demonboken

demonboken, demoner, greys & attacker

avsnitt 51 skyrocket podden, acast

Nytt avsnitt ute som är VÄLDIGT viktigt att ni lyssnar på folks! Jag beställde en demonbok på nätet och det var det sista jag skulle gjort, tro mig. När jag väl satt och hade läst 3-4 sidor kände jag dem komma, energierna. Mitt medvetna samt undermedvetna sa till mig direkt att sluta läsa och kasta bort boken. men envis som jag är fortsatte jag läsa.

Att ha demonböcker, svart magi, ouija bräden (anden i glaset) trollbord är exakt samma som att ha satanistiska/demoniska saker hemma. Det är ingen som helst skillnad. En bok har samma kraft och energi som något satanistiskt/demoniskt.

Jag blev överfallen fysiskt som astralt. Bilderna under ser du vad jag pratar om i poddens avsnitt. Vad som hände kan du lyssna på i skyrocket podden, endast på acast.  Hur vet man vad det är för entiteter som kommer? Hur kan du få hjälp? Här hjälper inga kristaller, rökelser, salt samt ropa på hjälp av sina grupper eller ljusvarelser. Jobbet kan endast göras av dig själv tillsammans med en kunnig shaman. Man jobbar från två håll konstant i dagar, veckor, månader eller år.

Förstår ni vikten av mitt inlägg ← kring ouijabräden, femöres medium som pysslar med vindrickande, trollbord, svart magi böcker, witchspells, voodoo dockor etc? Kanske tom skriver demonböcker? Gör orakel/tarotkort där energin kommer med? Ett bevis på det är Aliester Crowleys tarot man ska passa sig för att ha hemma. Lägger en länk under där du kan lyssna vem han var. Människor är inte själva medvetna om det, de har ingen kunskap för fem öre. För mera kött på benen bör du lyssna på vad det är man får in. 

🎤 #51 Demoner & astrala väsen, hur tar de sig in? ← Mitt avsnitt kring detta
🎤 When the darkness follows ← 
🎤 Demonology, aliens and the paranormal ← Fallna änglar som jag pratat om bland annat.  
🎤 A real case of possession (Part 1) ←
Dorian. William är en högskoleprofessor som delar med sig av sina dagar med att använda Ouija bräde tills den öppnade dörren för demoner som kom att ta hans dotters själ.
🎤 A real case of possession (part 2) ← 
Risken med Oujabräden, dvs anden i glaset.
🎤 Master of darkness Aliester Crowley

Det viktiga här är att bli MEDVETEN, att inte lyssna på allt som man tror glimmar eller ser coolt och bra ut. Genom att bli medveten håller du dig safe. Ut med demonböcker, svartmagiker böcker, Aliester Crowleys tarot, symboler som du kanske inte ens vet den tusenåriga energin bakom. Stay safe! 🧿

kasta ut skiten omedelbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *