viktiga videos, dokumentärer samt poddar

vad som pågår i vårt censurerade, styrda samt korrupta samhälle

vacciner, korruption, censurering & styrning
allt du behöver veta som msm undanhåller för dig

Vad pågår egentligen bakom kulisserna gällande den så kallade pandemin, där 1-2% dödlighet råder, där de flesta som avlider är säbo/multisjuka gamlingar och där de flesta knappt har några symtom? Varför vaccinera hela mänskligheten när detta är ett icke godkänt vaccin där läkemedelsjättarna helt fråntagit sig ansvar för konsekvenser och död.

Där du trots flertalet doser fortfarande måste bära munblöja, hålla avstånd, kan bli smittad ändå? Varför spruta in detta gift i en frisk kropp samt i en kropp som kanske tom genomgått infektionen? Varför restriktioner när över 800 MILJONER människor är vaccinerade och ändå sprids smittan som det påstås via skrämselpropaganda MSN? Börjar du se agendan bakom eller sover du fortfarande? Här kommer några viktiga videos du BÖR titta på men även samhällsnyttiga dokumentärer hur 3D Matrik fungerar i ett slaveri.

IT WANTED HER SOUL  ← A TRUE STORY del 1
Jag har ju skrivit och pratat om mediums och annat patrask som pysslar med Ouja bräden, här har du en sann berättelse vad som kan hända. Många tror man pratar med bortgångna andar men så är inte fallet alls. De pratar 100% med demoner. Dessa demoner höjer även ditt ego, manipulerar och styr dig. Dessa medium har förstås ingen kännedom om vad de pratar med och är därför inte kvalificerade att jobba med energier. De är ansvariga för vad de tar ner i det kollektiva fältet. Var noga med vem och vilka du lyssnar till!

I WANTED HER SOUL  ← A TRUE STORY del 2 fortsättning på del ett ovan, en sann berättelse. Var noga med vilka du anförtror dig till som pysslar med Ouja bräden, dockor samt anden i glaset som är samma princip som Ouja boards. Bortgångna beter sig inte på detta sätt överhuvudtaget!

VIKTIGT-VIKTIGT-VIKTIGT
HUR VÄRLDEN BLEV GRUNDLURAD  Här serveras fakta, fakta och mer fakta, svart på vitt hur den så kallade pandemin och hela skiten planerades år innan den släpptes ut. Konspiration är att gräva i fakta och plocka fram den och sen bevisa vad som ÄR sant! Dags vakna upp!!

BOTA SVERIGE två läkare avslöjar om Covid-19 injektionen. Här får du informationen som mörkläggs & aldrig kommer fram på statskontrollerad media. LIVSVIKTIGT! Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för ett medicinskt experiment.

MASSDÖD OM TVÅ ÅR  vaknar du inte efter denna video så gör du nog aldrig det. Tufft och utmanande som jag förutspått och jag har förra året sett detta komma…

SPIKPROTEINET här du får veta ganska korrekt och sakligt vad som pågår och varför. Spikproteinet, vad är det? Se den gärna med hela familjen och släkten.

WAKE UP GLOBE  vem utför cyberattackerna? Dags bunkra upp? Ja, ni vet ju att Coop, Swish, bankerna och bankID, Shell och många fler stängts ner elektroniskt. Även multipla strömavbrott. 

LÖSNINGEN  Sverige är inget land, Sverige är ett företag, Sweden Kingdom of, bedrägeriet samt hur du blir en fri människa. Minns ni European Council Resoluton green card jag pratade om i poddavsnittet the walking dead? Här får du full insikt hur Sverige är uppbyggt. Läsningen finns i fem delar, här är den första och viktigaste att lära sig om du vill röra dig fritt som de fria människor vi är.

LIVET EFTER SVININFLUENSA VACCINET  en hjärtskärande historia där ett barn berättar vad som hände sen…nu är vi dessutom där igen och folk köper agendan igen…förstör livet på sina barn!

NARKOLEPSI-LIVET EFTER VACCINET Hösten 2009 gjorde Arvid Afzelius Askendal som så många andra. Han tog sprutan mot svininfluensa. Men istället för att fortsätta vara frisk blev han sjuk i narkolepsi – en sjukdom han aldrig blir av med.

SVININFLUENSAN & VACCINETS OFFER  Våren 2009 sprids ett helt nytt virus över världen. Svenska myndigheter genomför en vaccinationskampanj. När faran tycks vara över börjar plötsligt barn och ungdomar att somna och bete sig konstigt.

DIGITALISERING & IT-ATTACKER händelserna kring IT-attackerna mot Coop och flera andra företag i världen.

EMF-KANALEN kring hur farligt 5G, wifi och strålningen vi utsätter oss för varje dag, skrämmande!

FOLKETS RÄTTIGHETER I SAMHÄLLET  facebook gruppen med 24,9 000 medlemmar där du får inside information vad som pågår av svenska folket.

