i prayed for

visdom

the universe

gave me

numbers

geometry is numbers of space

music is numbers of time

cosmology are numbers of space & time

numerologi faq

Numerologin kom till mig i vivid dreams, dvs sann-vakna drömmar flera nätter i rad. En flyer av romerska siffror och bokstäver på rad helt i guld svävade förbi synfältet och jag försökte tyda det men flyern tog liksom aldrig slut. Jag ringde min vän M och berättade men hon kunde inte förstå annat än att det var meddelanden och du måste börja tyda vad det står.

Efter några nätter skärpte jag mig och började memorera bokstäverna och siffrorna och skrev ner dem natt efter natt. Allt var helt i skimrande guld med en kolsvart bakgrund. När jag sedan för första gången besökte Akasha arkivet ser jag en äldre man med skägg. Han visade sig ofta, i princip varje gång jag klev in i akasha. Jag funderade och funderade, vem var han? Var det jag från tidigare liv? 

Pythagoras född ca 570 f.Kr. Död ca 495 f.Kr.

Strax därpå började 11:11 förfölja mig, precis överallt. Jag började leta och ser plötsligt numerologins, geometrins och matematikens fader på bild, Pythagoras och där förstod jag att det var honom jag såg när jag gick in i akasha. Bilderna på honom överensstämde exakt med mannen jag sett flertalet gånger. Jag förstod då hans budskap som jag efter många nätter av svävande romerska bokstäver och siffror i guld som i formen av vägledning översatt till ord, att självaste Pythagoras ville jag skulle påbörja mitt mission, att bli numerolog och studera mystiken bakom matematiken och hur Universum är uppbyggt △ Att hjälpa människor att förstå sina tidigare och pågående liv och hur de ska hantera det. Vad de ska bli medvetna om samt höja sig i varje liv.

Det slog mig att människor kunde sluta leta och söka. Slippa hänga på kostsamma själssökande kurser. Jag fattade snart att jag kunde ge människor sina hela själskontrakt på bara några timmar. I detalj. Waaw!

Inte nog med det, min första uträkning av min livsväg blev inget mindre än Master Teacher 33 och baam, där vaknade alla cellminnen till liv. Hela pusslet och mitt själskontrakt på åtta, nio delar rullades ut och allt föll på plats △

Idag jobbar jag professionellt med numerologi efter många års studier and still learning △
Välkommen att teckna upp dig på startsidans formulär 

11-11-11

11 NOVEMBER 2018 = 11-11-11

Inte nog med att Pythagoras kom till mig, den här dagen något år senare fick jag se en 7-armad Menorah som brann ståendes i min säng. Den stod på min huvudkudde. Som ni förstår förstod jag INGENTING. Jag hade ingen susning vad Menorah var, visst hade jag sett 7 och 9 armade ljusstakar i kyrkor av rent guld men hade ingen aning vad detta var, eller än mindre, symboliken.  Naturligtvis memorerade jag detta, ritade samt skrev ner det jag såg, men visst funderade jag i några år vad i hela friden en brinnande Menorah gjorde i min säng. Den var stor, säkert över en meter hög och ännu bredare. I skinande guld där alla sju ljusen brann intensivt. Jag studerade ljusen. Sju stycken som brann ur olja, varav den mittersta var placerad lite högre och lite längre bak än de övriga. Lite som om det högsta ljuset stod i bakgrunden och höll koll på de övriga. När jag började studera numerologin, Kabbalah, det hebreiska samt grekiska alfabetet sa det klick!

and the light shined in darkness, and the darkness comprehended it

Den 7-armade Menorah’n är egentligen strikt förbjuden att ha hemma, den ska stå endast i kyrkor. Den 9-armade Menorah’n kan man ha hemma. Den tänds i mitten, dvs det fjärde ljuset på en 7-armad Menorah. Sen från vänster tänder du det första, andra, tredje och fjärde (på en 9-armad, där mitten är 5), sen fortsätter du mot höger fram till det 7e på en 7-armad eller det nionde på en 9-armad Menorah.

בָּרוּךְ אַתָּה יי, אֱלוֹהֵינוּ מֶלֶךְ הָעוֹלָם, אֲשֶׁר קִידְשָׁנוּ בְּמִצוֹתָיו, וְצִיוָּנוּ לְהַדְלִיק נֵר שֶׁל חַנֻכָה

בָּרוּךְ אַתָּה יי, אֱלוֹהֵינוּ מֶלֶךְ הָעוֹלָם, שֶׁעָשָׂה נִסִּים לַאֲבוֹתֵינוּ, בַּיָּמִים הָהֵם בַּזְּמַן הַזֶּה

Den 7 armade Menorah’n representerar 7000 år av Christ regerande, så Menorah’n är 7000 år av historia. Sju tusen år av millenniet, den 7e dagen. De 22 hebreiska bokstäverna är betraktade som heliga. De besitter hela skapelseprocessen ur varje bokstav. Den aktuella formationen av bokstäverna hänförs till Hermes, den visaste av alla män. Hermes var känd av Judarna som Enoch, medans grekerna såg honom som Hermes och för romarna var han Mercury. Kether, ALEPH är den första bokstaven, luftelement, A är alpha, nummer 1, vilja. Chokma, 2, visdom och 3 Binah förståelse. Sfärer av perfektion av ren spirit. Källan/Gud manifesterar sig själv först som tre arkekyper, idéer som föds blir modeller för varje kreation.

