ÄR DU VERKLIGEN EN STARSEED?

VAD KÄNNETECKNAR EN STARSEED?

NU TAR VI DETTA IGEN SÅ LÄS NOGA!

Tyvärr är ett av mina uppdrag att rensa upp i kollektivet, stundvis är det en tung uppgift och emellanåt totalt dränerande. Ofta tappar jag suget för det jag kom ner för att göra/vägleda just på grund av detta. Hur länge orkar man liksom?  Senaste tiden sprutar det ut felinformation, omskrivningar och hittepå saker folk kopierar av från okunniga som sen blir till sanningar. Det sprider sig som en löpeld och jag får snart hjärnblödning! Snälla, kolla av dels källkritik, kolla av vem som skriver eller påstår en massa strunt och felinformation innan du delar eller kopierar av texter som inte är rätt på en fläck. Trend och mainstream inom starseed samt reiki områderna har fatalt spårat ur. 

MÅNGA KÄNNER SIG KALLADE

FÅ ÄR UTVALDA

HERE WE GO AGAIN

HÄR KOMMER PUNKTER DU KAN BÖRJA TA TILL DIG:

Starseeds känner INTE av schuman resonansen som peakar, solstormar, uppstigningssymtom (värk, yrsel, illamående, trötthet osv). Starseeds som gått ner hit har i sitt DNA en hög vibration från tex, 6 till 9D, ibland från 10D. Starseeds påverkas alltså INTE av energier som förändras här på jorden eller som kommer ner från andra stjärnkonstellationer samt portalsöppningar!

Starseeds behöver INTE uppmanas eller sätta sig och meditera för att ta emot portalsenergier som kommer ner från Pleiaderna, Sirius, Botes stjärnan (arctueians) etc. Detta är något ICKE Starseeds pysslar med, dvs vanliga människor som inte har detta i sitt DNA. Starseeds är ständigt uppkopplade mot sina grupper, dimensioner och stjärnsystem. Starseeds kan däremot bli kallade av sina grupper att slåss vid vissa portalsöppningar, hålla koll på vad som smiter in som INTE ska in i vår dimension. Jag har varit på flertalet portalsöppningar tillsammans med min Sirian grupp och även Andromeda. 

Ditt horoskop har INGET, jag upprepar INGET med Starseeds eller galaktiker att göra (Pleiader, Sirians, Andromeda, Yah-Yel, Feline, Vega konstellationen, Orion, Arcturians för att nämna några. Vårat solsystem samt horoskop/astrologi är ENDAST baserat på just detta, vårat lilla solsystem med solen i mitten och Pluto längst ut. Använd ditt sunda förnuft. Tro inte på allt som basuneras ut!! Om man är en Pleiad med vissa grader i oxen, stenbocken osv har INGET med Starseeds att göra. ZERO NOLL. Det börjar verkligen bli skrämmande och helt galen falsk information därute, jag blir mörkrädd på riktigt!

Pleiaderna har aldrig och jag upprepar ALDRIG haft eller satt sin fot på Atlantis eller Lemuria, ever! De har vidare inget med pyramiderna eller genetiken av oss samt med vår planet. Sirian civilisationen  gav apmänniskan sitt DNA, varpå arkeologer ser ett glapp på några tusen år där det inte finns en övergång från apmänniska till människa. Annunaki har skapat människan av idag och ingen annan. De använde oss endast som arbetskraft/boskap. Sirian civilisationen var med och skapade Lemuria samt Atlantis innan krigen startade. Pleiaderna har en låg intelligens samt densitet då de befinner sig på den 4e dimensionen och är lättast att få kontakt med samt närmast den låga människans polaritet,

Starseeds blir aktiverade av sina respektive grupper, vi pratar med, ser dem var och varannan dag. De ger oss full information. DE kontaktar dig, inte du dem. En Starseed söker aldrig om man är en Starseed, man VET. En Starseed har tuffa uppdrag som inte en vanlig Svensson klarar av. Många vill vara en Starseed men de har aldrig träffat sina humanoida släktingar, de vet inte ens vilken typ av Starseed de är, de har ingen kontakt med sina alien/humanoida grupper, de vill inte göra de tunga uppdragen som tar all ledig tid, dag som natt, svenssons har uppstigningssymtom vilket Starseeds aldrig har, Starseeds blir ofta attackerade och bortförda av negativa aliens då vi sitter på information där vi har kontakt med våra grupper samt vårt intressanta DNA, de vill ha information som de inte får tillgång till efter de galatiska krigen och är uteslutna ur federationen. 

Starseeds är inte nått unicorn fluff-fluff och rosa moln, glöm det bara! Starseeds är stenhårda galaktiker som slår näven i bordet, rensar i kollektivet, delger korrekt information, kan ta emot långa telepatiska meddelanden från sina humanoida grupper, de gör skillnad i samhället och höjer 3D människan med alla medel som går. 

Det finns åter igen INGA civilisationer som kallar sig kristall civilisationen, regnbågs civilisationen, atlantis civilisationen, lemuria civilisationen. Därmed inga kristall starseeds, regnbågs starseeds eller atlantis starseeds. Skilj på tidsepoker och vibrationer. Atlantis är en tidsepok med blandade civilisationer i från en specifik tidsålder i Yugan. Människan finns inte heller i the Golden Age, där har vi helt andra raser och civilisationer, tex de 2-3 meter långa lemurianerna som levde här på Lemuria tidsepoken under the Golden Age. Människan finns inte kvar i den tidsåldern när vi når dit. Läs gärna mina texter kring Starseeds, aliens och humanoider i menyn “Aliens.”

JAG ANTAR NU OM DU LÄST TEXTEN NOGA ATT STARSEEDS FÖLL HELT BORT FÖR DIG. JOBBA ISTÄLLET MED DIG SJÄLV OCH LÄMNA EGOT UTANFÖR. UPPDRAGET SOM STARSEEDS ÄR INGEN DANS PÅ ROSOR OCH DET ÄR INTE FÖR VEM SOM HELST. JAG KAN GARANTERA ATT DU INTE ÄR EN STARSEED, TRO MIG OM DU LÄSER TEXTEN OVAN.

LÅT OSS FÅ JOBBA IFRED OCH SLUTA UPP MED ATT SÄTTA KÄPPAR I HULEN FÖR VÅRT ARBETE SOM VI FAKTISKT GÅTT NER FÖR ATT GÖRA. ALL FEL INFORMATION OCH FALSKA STARSEEDS SÄTTER KÄPPAR I HJULEN FÖR OSS SOM MÅSTE JOBBA ÖVERTID FÖR ATT RENSA KOLLEKTIVET SAMT ALLA PÅHITTADE TRENDER OCH HELT GALNA SKRIVERIER. BLANDA INTE HELLER IHOP STARSEEDS MED LJUSARBETARE. DE FLESTA STARSEEDS ÄR KRIGARE. VI GÅR FÖRE SAMT I FRONTLINJEN. THE GROUND CREW.

TACK FÖR ORDET