitta sitt ljus. Detta har varit en jobbig process då de ofta flyr mörkret. Ofta är en lightworker/ljusarbetare ansvarig för att balansera rädslans energi med kärlekens energi på vår planet.

THE SELF DOES NOT TRULY EXIST

YOU ARE PURLEY EXPERIENCE

THE SELF