KRISTALL SJÄLAR ÄR INTE STARSEEDS

2-FREDSMÄKLAREN

Samarbetsvillig, nervös, överkänslig fredsmäklare, den intuitiva empaten, serviceinriktad diplomat

9-HUMANISTEN

Som medkännande, karismatisk och kreativ humanist gagnar och agerar du på högre andliga principer, hur du än definierar dem

KRISTALL själar är inte starseeds. Det finns ingen civilisation, humanoid ras, stjärna, planet, solsystem som kallas indigo, kristall, regnbågs, diamant, guld eller atlantis humanoider/aliens

Kristallbarn är oftast födda efter 1990 – 2010 men kan förekomma tidigare men är då färre till antalet. De är födda här på jorden av samma anledning som indigobarn dvs. att lösa upp det gamla samhället och hjälpa oss att bygga ett nytt samhälle där grunden är kärlek.

Tanken var att den nya eran som är på väg att träda in kommer blir mer andlig och jordnära. Förmågor vi inte trodde var möjliga och som människor har förträngt kommer att bli naturliga igen. Kristallbarnen väljer precis som alla inkarnationer sina föräldrar med omsorg och kommer helst till redan väl fungerande familjer. Detta betyder inte att väl fungerande familjer nödvändigtvis behöver vara rika. De väljer en mamma och en pappa som kan uppfostra dem i en andligt tillåtande atmosfär med mycket kärlek och omtanke. Ibland hittar man kristallbarn hos andligt omedvetna föräldrar men det finns då alltid en far- eller morförälder eller någon annat närstående person som tar den rollen.

Det som skiljer indigosjälar och kristallsjälar åt mest är att kristallbarn har ett ännu mer utvecklat medvetande fält. De har bland annat förmågor som telepati, stark intuition och healing, men väldigt överkänsliga. Kristallbarn föds i välfungerande hem men indigobarn kan föddas i vilken familj som helst av den anledningen att de har en helt annan blueprint där deras vibrationer innehar starkt ledarskap, frihetstänk samt humanitet med en stor nypa curage, pondus och enorm power som kristallsjälarna saknar.

Kristallsjälar har inte heller riktigt den krigarsjälen som indigo’s har utan mer känsliga och kärleksfulla förmågor.

Indigo’s är “krigare”, små revolter som vill göra uppror mot allt korrupt, totalstyret, den fria viljan, destruktiva ego-tänket samt slaveriet på jorden i kärlekens namn. De är talarna, sanningssägarna, rättvisans riddare. medan kristallsjälar är mer lugna av sig i sin natur och sprider kärlek genom sin varma tillvaro och höga energi. Indigos är mer rastlösa (5an) och mer upp och ner ner i humöret. Sedan skiljer sig såklart auran också. Kristallsjälar har en klar, ren aura som ser ut som en Bergskristall medan indigos har en indigo blå aura, därav namnet. Det finns också barn och unga vuxna som har en blandning av indigo och kristall aura.

2 - 6 - 9

the CRYSTAL code

Jag som mamma till en dubbel Master 11 och tillika kristall barn gäller det att vara försiktig då dessa själar är enormt känsliga, har ett  stort hjärta så rummet nästan spricker där dessa barn kommer in. De läker hela sin omgivning bara genom att närvara. Kristallsjälar är inte Starseeds. Det finns ingen civilisation, humanoid ras, stjärna, planet, solsystem som kallas indigo, kristall, regnbågs, diamant, guld eller atlantis humanoider/aliens. Kristallsjälarna har en dominerande blueprint med 2, 6 och 9 energier så de ska kunna jobba med sina mission. 

Indigos har en maskulin doer energi för att bana väg, röja fältet med stor kraft, föra kollektivet framåt så kristallsjälarna kan göra sitt feminina, mottagande, inre arbete. Kristallsjälar kallas i vardagligt tal ljusarbetare, lightworkers.

Djupa och intensiva ögon. 
Väldigt kärleksfulla (de gör ingen något ont). 
De lever med hjärtat i centrum (de styrs av hjärtat och inte egot). 
Känsliga och empatiska (känner av omgivning, kan uppfatta detaljer bra). 
Telepatisk & intuitiv. 
Balanserade och trygga i sig själva. 
Kan ha många andliga gåvor. 
Väldigt vänliga, artiga, omtänksamma, förlåtande, glada och harmoniska när de är i balans.
Filosofiska (funderar gärna länge innan de pratar).
Bra kontakt med djur och natur.
 Spontana när det gäller kärlekshandlingar.
Älskar musik, en del kanske tom kan sjunga innan de kan tala.
Ogillar och undviker stressiga och bullriga miljöer.
Kan bli överstimulerade och behöver tid för sig själv genom tex. meditation.
Känner ofta rädsla eller oro.
Kan vara känsliga mot att använda eller omge sig av elektroniska prylar för länge.
Kan känna frustration om de inte lyckas skapa den verklighet de önskar.
Kan ha kontakt med civilisationer, bortgångna släktingar, naturväsen eller andra entiteter.

©letsskyrocket.se
Får EJ kopieras eller på annat sätt verbalt, i skrift eller skärmdumpas och användas i andra syften!