numerologisk september forecast

5-5-9
GLOBALT 5 ÅR · 5 MÅNAD · MÅNAD 9 

Sent om sider sitter jag äntligen här för en liten forecast gällande September, numerologiskt som astrologiskt. Bättre sent än aldrig. Vi har ju epicykler från 1 till 9, vare sig det är personliga år, globala år, personliga månader eller globala månader. Idag kommer jag skriva om den globala månaden September i detta globala 5-år av frihet, äventyr och stora förändringar. Prognosen förbereder dig för överraskningar, men utmanar dig att undvika impulser. 5an handlar mest om frihet och frihetsgörelser. Kan det uppnås nu? Inte nog med det, vi har samma vibrationer som strömmar ner av 5ans energi denna månad. Håll i hatten!

Vi kommer att titta på saker som vi tar för givet kring vårt liv från 2021. Som att det inte är lika lätt att resa och inte lika lätt att umgås på det sätt vi är vana vid. Saker som vi har tagit för givet såsom grundläggande friheter kommer verkligen fram nu. 

Det är svårt att känna kontroll, Vi vill ha våra bekvämligheter. Men går det? Aldrig förr har vi kollektivt stridigt så hårt för vår frihet, våra personliga rättigheter, vårt fria tal, vårt fria val och vår frihet til vår egen kropp! Är vi på väg att berövas detta frågar 5-energin?

Friheten har varit ett signum för detta globala 5-år. Vi slåss med allt vi har för vår födslorätt som är på väg att berövas oss samt all censurering. Vi ser verkligen peaken nu i September som också är en numerologisk 5 månad. Vi är mitt i kaoset nu eftersom 5an står upphöjt i mitten ( 1 2 3 4  5  6 7 8 9 ). Man vill ha roligt, resa, äventyr, vi jobbar med känslor och restriktioner. Vi jobbar med det motsatta till vad 5an vill. Vi är begränsade och mer begränsning presenteras av de styrande. Vi är begränsade i detta 5-år av frihet men även under hela September då vi har en 5-månad. En stor peak av allt som året erbjudit. Kan det bli värre?

Men 5an denna månad bjuder på att saker du sått hela året börjar ge frukt. Ta fördel av det nu. Vi kan även titta på månaden 9, då September är just månad 9 och där kommer 9ans vibrationer in. Allt är temporärt säger 9an, vi kliver denna månad av allt som inte gynnar oss längre och det temporära vet vi är just det, allt som är tungt och helvetiskt likväl som flow och trevligheter har ett slut. Livet har en pendel av polariteter där vi svänger hit och dit i cykler, fram och tillbaka. Försök att hålla balansen i mitten så gott det går. Med 5an inblandad så kan det svänga VÄLDIGT fort. BAAM så har hatten blåst av och fötterna slagits undan. Allt kan förändras på en sekund denna månad, good as bad. 

KARMISK MÅNAD

Jodå, du läste rätt, vi har en karmisk (skuld) månad as we speak där plötsliga händelser som jag skrev ovan inträffar och det gäller alla. Vi kommer få vår frihet berövad på ett eller annat sätt. Här gäller det att lugna ner sig  och inte agera impulsivt, fötterna på marken och håll fast hatten! Nu gäller självdiciplin och ansvar. Med ansvar pratar jag till din nästa, det kollektiva. Dina val och beslut påverkar inte bara dig utan även kollektivet.

Ta ett steg tillbaka och titta på vad det är som pågår kollektivt och i samhället på det fysiska planet. Titta lite längre och se vad dessa restriktioner kommer leda till i slutändan. Kika på om det är ditt ego som inte klarar av av inte få resa eller röra på sig fritt. Är det ditt ego som styr och vill ha, ha och ha? Göra, göra och göra? Vad blir konsekvenserna i slutändan? Både för dig samt kollektivt? Barnen? Ungdomar? Gamla? Glöm inte att vi har en karmisk månad som kommer slå tillbaka på både dig och andra medmänniskor av vad du gör dumdristat i ditt (ego) frihetstänk. 

Tvångsvaccinationer på barn som inte ens blir sjuka, tvångs vaccinationspass där vaccinet inte ens hjälper men där passet är en styrning för bevakning och kontroll. Här skriker mänskliga rättigheter och frihetsberövande där 5an kommer ge stora konsekvenser.

ASTROLOGISKA HÄNDELSER

När 5an och 9an möts blir det en förståelse av att allt är temporärt men konsekvenserna består. Den 10e gick Venus in i skorpionen där vi kan få ett galet vansinne gällande skatter och lagar, men även kvinnors rättigheter och vad som pågår i Afghanistan, lite handmans tale serien. Känslor där man synar folk i kanten. Venus i kvadratur till Saturnus som kräver sanningar och tydligheter. Speak up, upp med händerna på bordet!

Energin av denna 5-månad stämmer också överens med astrologin under septembers jungfru säsong. När Vågen säsongen börjar samma dag som höstdagjämningen (den 22 september) finns ytterligare förstärkningar för energin i 5an.

Vågen styrs av Venus, så det finns en viss dekadens som 5an men har en vägning av vågen, ett gott omdöme att göra saker på ett balanserat, uppmätt sätt som har en positiv inverkan, eller inte har så stor inverkan på din omgivning. Vår krigare Mars reser också nära solen, i Jungfrun till den 14 september och i Vågen under andra halvan av månaden. 

Solen handlar om nöje. Mars trycker på gaspedalen. Mars är lekfull men kan vara stridbar. Denna berättigade energi kan komma upp såsom frustration kring begränsning. 

Håll i hatten och var redo för några komplott vridningar

5AN & 9AN KAN VARA SKRÄMMANDE & UTMANANDE

OM MAN ÄR RÄDD FÖR FÖRÄNDRINGAR