Behöver jag en lärare? Certifiering?
Klarar jag detta på egen hand?

behöver jag certifieras?

Både ja och nej. Det beror lite på vad man ska göra och utöva tänker jag. Jag brukar känna efter om jag skulle gå till en reiki healer, numerolog, astrolog, äntra en yogaklass där läraren inte är certifierad/diplomerad? Säkerligen inte. Men en certifikation behöver inte vara bättre, kunna sin sak och vara mer lärd, medial och andlig än jag själv. Jag har både sett, läst och upplevt en hel del under den här resan i mitt uppvaknande för att förstå att så är inte fallet. Jag ser varje dag mediums som jobbat massor med år som inte har en aning om de högre dimensionerna, civilisationer samt vårt multidimensionella jag. När behövs då certifieringar samt diplom? Jo när det handlar om läror, statiska läror som är just statiska, de är bestående och ändras inte alltför mycket.

när behövs en certifiering alt. diplom?

REIKI fysisk och distans samt mastern av japansk Usui samt västerländsk, observera att den västerländska Takata reikin har tillägg såsom tjäna pengar, kurser som kostar, en hoper av tillägg som inte finns i Usui reikin, änglar samt Holy Fire tar jag inte ens upp då det är endast påhittade tillägg och ska inte kallas för reiki då Usui aldrig praktiserade det.

Professionell numerolog

Astrolog, vedisk som tropisk

Spiritualistiskt medium då man följer läror, budord samt religion, vad man får och inte får göra

Ayurvedans tusenåriga läror och lärare.

Yoga lärare

Änglamedium, änglar bygger på kristendomen, Bibeln samt New Age, så det kan krävas certifiering kring de lärorna som är skrivna ur detta men hur många känner till att de är nefilims, nedfallna samt Annunaki?

när behövs inte en certifiering/diplom?

Astralt medium som jobbar mot andra sidan

Intergalaktiskt medium

Varje lärare har en egen aspekt på deras ämne, deras aspekter betyder inte att det är mina eller mina perspektiv. Vad skulle hända om jag idag hoppade på en mediumkurs där man jobbar från astralplanet? Jo, jag skulle bli omprogrammerad i den lärarens aspekter och perspektiv. Jag kanske blir omlärd i något som inte är sant eller som jag upplever astralplanet, andra sidan eller de väsen som finns där. Vad kan ett medium lära mig som jobbar intergalaktiskt? När det gäller det mediala samt läror ska vi alltid fundera på vad som kommer inprogrammeras i oss, är det vår sanning? Kanske går du omkring resten av livet och lever någon annans läror samt aspekter, sanningar och perspektiv?

Phil Good har ingen som helst medial utbildning, han jobbar med sitt multidimensionella inre där all kunskap finns. Han är idag en av världens mest visa, kunniga, ödmjuka, kvantfysiska intergalaktiska lärare (trots att han som jag inte vill kalla sig lärare) jag någonsin lyssnat på. Jag tror inte Lorie Ladd, Elisabeth April heller sitter på några medium certifikat. Naturligtvis räknas inte workshops, webinars eller att äntra en yogaklass två dagar i veckan, studera böcker eller YouTube.

Nej. Jag tror inte man behöver en lärare i sitt mediala utövande eller andliga uppvaknande eftersom den resan måste vi alla göra helt ensamma. Alla har olika DNA koder, livsuppgifter, livsvägar och läxor. Alla är unika och ingen kan jämföras som bättre eller sämre. Däremot behöver man tekniker inom det mediala så du vet hur du avancerar men även det går bara till en viss gräns, detta kan du studera i böcker, webinars, YT etc. Här kan du känna in vad som resonerar och känns bra. Vilka tekniker som ger resultat, här kan du välja själv, hoppa av efter 15 minuter, byta bok och författare, leta något annat på tex YT som inte kostar resor, uppehälle, kursavgifter etc.

inga hjälpmedel eller kort

Ett astralt samt intergalaktiskt medium ska inte sitta med certifikat för det säger ingenting. Däremot ska man kunna plocka ner vägledningar, se olika tidslinjer, civilisationer samt kunna  vandra fritt genom dimensioner och hämta information därifrån. Detta kan alla göra då vi alla är multidimensionella men separationen i 3D gör att vi inte tror vi kan. Vi söker då ständigt hjälp från andra, vi söker quick fix, vi söker utanför oss själva när vi sitter på alla svar. En bra nyckel som kan hitta många svar är att titta på sitt själskontrakt ← dvs den numerologiska planritningen.

den här resan är ensam
 
Du kan inte göra den med någon annan egentligen. Bara du måste göra den. För din skull. När ett uppvaknande skett finns ingen återvändo. Det går inte. Tro mig. Likasinnade kommer in. Gamla vänner faller bort, nya kommer in. Mina bästa vänner som är på min nivå, mina multidimensionella vänner. Tack för dem! Vi har samtal, möten, vi har samma minnen och jobbar telepatiskt. Ibland bakåt i tiden, ibland här och nu samt nya platser och dimensioner och ibland i framtiden som redan finns eftersom tiden inte är linjär, det finns ingen tid. Tänk vilket privilegium att få vara vaket multidimensinell utan certifikat, diplom, statiska läror inom medialiteten! Ingen annans namn ska stå för det jag gör, kan, undervisar multidimensionellt. Tro på dig själv min vän! Jag gör det!

all visdom finns inom dig
bli din egen lärare