rovdjur möter en vänlig själ

Det har väl inte undgått någon medial eller andlig samt dimensionell människa hur detta samtal utspelade sig? För er som inte sett det kan jag meddela triggervarning. Se det på egen risk här  ← Men för er som har nerverna i behåll ska vi idag prata om just rovdjur, narcissister och stängda 3 dimensionella kontra de människor vi som andliga och mediala är, vill bli, strävar efter, dvs vad vi i dag kallar andlighet. Godhet. Öppenhet. Respekt. Tidslinjer, tidsåldrar, upplysta, dimensioner i time/space samt att det inte finns någon död överhuvud taget. 

Cred till Terry Evans 🌸 som ställde upp på denna högst kränkande, påhoppande samt vidriga samtal från ett rovdjur som kallar sig Christer Sturmark. (burr). Jag kan på några sekunder avslöja en narcissist. Tro mig, jag har levt med en under 6 år. Jag måste säga att Terry är otroligt tuff som modigt sa ja till kränkningarna från detta rovdjur med lätthet. Han påverkades zero noll, tog det hela med ro. Snacka om att vara kvar i sin balans trots de narcissistiska påhoppen.

Visst, vi lever i Kali Yugas tidsålder, som jag skrev i förra inlägget har vi bara jobbat oss igenom 5000 år av de 432000 år som är vår just nu time of destruction, ingen kan påverka detta och nej, ingen golden age finns i horisonten. denna intervju är ännu ett bevis på att vi är i Kali Yuga. Så här beter man sig inte i the Goden Age. Det finns ingen separation. Man behöver inte ens ifrågasätta. Men, några av oss är upplysta, några av oss inkarnerade själar har ett högre medvetande, några av oss jobbar med just denna time of destruction. Vi kallas Starseeds, ljusarbetare, ljuskrigare, indigos, Master Teachers 11, 22 och 33, en del jobbar medialt på jorden med en statisk tidslinje, dvs säga 4e dimensionen ovanför oss, det astrala planet. Dessa kallas i vardagligt tal för medium. Själv jobbar jag som ni vet högre, dvs interdimensionellt. Vi finns här för att göra den här tidsåldern i Kali lättare, hålla balansen och separationen så liten som det går, vi hjälper på alla plan så människan kan överleva allt det Kali Yuga står för. Alla behövs. Ingen är sämre, ingen är bättre. Vi har bara olika uppdrag. Att fördöma olika dimensioner, utövare är narcissistisk. Några av oss jobbar med att sätta dit rovdjuren, avslöja dem, här ser ni aktivisterna, indigosjälarna, de numerologiska mästarna och starseeds. Krigarna, the ground crew som är hitskickade för att hålla balansen. 

avfärda skeptiker?

Som överskriften säger, kan vi avfärda skeptikerna, dvs de tre dimensionella människorna som verkligen är inne i samt uppslukade av Kalis tidsålders nedbrytning av människan? Bevisen är det de vill ha. Bevis. Okej, vi börjar bena i bevisen:

✔ Finns det bevis att änglar existerar? Nä. Bevisen finns i varje persons egna aspekt vad de lärt sig sedan barnsben av religiösa föräldrar, Bibeln, religions ämnen i skolan, söndsgs skola, kyrkmöten, texter och tron på andliga vägledare som förespråkar ängar från just dessa läror. De skapar en verklighet av att änglar finns men kan de bevisa det? Nope! Varför kastar man skit på Terry och bortgångna som finns på astral planet men man påstår att änglar finns? (herregud). Det jag skulle vilja både se och höra är en person som pysslar med den här verksamheten, kanske tom förtalar Terry att själv sätta sig face to face och förklara ängalkonceptet. Tänk att få se två narcissister öga mot öga! Vilken show! Så, bevisa att änglarna finns. Annars  kan man liksom knipa käft. Ge bevisen om änglar till alla skeptiker men även till rovdjuret Stenmark. Whats the problem? Vilken tur att jag inte pysslar med denna typ av andlighet. Min andlighet, medialitet samt interdimensionalla kunskaper pysslar inte med flosker. 

Jag är en van tidsresenär och rör mig på många tidslinjer, tidsåldrar som vi kallar dimensioner, ännu har jag inte träffat på en ängel. Vad konstigt? Visst, the watchers, dvs Annunaki har jag träffat på många gånger, dvs det den 3 dimensionella människan kallar änglar och som sumererna samt egyptierna kallar gudar.

