ouija bräde, witchboard, trollbord eller anden i glaset

Jag har ju skrivit om svarta magiker tidigare men nu känns det högaktuellt igen. Vet du egentligen vad och vem du tar vägledningar ifrån? Jag tänkte vi börjar bena i Ouja brädet vad det är man tar in. Ouija brädet eller witchboard består av siffror och bokstäver. Ett glas uppåner eller en pekare som kommer röra på sig och ställa sig ovanför en bokstav eller siffra, ja eller nej och så vidare. Detta är en metod att ta in samt kontakta astrala väsen (även demoner) fast dessa människor är inte medvetna om varken astrala planet eller dimensioner. De tror “andra sidan” är i princip allt som finns. De blandar ihop spöken med bortgångna samt att demoner skulle vara arga bortgångna, ja listan kan göras kilometervis. Ouija brädet har samma princip som anden i glaset, dvs du kallar in demoniska väsen.

De skapar en eller flera kanaler in, dvs de bjuder in dessa väsen i sitt hem och aura, det skapas en eller flera kanaler entiteterna kommer använda för att nå dig, manipulera dig, de kommer använda namn som låter som en bortgången, en människa som kanske levde på 30-talet, de låter trevliga och ger snabba svar.

När du väl bjudit in dem försvinner de inte. De kommer att använda och livnära sig på din energi samt besöka ditt hem dag som natt. De kan bjuda in flera, jag har sett klienter som haft 3-10 och mer astrala väsen i sin aura. Jag har pratat om detta i mina videos på YouTube om sprickor i auran. 

vägledningar & information

Det man ska veta är att medium som använder sig av den här typen av verktyg jobbar med astrala väsen och demoner. Bortgångna som de i sin enfals tror de pratar med är helt felaktigt. De vägledningar, klärhörande röster eller bilder de får är från demoner och astrala väsen. De blir manipulerade från första mötet de bjudit in dessa. Lika ofta kan de påstå att de är änglar. Vet du egentligen vad änglarna är samt historien bakom? Lyssna på min podcast Skyrocket kring det.

snabba svar & quick-fix

Jag kallar detta femöres medium som håller på med Ouija bräden eller witchboards, trollbord, dessa medium kan tom påstå att dessa bräden eller trollbord är helt okej, att man ska göra skydds cirklar och begära beskydd innan, tända rökelser och ha kristaller och annat löjligt, glöm detta! Inget stoppar demoner eller astrala väsen när du väl  öppnat den här kanalen. Det finns ingen vetenskaplig metod som får bort dem ut sin aura, varken reiki, rökelser eller kristaller, önska beskydd eller göra cirklar, glöm det bara! Endast en kunnig äkta shaman (ingen som utbildat sig på en kurs) samt en van och kunnig exorcist. Ibland kan även det te sig omöjligt. Har du någon som påstår sig kunna rena ditt hem från spöken och annat som kommer med Ouija bräden i väskan bör du kasta ut dem omgående! De bjuder in än mera demoner. 

Den entitet som det egentligen handlar om här tillhör den amorfa eller formlösa kategorin av väsen. Dessa hör till gruppen naturväsen men består specifikt av fristående elektriska fält, kallat plasma. Jag väljer att kalla dem Demoner eftersom det redan är en etablerad term. De har också kallats Djinn och änglar. Visste du att Feér är demoner som håller till i sagovärldar på astrala planet och som kan manipulera syner och annat så du ska tro att det är en änglalik bra värld du befinner dig i samtidigt som du har depressioner, panikattacker, ångest etc däremellan? Fundera istället på varför du har depression, ångest eller psykiska besvär och tas till den här typen av världar som lovordar dig att hålla dig till dessa och prata med dem igen. Var inte korkad, novis samt lättlurad! Demoner skapar just detta, ångest, depression och psykisk ohälsa. 

Mediums som inte är annat än femöres medium klarar inte av att ta emot vägledningar från bortgångna via sin egen kanal upp mot astral planet, de behöver en quickfix och snabba svar. Tro mig, det kommer de få via demoner. De är längst ner på astral planet och nås snabbast. Ett medium som inte är ett äkta medium måste använda Ouija bräden, anden i glaset (samma sak som ouija bräden) eller tom trollbord där alla tre är samma sak och bjuder in samma entiteter, dvs demoner. Fundera på om du vill ha deras kanal och vägledningar in i dig? Kanske har de tillverkat egna tarotkort via dessa demoner, precis som när jag varnar om Aliester Crowleys tarot, han jobbade bara med svart magi och demoner. När man pratar om trollen så dök det precis upp ett podddavsnitt kring Crowley och pedofilin, offra barn, satanismen, hans kontakter med nazisterna, creepy sexorgier med mera här. Vidare, ett äkta medium behöver inga redskap eller verktyg för vägledningar. Inte vi galaktiker heller.

vin & vägledningar

Om du ser dessa femöres medium eller svarta magiker som dels utövar Ouija bräden, trollbord sitta och supa, dricka vin samt ge vägledningar live på fyllan bör du också dra åt dig förnuftet. Dels är det oproffsigt att sitta och supa till och ge vägledningar till andra på fyllan, i min mening, helt oetiskt, sen moralen (finns den?) men även ska du tänka på att alkohol gör dig bedövad och här strömmar demoner och astrala väsen in. Ett smörgåsbord för dem! Jag har skrivit om detta här. Fundera också på varför många medium dricker vin eller champagne ofta, kanske flera gånger i veckan? Fundera på vad de har bjudit in i sin aura samt vilka väsen som vägleder dem, likväl kan du titta dig omkring där alkoholen gör människan galen. Varför tror du folk blir så personlighetsförändrade, aggressiva, gör saker de aldrig annars skulle göra? Det är inte så svår matematik om man är upplyst och kan dimensioner samt entiteter på sina fem fingrar!

Så snälla du, ser du den här typen av medium, vägledare, regressionsterapeuter eller kanske tom reikiutövare är det dags att börja vakna och bli medveten nu!  De väsen som finns i dessa människor är slavar under dem, lägg till vindrickande och dessa har ingen vetskap vad de har i sin aura. Du tror på dem och ger bort ditt skydd för dessa att gå in i dig. Tom under regressioner kan de komma in om du har en kanal öppen eller så öppnas en. Var försiktig. Jag lyssnade på detta avsnitt igår kring demoner och det paranormala, här lär du dig lite kring det. Vad féer är som jag misstänkt många år kanske inte ligger i detta avsnitt, du får leta i podden Mysterious Radio för det finns där men i skrivandets stund hittar jag det inte för jag har inte tiden att lyssna av alla avsnitt jag har betat av. Naturligtvis skulle jag skrivit ner men det finns ordentlig fakta samt tusenåriga skrifter som beskriver vad en fé egentligen är.