• Treeningheten, Keter, Chochma och Binah △
• De nästa tre är Chesed, Geburah och Tiphereth ▽
• Alfa och Omega Ω den första och sista bokstaven i det grekiska alfabetet. Gud/källan är alfa och omega med start av A som blir nummer 1, dvs alltings början och fullbordan, Adam.
• Kristusmonogrammet består av de två första bokstäverna i Kristus på grekiska – χριστος. Här flankerat av den första bokstaven i det grekiska alfabetet – Gud (Fadern/källan), enligt trinitarisk teologi likställd med Sonen (Jesus), är den förste och den siste, begynnelsen och änden a och Ω

Mittenpelaren på Menorah’n är Solen som översatts till Jesus, Christ. Menorah är livets träd

MENORAH betyder Judendom. Menorah är en belysningsarmatur i Tabernaklet, ett slags bärbart tempel som israeliterna använde under sina ökenvandringar. Menoran beskrivs i Exodus i detalj, baserat på en himmelsk prototyp.
STJÄRNAN, dvs Davidsstjärnan är en relativt ny symbol för judendomen och förekommer sällan i den tidiga judiska litteraturen. Tidigare var det främst den sjuarmade ljusstaken (Menora) som symboliserat judendomen. Davidstjärnan kan också konstrueras av två motsatta trianglar ▽ △ som överlappar varandra eller från tolv sammankopplade trianglar i hexagramform. Detta förbinder  Davidsstjärnan med astronomi där var och en av de tolv trianglarna är ansluten till ett av de tolv stjärntecknen, och de tre decan konstellationer som är associerade med varje tecken, kan anslutas till de tre sidorna av varje triangel och därmed sammanlagt de fyrtio åtta himmelska tecknen som föreställs i den gamla Zodiaken.
FISKEN i fiskarnas tidsålder som simmar direkt mot Vattumannens tidsålder är delvis en symbol för trogen, andefylld kyrka, medan Vattumannen är en symbol för den gudomliga nåd och omdöme som ges både före och efter den stora översvämningen. Vattumannen avbildades klassiskt som en man som håller en stor himmelsk urna som har en outtömlig tillförsel av vatten som rinner ut ur den. Detta vatten rinner in i två bäckar, varav en rinner direkt in i munnen på en stor fisk, stjärnbilden Fiskens tidsålder. På sin mest grundläggande nivå är mannen med urnan i Vattumannen en symbol för YHWH som utdelar sin
rättvisa dom mot synd och ondska genom den stora syndafloden.

1. BERESHIT
In the beginning
2. BARAH
Created
3. ELOHIM
God
4. ALEF-TAV
I am the Aleph (1= början, första bokstaven) and Tav (slutet, sista bokstaven) beginning or commencement, v’qatseh, meaning the outermost end.
5. HASHAMAYIM
Shamayim Heaven the three-part biblical cosmology, the other elements being erets (the earth) and sheol (the underworld).
6. HA
The
7. HARRETZ
The earth, the land of Israel

I am Alpha and Omega, the beginning and the ending, which is, and which was, and which is to come, the Almighty

JESUS/CHRIST MASTER 33
FÖDD: 25 (7) December =12 (3)
DÖD: Början av -30 talet (3) sannolikt 3 April –33) vid 33-års ålder
ÅTERUPPSTOD: 3
e dagen

I S R A E L = 7 bokstäver
numerologisk 1a, alpha

M E N O R A H = 7 bokstäver
numerologisk 11a (Master 11)

J E R U S A L E M = 9 bokstäver
numerologisk 9a (humanism, avslut, aktivism, fullbordan) 9-armad Menorah

J E S U S = 11
numerologisk Master 11-namn

Y E S H U A = född 25e December som blir en 7a

C H R I S T = 5a som är stapeln i mitten av den 9 armade Menorah’n.

Y A H W E H = källan/Gud. Namnet YHWH, som består av sekvensen av konsonanterna Yod, Heh, Waw och Heh, är känt som tetragrammet. En numerologisk 7a.

S A N A N D A = 9 av den 9 armade Menorah’n, humanism och avslut.

D J Ä V U L = 16/7 vilket är en karmisk skuld som kallas crash burn and learn men även tornet i tarot. Fundera på vad djävulen egentligen står för….

