retrograder & klockan tickar

dags välja sida!

I söndags när jag stod i köket kände jag plötsligt ett stopp. Som om jag sprang in i en vägg. Allt bromsade upp. Farsan är i retro tänkte jag och mycket riktigt, sent igår kväll såg jag i mitt fb flöde att det stämde. Saturnus går i retro och det mest läskiga var att jag nästan på minuten kände det. Han backar fram till 1 september. 

Saturnus är ”The Lord of Karma” men han är också ”Tidens Gud”. Tick, tack säger Saturnus och pekar på klockan,  visar dig att detta är bästa tiden att tänka igenom hur du själv har tänkt och agerat i olika situationer. Det är en jättebra tid för att ändra stil, särskilt om du vill avsluta ett beteende som du är färdig med. Hans gåva till människorna är mognad, insikt, och klarhet.

I engelska texter beskrivs vanligen retrograden som en ”reality check” – verklighetskontroll. För Saturnus ger dig förmågan att se sanningen som den är utan omskrivningar.
/Maggan, astrolog

vi är inne i en ny apartheid

Jag får till mig att nu bör du kika på ditt beteende kring apartheid agendan som pågår, nazistmetoderna. Det har gått 1,5 år sedan Covid släpptes ut, man rullade samtidigt ut 5G under lockdown, sen släppte man vaccinet som inte är testat eller evidensbaserat. Reslutatet är makabert, folk började blöda ihjäl, fick nervåverkan så de bara låg och skakade och gör fortfarande, dog i sviterna av vaccinet som mörkas till den grad att det är skrämmande, man ska dessutom TROTS VACCIN hålla avstånd, bära munskydd samt kan fortfarande bli smittad.

Har du funderat på vad det är för mening med vaccinet? Om du inte vaknat ännu, ja då vet jag inte hur sovande du är samt hur styrd du är av agendan, rädslor samt ditt EGO.

Man ska nu dela upp människor i två apartheid läger, den ena (vita) får flyga med sina certifikat, besöka olika evenemang i samhället, man trycker upp pins och reklamknappar man ska bära att man (korkat och IQ befriat) ska gå och bära omkring med texten att man är vaccinerad, medans (svarta) de ovaccinerade ska uteslutas ur samhället.

De som haft Covid ska fortfarande vaccineras, varför? Fundera på det…

  De som är allergiska mot vaccin och får anafylaktiska reaktioner döms också till uteslutenhet av samhället

Trots vaccin blir du smittad, ska bära munskydd och hålla avstånd, läs det igen….

Trots vaccin ska du bära munskydd & hålla distansen

Barn tvingas nu vaccineras över sin fria vilja av styrda och sovande föräldrar samt skolor, se gärna videon när ett av många barn blev vaccinerade i mitt fb flöde, varning för obehaglig och skräckinjagande verklighet.

Statistiken visar att det finns ingen överdödlighet samt de som dött är 90% multisjuka gamlingar

Om lockdown, munskydd, vacciner och avstånd hade hjälpt, varför är den fejka pandemin ett faktum fortfarande efter 1,5 år?

OM du haft genomgången Covid infektion spelar ingen roll, du är dömd att sitta bland de svarta och uteslutas från samhället för du har inget vaccinationspass. Do you get it? Mer filmer och inlägg hittar du i mitt fb flöde och fundera på varför det censureras maximalt kring vacciner och hälsoriskerna, fundera på varför det står en covid information samt varningar om falsk information när det är sanningen.

Nu är tiden att stanna upp medans Saturnus står stilla och vakna upp. Jobbar du för mänskligheten eller står du på deep states, nazisterna sida? Dvs är för en ny apartheid? Att ge människor gift som förändrar din DNA struktur, ger massiva blödningar, nervpåverkan (se mina livevideos på fb) microchip som ska kopplas upp mot 5G bland annat. Fundera också på om du står i din kraft, sitter på rädslor och gör som du blir tillsagd. Eller om du sätter ner foten för mänskliga rättigheter, att ingen annan än du bestämmer vad som stoppas in i din kropp?

Är det ditt ego som styr att du drivs av att resa, vara i detta falska samhälle och klarar inte att möta det som pågår? Du är i ditt ego för du vill inte avsätta resandet, vara ute på krogen, på evenemang? Ditt ego klarar inte att stå emot samt stå upp för mänskligheten, du är inne i me, myself and I. Kosta vad det kosta vill. Ja, då är du i deep states grepp och du bidrar till total styrning, övervakning, dina rättigheter har tagits från dig och du äger inte din kropp. Anser du att du har ett människovärde eller ej? Vad betyder (?) människovärdet för dig?

🪐 Saturnus står nu stilla och låter dig fundera på det ena och det andra. Fundera noga, för om du väljer fel får det katastrofala  följder, inte bara för dig själv utan hela mänskligheten. Detta är ditt eldprov i det här livet, det är nu dina val ger konsekvenser. Inte bara i ditt nuvarande liv utan i nästa liv, tro mig, den numerologiska planritningen lär inte vara nådig gällande karma och skuld du tar med dig nästa gång. Du väljer!