𓂀

Kropparna är långsmala, huvuderna likaså. Ansikterna avlånga med stora ögon och köttiga läppar. Midjorna smala, höfterna breda både hos Nefertiti och hennes make. Nefertitis döttrar, avbildade som miniatyrmänniskor, (inte barn) liknar något ur en science fiction film, faktum är att

hela familjen ser ut som rymdvarelser

Nefertiti, Akhenaton och de sex döttrarna ser helt annorlunda ut än vad tidigare faraoner gjort på tidigare avbildningar. De ser inte ut som folk i allmänhet gör ↑

Här bedrevs incest för att bevara blodsbanden, man gifte sig inom familjen, med sina barn, syskon etc. Kanske är det här det blåa blodet härstammar ifrån? Reptilblodet eller en annan linje, Annunaki? Det onda blodet som vi ser än idag i kungafamiljer samt de tretton blodslinjerna som styr världen.

Gudarna som avildats var hälften djur, hälften människa. HORUS var ju en Blue Avian solguden som senare kallades RA, som långt senare blev Jesus men egentligen är det solen som är vår Gud.

Vem var då denna egotrippade kvinna med storhetsvansinne, enhäldig härskare? Även kallad fruktbarhets gudinna som födde sex barn, vilket var ovanligt på den här tiden då kvinnor och barn dog som flugor? Denna kvinna med massvis av yta, smink, glammiga outfits?

mäktig
glamorös
hänsynslös drottning

Dras man till Nefertiti så älskar man förmodligen yta, glamor, härskartekniker och allt det hon stod för. Egyptiska hovet, det kungliga. Det står helt klart att hon var från en annan civilisation, om ISIS var en Sirian så blir jag än mera säker på att Nefertiti var en Annunaki. Eller var hon en renodlad reptil?

Ingen vet varifrån hon kom, plötsligt dök hon bara upp som Faraos fru. En maktspelerska som vände upp och ner på hela samhället. Hänsynslöst. Jag ska inte skvallra för mycket, utan jag hänvisar till podcasten P3 Historia, sök ner till 7e Mars 2019 på acast. Avsnittet heter Nefertiti, mytomspunnen forntida härskare.