D E V I L = (lived baklänges) blir 25 vilket är samma dag som Jesus födelse. Fundera på om Jesus och Djävulen kanske är samma entitet och metafor dvs en polaritet av ljus och mörker för lärdomar, precis som i astral planet och det karmiska hjulet.

Den brinnande Menorah’n i min säng symboliserar Master 33 (min livsväg) och uppdrag, mina 7or samt min 1a av Alpha. Jag är mittenpelaren, the servant av mänskligheten. Den maskulina solen som belyser skuggsidor och ser ur högre perspektiv. Kristusmedvetandet. 

Rötterna i numerologin är infångad av moral samt visdom från forntida filosofer. Det var inte bara ett exalterat tänk, basen och rötterna var vetenskaplig. Det allra första alfabetet blev designat och vetenskapligt framtaget av världens allra största, främsta, andliga, esoteriska och matematiska vetenskapsmän som ofta kallades mystiker och mystery schools. Topphemligt där endast de initierade fick ta lärdom samt under Pythagoras som lärare var studenterna tysta under fem år. 

Nummer var inte bara symboler av kvanititeter, bokstäver var inte bara symboler för ljud. Båda två är skapelseprocessen av allt som är. Källan till Gud/skapelsen.

Det fanns endast 22 bokstäver i det hebreiska alfabetet och tro mig, att översätta dessa har krävt avancerade mystiker, esoteriker, matematiker och högt lärda att tolka, det räknades som sacred, dvs heligt. Det fanns inga vokaler i hebreiskan för dessa ansågs ha en sån stor kraft att skriva då de besjälade guds ande/källans urkraft.

Chaldeisk numerologi bygger på principerna att universum är byggt av vibrationer och att allt är vibrationer som vibrerar med olika frekvenser. Varje frekvens lockar sin like.

En balanserad vibration lockar till andra balanserade vibrationer, och obalanserade vibrationer lockar till andra liknande obalanserade vibrationer.

Chaldeisk numerologi bygger också på att allt har ett öde, att vårt öde är strikt oundvikligt. Det är skrivet i sten vad vi går ner med för vibrationer, lärdomar och läxor, dvs ditt själskontrakt. Vi kan inte ändra vårt födelsedatum, men vi kan ändra vårt nuvarande namn, och genom detta är det möjligt att delvis omprogrammera sitt öde.

Allt i universum är vibrationer och frekveenser. Vi plockar upp och sänder ut frekvenser hela tiden. Vibrationer sker i kroppen, auran, hemmet, saker, mat, städer, länder, husnummer, boktitlar, företagsnamn, ja allt har en frekvens och en vibration som ligger och sänder ut en viss vibration och frekvens.

När man pratar om personlig numerologi jobbar jag förstås på individnivå. Bakåt som framåt. Tidigare liv och hela detta liv kan jag se. Viktigast är de i dina namn och personnummer.

FÖRKLARA NUMEROLOGI
Jag kallar det astrologins praktiska syster där numerologin styr hela Universum då allt är uppbyggt på frekvenser, vibrationer och energier = numerologi. Numerologi är en tusen och tusen år gammal esoterisk vetenskap som arbetar med vibrationer av siffror och bokstäver. Numerologer tittar på siffrorna i ditt personnummer för att se din personlighet, dina styrkor, utmaningar, lärdomar och inneboende gåvor. Sedan tittar jag på dina namn för att se hur det stöder eller hindrar dig från att leva din fulla potential. Ditt namn sätter en vibration på hur du upplever livet, vad du kommer att dras till och jobba med. Vissa vibrationer kan driva oss ur essensen och ner på vägar som inte uppfyller oss.

REINKARNATION
Själen inkarnerar om och om igen, den går ner för att lära sig saker i varje liv och fyller på ryggsäcken med en enorm visdom. Här tittar jag även på vad själen har i bagaget samt vad den valt att lära sig och uppleva i detta liv. Utöver detta kikar jag på sammanlagt nio olika aspekter eller delar av dig som bildar ett helt själskontrakt du ska följa, inklusive karmiska lärdomar och vilka karmiska skulder du har med dig ner, allt för att höja dig och jobba bort karma och skuld så du i nästa liv går ner med bättre förutsättningar. Numerologin baseras också på reinkarnation. Det vi pysslat med i ett liv får vi skörda i nästa. 

Jag kan se på vilken del som helst som har ett namn eller nummer, människor, företag, djur, hus etc men även återkommande vägledningar i ett, två, tre och fyrsiffriga talkombinationers specifika meddelanden. Vi kan upptäcka meddelanden bakom allt om vi uppmärksammar det.

Som professionell esoterisk och praktisk numerolog översätter jag numren jag stöter på. De berättar avsikten bakom. Vad som är, kommer, vad man ska tänka på, vilken typ av händelser man står inför privat eller kollektivt. 