BOJKOTTA KONTANTFRIA AFFÄRER & RESTAURANGER  facebook grupp med 160,9 000 medlemmar, det du får se och veta här av svenska folket hittar du ingen annan stans. Korruption, styrning och härskartekniker från de styrande i vårt land.

THE SOCIAL DILEMMA  Netflix dokumentär. Här pratar skaparna av algoritmer samt annan skit via facebook, instagram, twitter, pinterest med flera hur de ångrar sig, frågar sig vad de ställt till med och vilka fatala konsekvenser detta fått på barn, ungdomar och hela samhället. 

JEFFREY EPSTEIN PEDOFIL  Vi såg honom 2020 i dokumentärer tillsammans med fd presidenten Obama där de fikade tillsammans samt åkte båt bara dem två och en minderårig tjej syntes. Jeffreys vidriga pedofili och koppleri tillsammans med politiker, kändisar som fick använda Epsteins barn på hans ö. 

THE WALKING DEAD mitt poddavsnitt där jag pratar om 1,5 år i covidträsket och vad det inneburit, men även att bli stalkad, påhoppad och förtalad på jobbet för att jag är av annan åsikt kring vaccinationer (det fria ordet ni vet) samt vikten av att vara lojal vacciner….

HÅLL KÄFTEN & LYD är en dokumentär från svt’s uppdrag granskning där en anställd inom vården blev hårt ansatt och illa behandlad för att hon pratade sin egna sanning (dock inte min sanning men ni ser mönstret hur landstingsregioner behandlar sina anställda).

FÖRSÄKRINGSKASSAN uppdrag gransknings dokumentär kring maffian försäkringskassan i tre delar, dags vakna upp vad dina skattepengar går till samt vad du har rätt till, dvs ZERO NOLL

BANKEN & BRÖDRASKAPET  penngingtvätt och sca vad har det gemensamt? Inget nytt att bankerna tar våra pengar men i detta fall ser vi the real deal i en dokumentär i fyra delar. 

DE UTVALDA BARNEN  Minns ni friskolan Waldorf? Jag är så tacksam att jag inte satte min son i denna typen av verksamhet. Här kommer inside berättelser vad som pågick…

TRUMPS SVENSKE RÅDGIVARE här får du en inblick om Trump som president och hur det än en gång avslöjas hur bra han är och att msm bild av honom inte stämmer. Det jag dock reagerade på vad att denna svenske rådgivare Tomas Filipsson står bakom de snabba vaccinernas livsfarliga framfart utan evidens. Podden finns under sommarpratare i P1’s sommar och vinter i P1.

MALIN MATSDOTTER, LEVANDE BRÄND PÅ HÄXBÅLET  falska angiverier, precis det vi upplever just nu kring vacciner

MIDSOMMAR på Netflix om du har nerver för det förstås, vad är det egentligen vi firar? Vad representerar egentligen dansen kring midsommarstången? Hårgadansen är en sägen om hur djävulen själv, förklädd till spelman, fick ungdomarna i byn Hårga i Hälsingland att dansa sig till döds. Den äldsta kända uppteckningen av sägnen är gjord av komministern i Bollnäs Johan Gabriel Lindström år 1785 och finns återgiven i J D Flitenbergs samlingar om Hälsingland. För folklivsforskarna är Hårgadansen en sägen av en typ som omfattar liknande sägner förknippade med andra orter.

Det är en sen lördagskväll och alla ungdomar i Hårga har samlats för att dansa på logen. Helt plötsligt mitt i en dans avbryts musiken och ny spelman kliver fram från skuggorna. Han hade en stor mörk hatt på sitt huvud och under den kunde man skåda ett par “brinnande” ögon. Spelmannen lyfte fiolen mot hakan och började spela en låt som aldrig tidigare hade hörts. Alla ungdomar började genast att dansa till dessa nya toner. Men när de väl gått in i dansen kunde de inte sluta dansa. Dansen fortsatte genom hela natten och när gryningen anlände började spelmannen dra sig ut från logen. Efter honom följde alla dansare på ett led. De kunde inte sluta dansa. Tonerna från fiolen drev hela tiden på deras fötter. Samtidigt som kyrkklockorna ringde in gudstjänsten försvann de dansande med spelmannen. En flicka låg kvar på dansgolvet i logen. Ingen hade lyssnat på henne när hon varnade dem för spelmannen, men ingen lade märke till bockfoten som han hade när alla var mitt inne i den vildaste dans som de någonsin varit med om.

Sägnen fortsätter med att spelmannen ledde upp dansarna på Hårgaberget där de dansade tills endast deras skelett var kvar. Vissa säger även att man fortfarande kan se märkena från ringdansen på Hårgaberget, och om man är så modig att man vågar sig ut en natt när det är fullmåne sägs det att man kan höra musiken som djävulen spelade en gång för dem som avled. 

Sååå, när vi firar midsommar och dansar runt stången är det djävulen vi firar. Filmen representerar även loads av runor och runskrift.