mintaka

Mintakans are a soul group who originated on a planet in the constellation Orion. They were the first star beings to travel to Earth, and believed to be the original Lightworkers. The Mintakans’ home planet is thought to have been a water world with water so pure that you could see through it for miles. For this reason, Mintakans feel most at peace and at home when in or around crystal-clear water. They are here to teach us to see the potential in everything and the light in all beings.
/Rebecca Campbell

Enligt Rebecca Campbells orakelkort Work Your Light samt Starseed Oracle är Mintakan den första civilisationen som besökte vår planet, att det är en peaceful planet och att dessa är original ljusarbetare. Njae, det var en gång paradiset Mintakan, men inte längre. Så här galet blir det när människor som dels inte är äkta Starseeds, ej har kunskap samt har kontakt med sina humanoida/aliengrupper. Jag är ledsen att göra er besvikna, men dessa kort är inte hela sanningen. Att ge sig in i den här högst avancerade galaktiska världsbilden kring vår galax och solsystem, vilka civilisationer, konstellationer, aliengrupper som kommit och gått är verkligen inte för vem som helst och det blir såå fel. Så fel. Om du har läst de två föregående artiklarna vet du nu att de tre första civilisationerna som besökt jorden är Reptilerna, Sirians (Vega) samt Anunnaki. Idag tänkte jag vi ska kika lite på Mintakan, dess stjärna i Orionbältet samt ska du få träffa civilisationen därifrån. Lets start!

 • mintaka i orinbältet

  Mintaka är ett flerstjärnigt system beläget i stjärnbilden Orion. Det är också en av de tre huvudstjärnorna som bildar Orions bälte. Det är den sjunde ljusaste stjärnan i Orion och den 73e ljusaste stjärnan på natthimlen.

 • trippelstjärnsystem

  Mintaka är den västligaste stjärnan i Orions bälte. Den primära komponenten är ett trippelstjärnsystem som består av en ljus på 09.5 ljusgigant och en klass B-huvudsekvens stjärna. De kretsar runt varandra en gång var 5,73 dagar. Stjärnan är cirka 190 000 gånger mer lysande än solen. Den primära stjärnan, Mintaka Aa1, är 24 gånger mer massiv än vår sol. Dess radie är cirka 16,5 gånger solens.

 • mintaka betyder bälte

  Som den västligaste stjärnan i den berömda Orion's bälte -asterismen. Denna asterism har varit känd i tusentals år och förknippades med många myter och religiösa övertygelser. Mintaka är ett arabiskt ord och ursprung som översätts grovt till "bälte". Orions bälte själv var gemensamt känt av många namn i många kulturer genom tiderna. De andra två stjärnorna som bildar Orions bälte är Alnilam och Alnitak.

 • yngre än vår planet & solsystem

  Stjärnbilden Orion är hem för många blå stjärnor, kluster, nebulosor, moln av damm och gas. Stjärnbildning är ganska aktiv i denna region. Alla de tre stjärnorna i Orions bälte har till exempel många andra följeslagare runt sig, så de bildar flera stjärnsystem (med undantag för Alnilam).

  Mintaka är det mest komplexa stjärnsystemet av stjärnorna som bildar Orions bälte. Dess ålder är också svårfångad men den är helt klart mycket yngre än vår sol, i själva verket, alla stjärnor i Orions bälte. Därav har vi ännu ett bevis på att denna civilisation inte var här som första civilisation, då Mintakan inte ens fanns, vårt stjärnsystem och jord är äldre.

 • osiris, isis

  De egyptiska gudarna Isis och Osiris tros ha kommit från Sirius samt Orions bälte (läs om Immauru/Anunnaki) för att skapa mänskligheten. Orion och Sirius förknippades med dessa gudomliga varelser. De tre pyramiderna på Giza platån simulerar inriktningen av de tre bältestjärnorna. Luftaxlarna inuti pyramiderna pekar direkt på Orion -stjärnbilden. Två stora pyramider är ännu ett tempel i Mexiko som upptäcktes att peka direkt på Orions bälte. De byggdes på 2a århundradet f.Kr. En av pyramiderna är exakt hälften så hög som den stora pyramiden i Giza.

Aragorog-Mintaka

är ett komplext multipelt stjärnsystem lokaliserat i ett otydligt, blekt stellarkluster. Den skymmer lite olika raser däribland Greys, Reptoider (reptiler), Amfibier (en form av groddjursliknande, långbenta varelser) och Dinos. Det finns fler men jag tar bara upp några på Mintakan. 

Grail

Dessa är innevånare på Mintakan (bild ovan) eller kanske du mer känner igen Delta Orions med sju planeter. De är rätt avancerad civilisation teknologiskt men inte riktigt vad man kan kalla upplysta. Grail gillar att erövra och plundra. De är en väldigt långbent saurian grey typ med väldigt smal bål och kropp samt lemmar, men deras elektriska nervsystem bestyrker dem med en enorm styrka. De har två kön.

Grails orsakade stor förstörelse i närliggande system, men anledningen att de inte tagit över galaxen är deras totala oförmåga att organisera sig, de är nämligen helt drivna av tvångsmässig aggressivitet. De har knappats äventyrat eller riskerat att åka till vår jord Terra (Gaia) därför de ville inte möta Ciakahrr (reptiler) imperiet här, Maytrei eller andra konkurrenter. Inte heller har Galaktiska Federationen av Världar (felaktigt känt som GFL) avlånga, rektangulära med kromaspekter om man nu råkar se detta UFO/skepp.

Tisar-3

De kommer från Arii-Tuviya, tredje planeten från Aragorog systemet. Tisari blev tvingade att lämna sin vackra värld när Grail invaderade deras planet. De vandrade under en lång period, sökandes som kunde erbjuda tillfredsställande överlevnads standarder. Tisari är en fredlig amfibisk humanoid ras med lätt lizzaroida egenskaper, speciellt deras guldiga ögon, även om deras hud är ganska exakt lik människans. De har palmerade händer och fötter, glittrande blekt skinn. Före förstörelsen var deras planet mestadels vattenbetäckt  av oceaner och avsklida frodiga ägor, ett absolut paradis (ja nästan, bara nästan som Sirius A och B) men numera plundrat av Grails, precis som Sirius B är invaderat av Reptiler, Greys mfl. Tisar har numera hittat ett nytt hem, om än inte lika paradisaktigt som tidigare, i ett annat planetärt system.