Med numerologi arbetar vi på den djupaste möjliga nivån, eftersom dina namn och siffror specifikt uttrycker avsikten bakom hela ditt liv men även föregående liv. Dina cell och DNA minnen.

LAGEN OM ATTRAKTION
Ett annat namn på det kan vara “avsiktslagen”. Lagen om orsak och verkan. Denna universella lag är i enkla termer lika attraherar lika. Vi attraherar inte vad vi önskar utan den vibration vi är. Vi har alla en numerologisk frekvens och kommer att attrahera det vi skickar ut, oavsett om vi gillar det eller inte. Vibrationerna finns alltid där. Inom numerologi går jag djupt, jag arbetar med dina specifika vibrationer du har med dig, Akasha arkivet är ett kollektivt mind, ett morfiskt fält där alla tankar, funderingar, ageranden/handlingar samlats för allt levande. Sitter nog många, eller kanske bara några och tror på något specifikt kommer detta komma till liv och blir en sanning som egentligen inte finns. Guden på molnet, änglar är en sån tanke manifestation. Dessa finns förstårs inte utan upplevs som sanning i det morfiska fältet, såsom en del kan se aliens som i verkligheten inte kontaktar dem, för väldigt få människor har nått den höga energi nivån samt tagit sig ur 3D av att nå alien kontakt från höga dimensioner. Läs mera under Starseeds

Vissa vibrationer i ditt själskontrakt kommer att locka in vissa människor och upplevelser i ditt liv som det är tänkt att du ska möta. Genom att bli medveten om vad man har med sig kan man börja förändra och styra rodret rätt. Ingen kan höja sig över sin egen frekvens på lång sikt. Du behöver bli medveten att höja dig och hur du ska agera, känna och tänka i varje specifik del av ditt kontrakt. 

Som numerolog är det detta som ger mig mest glädje, att lägga fram hela ditt förra liv samt detta liv ur ett helt nytt perspektiv tillgängligt för dig. Svart på vitt.

QUESTION & ANSWERS
Vad är numerologi?
En esoterisk vetenskap som behandlar vibrationerna och frekvenserna bakom siffror och bokstäver.
Vad är ett numerologiskt själskontrakt??
Ett av verktygen som en numerolog använder för att förstå hur ditt hela numerologiska kontrakt påverkar den väg och personlighet du har, karma och skuld samt epicykler.
Vad är vibration?
Vibration = Avsikt
Vem kom på detta?
Numerologi är roten till alla större hemliga esoteriska läror, både östliga och västerländsk mystisism med start av Pythagoras. De äldsta formerna för numerologi finns inom vedisk skrift och kaldeansk lore, i Kabbalah, det hebreiska språket samt helig geometri och matematik. Vi hittar också numerologi i Bibeln, men där används den bokstavligt.
Vilken typ av numerologi system använder du?
Jag är professionellt utbildad och certifierad Pythagorean numerolog men besitter även Chaladean samt Kabbalah numerologi. Detta är helt olika sätt att räkna där du också får lite olika svar. Chaladean numerologi är den äldsta som kommer från Babyloniska tiden.

Vårt numerologiska själskontrakt är indelat i det högsta jaget och det mänskliga jaget. Vårt fulla födelsedatum dikterar vårt högsta jag. Livsvägen. Detta definierar vår inre kärna och vårt djupare väsen. Detta avslöjar vad vi har för uppdrag i den här världen att vara, göra, uppleva och vad vi ska uppnå samt bemästra och lära oss.
Vidare i ditt själskontrakt avslöjas  vårt mänskliga jag, som är ett kärl. Detta visar svart på vitt om vi faktiskt lever vårt livsmål (dikterat av vårt högsta jag) eller inte. Om vårt högsta jag finslipar en specifik livsplan, en livsriktning för oss, men vårt mänskliga jag går andra vägar (dvs en helt motsatt livsriktning), då kommer vi att känna att vi är ur balans och noll harmoni med vem vi verkligen är. Vi känner oss vilsna och tomma utan mål.

Ett vanligt scenario för detta är när människor har en medelålderskris eller plötsligt blir utbrända. Hur mycket man än återhämtar sig, mediterar så kommer utmattningen tillbaka. Den blir högre och högre, värre och värre. Detta händer pgr att människor känner att de borde ha varit på andra vägar i sitt liv. Något är fel, men vad? Detta händer eftersom ens högre jag designat en välsnitslad riktning för individen, men dess mänskliga jag går emot dessa numerologiska (vibrationer och energier) som finns i varje människas själskontrakt.

Genom att få ta del av hela ditt livskontrakt kan du komma på banan igen och känna fullt flöde i livet. Du bokar mig i formuläret på framsidan.

Kolla in marknaden. Google är din bästa vän, leta efter numerologer online, i ditt område, eller någon som kan ha en bakgrund i något du relaterar till. Läs deras artiklar, sidor och feedback/testimonials.