✔ Finns det liv efter döden? Vilken korkad fråga för en som mig, jag vet inte ibland om jag vill slå folk på käften eller sitta i ett 48 timmars samtal och förklara skapelseprocessen matematiskt, numerologiskt, dimensionellt, cykliskt, vibration och energimässigt, spacet, rymden, tidsåldrar, tidslinjer och banka in kunskap som går bevisa. Men orken finns liksom inte och vet ni varför? Det går inte övertyga mörka, stängda, tredimensionella rovdjur såsom Stenmark eller andliga narcissister. 

✔ Är vi bara minnen? Åh herregud, ibland blir man på riktigt mörkrädd. 3D människan kan bara förklara själen som just minnen, men jag kan berätta att samtliga inom den andliga sfären vet att reinkarnation existerar. Det handlar inte om minnen. Själen är inget minne, själen är cellminnen, DNA från andra tidslinjer, själen bär på både skulder och karma men även visdom, erfarenheter, uppdrag och vibrationer från andra liv i olika tidsåldrar. Vi föds och vi dör på samma gång. Allt är cykliskt. men vi ska ta en pojke som dök upp i huvudet nu, han är en av tusentals som kan berätta om tidigare liv, cellminnen. DNA. Reinkarnation:

Den här pojken var runt 4-5 år när han började berätta om en man som hette ett visst namn, när han var född, var han bodde, vad han jobbade med, nämligen en stridspilot från andra världskriget. Han kunde berätta samt redogöra för de flygplan han körde, modell, motorer, hur planet var uppbyggt, han berättade om vilken pluton han var  verksam i samt berättade han om var han blev nedskjuten samt plats. Han berättade alltså om både sin födelsedag samt sin dödsdag. 

Cellminnen, en numerologisk plan, ett själskontrakt och reinkarnation indeed! Föräldrarna började kolla upp deras 4-5 åring och de hittade mannen han varit i ett tidigare liv. Allt stämde. Visst är det bra att vi alla andliga ändå har ett öppet sinne och utan förutfattade meningar kring det ena eller det andra, eller hur var det? Det vi ser i den här vidriga intervjun är en 3 dimensionell aspekt. Har man åsikter om Terry eller rovdjuret som intervjuar (nåja, attackerar) bör man själv sätta sig där och prata konceptet änglar samt bevisa det, för, detta rovdjur Sturmark vill ha bevis. Man är separerad. Man lever i 3D. Man är ett mentalt medium som attackerar. Man rör sig max uppe på astral planet men låtsas att man är högre fast jag genomskådar kunskaperna på tre sekunder. 

✔ Vidare ska vi fundera på separerade andliga narcissister som förkastar andra sidan men påstår att det finns änglar (fast det finns inga fysiska bevis), men vi ska även titta på nedstigna mästare. Är inte det en nedstigning? En reinkarnation från någonstans? Vad har de med sig ner? Har de ingen själ? Är de själlösa? Har de cellminnen och ett numerologiskt själskontrakt vad de ska utföra? Självklart. Kan man separera själva själens vandring genom olika civilisationer och tidsåldrar från oss människor, mästare, starseeds, aliens etc? Nej, vi är alla ett, vi har ingen separation. 

Naturligtvis skulle det varit jag som blev intervjuad (eller ska vi säga påhoppad) då jag har pondus, curage och enormt mod att svara med käftsmällar så Sturmark skulle börjat stamma. Jag skulle gladeligen vilja bli intervjuad kring detta, jag skulle med lätthet förklara astral planet, änglakonceptet, interdimensionella civilisationer som människan sett som gudar, idag kallar vi dem aliens eller humanioider och det bästa med aliens är att det finns fysiska bevis, men även våra bortgångna. Bevis finns och det är ingen konst för mig eller någon annan medial att ta ner budskap från astral planet. 

✔ Så Terry, jag är så stolt över dig och ser hur moget samt vänligt du tar emot Sturmarks attacker. Du vann. Den som kastar skit på Terry (samt andra medium eller mediala utövare, healers etc) är av samma sort som rovdjuret Sturmark, man ser ganska snabbt när de sticker ut näsan, de dras till samma frekvens, ofta förtalar, jagar, hoppar de på, mobbar, kränker och vinklar till sanningar precis samma skrot och korn som Sturmarks beteende i denna intervju.

Narcissister, rovdjur, mörka lågfrekventa, hatiska, avundsjuka 3D människor dras till just sånt här. samma metoder som Sturmark kör med. Lyssna noga, lyft ögonen vem och vilka du föder dig med. Ulvar i fårakläder finns överallt men vi är många som avslöjar dem! Deras kunskap är noll. Pratar man änglar har man ingen dimensionell kunskap, pratar man astral planet och inkarnationer är man nog ganska upplyst. Det går nämligen bevisa, läs om pojken ovan, en av tusen och åter tusen med minnen från tidigare liv som går bevisa!

what comes aroud, goes around
be sure of that!