VAR UPPMÄRKSAM PÅ
1. Jobbar de som professionella esoteriska numerologer? Eller har de bara kopierat av någon sida där de ger korta vägledningar vad varje nummer eller livsväg betyder? Kanske en app i telefonen? A big NO-NO. Jag har sett hundratals sidor med lika många benämningar och vägledningar av varje nummer som det finns numerologi på nätet och ingen är den andra lik. Jag blir gråtfärdig. Sätt inte din tilltro till icke professionella numerologer, detta kallar jag femöres numerologer som sprider felaktiheter och okunskaper som blir till sanningar. 

2. Priset. En professionell numerolog tar betalt för vad du får. Upp till +38-40 sidor information om ditt själskontrakt som räcker hela livet ut. Billigt pris = skräp!

3. En kunnig numerolog har många år på nacken, kan hantera alla tre uträkningar samt typer av numerologi baserat på olika tidsåldrar och kulturer. Kaldeisk, Pythagorean och Kabbalah numerologi.

4.
1. Se till att du får en genomgång av vad som räknas ut och att du förstår alla nio olika delar i ditt själskontrakt.
2. En djupgående beskrivning av alla delar i detalj på flera sidor.
3. Att få ta del av samt få förklaringar av eventuella karmiska läxor och karmisk skuld men även din just nu pågående epicykel.

5. Numerologer jobbar INTE med änglanummer, vi följer inte kristendomens påhitt om en Gud på ett moln samt hans hjälpare, eller new age skapandet av änglar. Numerologi är betydligt mer avancerat och omsluter hela Universum, Kosmos, attraktionslagen, tidslinjer, kvantfältet, det morfiska fältet, lagen om orsak och verkan, ljud och tal för att nämna några. En numerolog som säger att numerologi är änglameddelanden är INTE professionell utan jobbar med religion och kristendomen samt New Age.

6. Den numerolog du väljer bör ha stor esoterisk, andlig, medial, numerologisk, pre-historisk samt geometriska kunskaper, gjort sin personliga utveckling och har en stort EQ samt social kompetens. Zero religion.

7. Kolla av om din numerolog har kunskaper i de olika räknesätten och kan förstå dem samt kan hantera alla, ta även reda på vilket räknesätt din numerolog använder eller om hen tittar på alla sätt och gör en bedömning ur alla sätt. Bonus är om din numerolog kan hantera det hebreiska alfabetet.

Välkommen att teckna upp dig på startsidans formulär 

Det finns tre till fyra olika räknesätt beroende på vilken numerologisk lära, dvs om man använder Chalidean, Pythagorean eller Kabbalah’ns numerologi. Detta blir också lite olika svar. En som får ett mästarnummer vid en uträkning får det inte på en annan, dvs en som får Master Teacher 11/2 blir bara en 2a. 

Jag använder Pythagorean numerologi samt vägleder sedan 2021 även Chalidean numerologi.  Jag vägleder även kring Kabbalah (Sepher Yetzirah, Tree of life, Adam Kadmon och Pythagorean Tetracys) läs mera under tjänster.

I detta liv har dina föräldrar, (genom dig innan du gick ner) gett dig alla dina namn, en betydande specifik uppsättning av nummer som stöder din valda personlighet, vad du kommer göra i detta livet, vad du dras till, din själ har även ett stort finger med i spelet då det egentligen är själen som inkarnerar och dess tillväxt har kontrakterat detta noga i detta liv. Även den nya vibrationen som kommer in efter +40 år, din personlighet utåt sett, karma och skuld med mera.

Men kanske vill du gifta dig eller ta ett gammalt familjenamn? Om vi ​​är klara med lektionerna inbäddade i vårt själskontrakt kan vi använda numerologi och justera vårt öde och vår väg med det här verktyget. Att ta in ett nytt namn som helt förändrar kontraktet.

Ett litet obs här är att jag har ännu inte hittat någon som är klar med sina läxor och kan hantera sina skulder, så tänk noga innan och var sann med dig själv. Hanterar du varje enskild händelse, katastrof, trigger eller plötsliga förändring med harmoni och bravur?

OM DU KÄNNER MOTSTÅND
Det gäller att vara autentisk nu inför ett namnbyte. Om din känsla dras till att du blir djupt provocerad, det känns obehagligt av tanken på att byta namn, det känns inte bra helt enkelt kan det bero på flera saker:

1. Ditt högre jag vet att du specifikt ska gå den här vägen med just dessa nummer, annars kan du inte lära dig eller göra som kontraktet var tänkt av dig innan du gick ner. Vi kan aldrig ta genvägar för att slippa våra läxor, de kommer att komma tillbaka liv efter liv.

2. Som numerolog kan jag kika på ditt kommande mognadstal som äntrar ditt liv vid mogen ålder (+40) om denna nya vibration kommer in som en blessing och du får mera flöde och harmoni i ditt liv. Eller kanske krockar det nya namnet med denna vibration som kommer in efter +40 år?

3. Kanske är ditt mognadstal strikt, arbetsamt och tungt att bära? Ja då kan ett namnbyte vara på sin plats så seglingen genom andra delen av livet blir lättare. Kanske blir det nya namnet en katastrof? Anlita alltid en professionell numerolog innan du byter namn är mitt råd.

Välkommen att teckna upp dig på startsidans formulär 

Numerologi är kortfattat vetenskapen om siffrors inflytande på människors liv. Historiskt sett är numerologi nära besläktat med astrologi. Föregångaren till dessa läror är astronomi, vetenskapen om himlakroppar och deras rörelse. De gamla grekerna följde himmelskroppars rörelse och beskrev det matematiskt. De var en av de första som märkte att himlakropparnas position påverkar händelser som inträffar på jorden. Astrologi hjälper dig att ta reda på hur himlakropparnas placering vid din födelse påverkar ditt liv.

Numerologi å andra sidan, kommer att berätta vilken planet som påverkar ditt individuella födelsenummer för din födelse men planeterna styr inte ditt själskontrakt, detta är bara en fingervisning hur numerologin ser planeterna i siffror.

Ett av postulaten i klassisk numerologi säger: varje planet har ett tal från 1 till 9. Till skillnad från astrologi använder numerologi bara 9 planeter, inte 10. Detta beror på att endast ensiffriga tal från 1 till 9 tolkas i numerologi. Alla andra dekrypteras med hänsyn till värdet på deras beståndsdelar. Varje planet har sina egna inflytelserika aspekter och energier, därför i numerologi, beräknas inflyttningstal. Dessa siffror motsvarar:

1 = Solen ☉ {född 1, 10, 19 och 28 } 
Källan till alla siffror är början på allt liv, 1, Atziluth. Sammansättningen av valfritt tal inkluderar talet 1, men själva talet är odelbart, det är baserat på universums enhet. Solens människor är naturliga ledare, otroligt starka personligheter som aldrig går obemärkt förbi. Du har en harmonisk relation med människor från den första, andra, fjärde och sjunde gruppen.

2 = Månen ☽ {född 2, 11, 20, 29}
Månens människor är olika känslomässiga, öppenhet. De anpassar sig enkelt till sin omgivning och omständigheter, ofta konstnärligt begåvade. De har ett bra förhållande till den första gruppen.

3 = Jupiter ♃ {född 3, 12, 21 och 30} 
 Jupiters folk är mestadels optimister, de är positivt inställda till andra och mot sig själva, har som regel djup kunskap om deras natur; skänka andra med kärlek och vänta på respekt i gengäld. De passar bra med den tredje, sjätte och nionde gruppen.

4 = Uranus ♅ {född 4, 13, 22 och 31}
Detta är ett mycket egensinnigt envis folk som aldrig lever efter de allmänt accepterade reglerna, går sin egen väg. De strävar efter sociala reformer, och de försöker förkasta det förflutna. Dessa är mänskliga, internt oberoende människor med ett icke-standardiserat sätt att leva, de strävar efter att hitta så många vänner som möjligt, visa ett intresse för det andliga livet, älskar och beundrar naturen. Bra konvergens med människor av den första, andra och sjunde gruppen.

5 = Merkurius ☿ {född 5, 14 och 23} 
Människor av denna typ har ett mycket livligt och udda sinne. De tar initiativ till allt, i alla fall hittar de snabbt ett rationellt spannmål, de försöker ofta pröva sina krafter i sällsynta yrken. En dum rutin är främmande för dem. Allt kokar i deras händer, de är snabba i allt, de tänker snabbt, drar slutsatser, jobbar. Förmågan att uttrycka tankar har en speciell betydelse för dem. De hittar ett gemensamt språk med sin egen sort, men i huvudsak kommer de bra överens med alla andra typer av människor.

6 = Venus ♀ {född 6, 15 och 24} 
Människor av denna typ utstrålar sensualitet, de är alla utan undantag älskade. Deras charm hjälper dem att kringgå alla fallgropar i livet. Eftersom de får allt enkelt måste de vara särskilt försiktiga när de hanterar pengar, annars riskerar de att förlora stort. Men de har alltid tillräckligt med pengar. De går särskilt väl ihop, kombinerat med den tredje, sjätte, nionde typen, men i själva verket mycket sällskaplig och fredlig.

7 = Neptunus ♆ {född 7, 16 och 25} 
Eftersom denna planet är sammankopplad med månen, harmoniserar Neptuns folk väl med människor av den andra typen. Vanligtvis är de filosofiskt sinnade eller religiöst, de utmärks av en följsam karaktär. Ofta har de en prekär ekonomisk situation, eftersom pengar smälter i händerna som snö. De har stora tankar, men de tar det sällan till något.

8 = Saturnus ♄ [född 8, 17 och 26}
Saturnus människor är mottagliga, finner ofta inte förståelse bland andra och lider inte av ensamhet, de är ensamvargar. Deras yttre kyla och främlingskap döljer törsten efter andlig värme, men de vet inte hur de ska visa det. De gillar inget ytligt, de gillar ordning och materiell säkerhet. Allt kommer till dem med svårighet, de uppnår allt på egen hand. Deras livsstil kännetecknas av beständighet och ofta, särskilt närmare ålderdom, materiell rikedom. För människor av denna typ kännetecknas av envishet, en nykter blick på saker. De respekterar regler och lagar. De är pragmatiker, försiktiga, punktliga och metodiska i allt, mycket hårt arbetande och ihärdiga för att uppnå sina mål och idéer. De befinner sig sällan i en underordnad position. De behåller absolut lojalitet, du kan alltid lita på dem. Bäst av allt, de hittar gemensam grund med människor av den andra typen och sympatiserar med människor av den sjunde typen. 

9 = Mars ♂ {född 9, 18 och 27}
Mars -folket är redo att erövra allt på egen hand. De accepterar inte invändningar. De har modet och stark vilja och uppnår tack vare dessa egenskaper stora framgångar. Men impulsivitet påverkar deras verksamhet negativt. De väger ofta inte sina styrkor och fördelar rationellt. I kärlek och partnerskap har de ofta problem – det påverkar deras överdrivna stolthet. De har goda organisatoriska färdigheter och tolererar kategoriskt inte en underordnad position. Dessa är ledare till sin natur, förlitar sig på sig själva, låter sig inte överträffas, ibland är de lite skoningslösa och arroganta, de har stor viljestyrka. Hittar ömsesidig förståelse med människor av tredje, sjätte och nionde typen.

INTROVERT ELLER EXTROVERT?

Numerologi kan ge dig ett helt annat perspektiv på var du hamnar inom intervallet introvert-extrovert personlighet. Vi kikar lite på detta nedan:

VAD ÄR EGENTLIGEN EN EXTROVERT PERSONLIGHET?

Vi tänker ofta på den extroverta som den person som älskar människor och älskar att vara bland människor för det mesta. Det här är klassens clowner, pratarna, doers, omskakarna, partyts mittpunkt. Man agerar utåt för att man vill nå ut. De extroverta definieras som de som älskar rampljuset och kommer att göra vad som helst för att få flest gilla, kommentarer och följare på sina sociala medier, instagram, facebook, TikTok, pinterest eller andra medieplattformar.

De njuter och är besatta av uppmärksamhet och godkännande från externa källor. Den extroverta använder socialt engagemang som sitt bränsle samt som sin identitetskälla.

Den här är personen hittar du som den bästa säljaren, den djärva som bjuder ut efter att ha stött på dem på väg till toaletten på en restaurang, eller som aktivt söker och behöver vara runt människor för det mesta.

DEN INTROVERTA PERSONLIGHETEN DÅ?

Ja naturligtvis motsatsen till den extroverta. Den introverta är den person som är något blyg och reserverad. Den introverta skulle hellre dö än att vara huvudtalare, ledande säljare eller i centrum för uppmärksamheten. De är ofta svåra att “läsa” och verkar ofta vara något lösryckta eller distanserade.

Till skillnad från den extroverta, som nästan alltid ses chatta om praktiskt taget allt (eller ingenting!), längtar den introverta efter meningsfulla samtal och selektivt socialt engagemang. Den extroverta älskar att delta i gruppaktiviteter, väljer den introverta ofta för en-mot-en-socialisering eller mycket selektiva gruppaktiviteter där de kan luta sig tillbaka, lyssna och delta när de vill delta.

Det är de som ofta föredrar att krypa in med en bra bok istället för att spendera kvällen på en fest, konsert eller annat massevenemang. Den introverta känner sig ofta överväldigad av för mycket stimuli och kan bokstavligen stänga av känslomässigt när de känner sig puschade eller sårbara.

OBSERVATIONER GENOM ESOTERIK PRAXIS

Genom att esoteriskt och praktiskt observera att det finns särskilda siffror som ger medfödda extroverta och medfödda introverta. Kanske de överraskar dig?

EXTROVERTA-talen är JÄMNA tal: 2, 4, 6 och 8.

INTROVERTA-talen de UDDA tal: 1, 3, 5, 7 och 9.

JÄMNA SIFFROR = EXTROVERTA
Hur är det med 2, 4, 6 och 8? Här är synonymerna för:
Extrovert karaktär: show-off, teatrisk, sällskaplig person, partyts mittpunkt, exhibitionist, pratarna. Det är ofta de siffror vi tror är lagspelare eller åtminstone affärsmässiga i sina affärer. 
 
2an är meditativ, kärleksfull och relationscentrerad. 4an är lojal, systematisk och hårt arbetande. 6:an är uppfostrande, visionär och ansvarsfull. 8an är affärs-, makt- och organisationsinriktad. Men i det här fallet förlitar sig de jämna talen på och måste vara runt andra oftare än de udda talen.
 
Deras värderingar handlar om att engagera sig med andra för att utföra sitt uppdrag men också bara känna sig glad, medvetet tillfredsställd på vägen. Även om de jämna talen inte alltid presenteras som de mest känslomässigt engagerade personerna, ligger kärnan i deras syfte i att vara en nyckeldel i någon form av gruppdynamik.
 
Jag ser den extroverta karaktären hos de jämna talen som ett behov av att bli sedd, hörd och erkänd av andra. Även när 2, 4, 6 eller 8 är i omvårdnadsläge eller organisation  riktas deras energi utåt. De bråkar, hanterar, organiserar och dirigerar andra. Så även om de jämna talen kan ha tendenser som drar dem mer i bakgrunden än de udda siffrornas stämning, är de extroverta såtillvida att de behöver engagemang med andra människor mycket mer konsekvent. De vill att andra ska vara glada, känna sig trygga och ha en förståelse för hur man driver gruppdynamik för att skapa något som en helhet. Gemenskap och att ha en tydlig känsla av samhörighet är ofta en viktig egenskap för de jämna talen.
 

DE UDDA SIFFRORNA = INTROVERTA
Numerologiskt sett har de udda talen en tendens att vara mycket mer självmotiverade och på många sätt mer självfokuserade. Inte på ett negativt sätt i sig, bara på ett pragmatiskt sätt.

Enkelt sagt, de udda siffrorna har en stark drivkraft att hävda, uppnå och skapa. På många sätt krävs det att de skapar mer självförtroende.

De udda talen kräver ofta längre perioder av isolering och självreflektion för att skapa. Om vi slår upp det får vi:
Introvert: grubblande, egoist, egocentrisk, enstöring, narcissist, ensam, väggblomma, autist, själviakttagare.

Ofta tror vi tvärt om. Även om de udda siffrorna i slutändan presenterar djärva och sällskapliga personligheter, kräver deras process att nå dit faktiskt mer isolering, mer reflektion och egentid. Men om vi skulle tänka på vad som kan vara de grundläggande definierande egenskaperna hos en extrovert, kanske vi ser precis motsatsen.

Ofta är 1, 3, 5, 7 och 9 siffrorna som placerar sig själva i rampljuset på något sätt eller i någon form. Det är ofta de som leder, underhåller och skapar saker som måste släppas ut i världen på ett sätt som kräver lite fräckhet och djärvhet, eller hur?

Ändå uppnår dessa siffror inte detta utan att förlita sig på introverta tendenser, som att dra sig tillbaka för att arbeta med sin bok, göra research, skriva musik, studera manus, uppfinna produkten eller tjänsten.

De behöver en samlad mängd ensamhet och kontroll över sin miljö för att ha resurser att ta sig ut där inför massorna.

 1, 5 och 7 är go-getters.
Det är dessa människor som initierar och driver saker framåt enligt sina egna grundregler.

2, 4 och 8 är bärare.
Det är dessa personligheter som hanterar aktivitet, modulerar den och håller gruppen som arbetar mot ett gemensamt mål. Det här är människorna som vet vad som krävs på en praktisk nivå för att få saker att genomföras.

3, 6 och 9 är lättsamma.
Det här är människorna som tycker om de finaste sakerna i livet och känner att det är deras öde att få det de vill ha. Den här personen har förmågan att enkelt skapa betydande ekonomiskt överflöd genom att låta andra hjälpa och stödja deras avsikter, projekt och mål.

3, 6 och 9or är även kreativa som kan se en större bild till slutlig framgång och som oftast inte är rädda för att ta de omvägar som leder dem till framgång. De är mer benägna att ha mer av en komfortzon med att kliva utanför linjen och ta en icke-linjär väg.

Naturligtvis är ingen bara den ena eller bara den andra.

Vi är alltid en blandning och det är roligt att se hur dessa aspekter engagerar oss inte bara med vår livsväg, men även med alla  nummer som ligger exakt där de ska vara som helhet i själskontraktet. Inklusive karma och karmisk skuld.

Detta kan ge ett annat perspektiv på hur du ser på siffrorna i förhållande till hur du känner att du faktiskt förkroppsligar och agerar utifrån din egen balans mellan både introverta och extroverta energier. Det är informativt att se hur de jämna och udda talen samverkar och dyker upp i din numerologiska profil.

Ofta kan vi se var det finns flöde och var det finns spänningspunkter genom att titta på balansen mellan udda och jämna tal i vår numerologiska profil.