SIRIUSPORTALEN LIONSGATE

NUMEROLOGISKT 8-8-16-7

Denna portal  8/8 Lion’s Gate – Sirius energi är öppen den 26 juli fram till den 12 augusti men peaken är 8 Augusti. Denna text gäller varje år vid samma tid.

Stjärnan Sirius (som är ljusaste stjärnan på himlen) kallas ibland för den andliga solen – the spiritual sun och är känt för att lysa upp anden inom oss, även lysa upp våra målmedvetna mål samt ambitioner. Varje år,  i mitten av lejonsäsongen reser sig Sirius upp i galaxen och blir tydligt synlig över den östra horisonten.

Lejon portalen uppstår när jorden och Sirius är i linje, astrologiskt kallas den här portalen för lejonporten, på grund av att solen är i lejonets tecken och oohh vad jag känner av min lejonascendent nu! Lejonet symboliseras och förkroppsligar djurets mod, stolthet och regalitet. Solen är också lejonets härskande planet, vilket innebär att den känns extra mäktig under den här delen av året (yeah, tell me about it!) vilket laddar lejonportalen med massor av kreativ och förtroendehöjande solenergi. Rätt och slätt, du laddas med loads av nutriner.

Solens passage genom lejonkonstellationen med samspel av stjärnan Sirius, jordens sol, jordens rutnätpunkt, orions bälte och den stora pyramiden i Giza. I skrivandets stund köpte jag en guldstaty igår med den egyptiskt liggande sphinxen, Idag förstår jag varför, men energierna peakar 8e Augusti, dvs 8/8. Den officiella aktiveringen sker när jorden och solen ligger i linje med Sirius.

Sirius reser sig under mitten av sommaren och dess energi tvingar fram möjligheter till en dramatisk ny början. Can you feel it?

DET HÄR ÄR EN TID DÅ NYA MEDVETANDENIVÅER INFUNDERAS I GAIA MEN ÄVEN I OSS, INDIVIDUELLT.

Detta ögonblick är moget för en pisksnärt i andlig tillväxt. 8 är talet för infinity det oändliga. Här kommer även karmahjulet in då 8an också är ett karmiskt tal. Men en balanserad 8a har kraften, power och manifestation som stödjer ansträngningar och avsikter som manifesteras i den materiella världen. Dess kraft ligger i 8ans förmåga till manifestation på alla nivåer, så när en åtta dyker upp, erbjuder den hjälp att snabbt manifestera vad den än riktar sig mot. 8 förstärker vad du än  fokuserar på, så välj dina tankar noga. Åttan styr ofta dessa destruktiva handlingar:

frosseri
själviskhet, ego 
besatthet 
missbruk 
integritet

Då stjärntecknet Lejonet har ett stooooort hj♡rta är Lion’s Gate energin från 8/8 i linje med hjärtats centrum och förkroppsligar Leo – Lejonets egenskaper av mod, styrka och uttryck. Denna portal sveper oss alla in i vår nästa fas där toppen är hj♡rta och är ovillkorligt kärlekscentrerade.

HUR FÅR JAG UT MEST AV DENNA PORTAL?

stillestånd

Förstå att – även om dessa transformativa tider är spännande och erbjuder otrolig positiv rörelse i själstillväxt och personlig uppfyllelse kan det kännas turbulent, skrämmande och osäkert under processen! Se till att du tillåter dig själv lite stillestånd. Meditation och helt enkelt sakta ner din mentala looping erbjuder en lugnare arena för att uppleva dessa förändringar. Vi tjänar på att dricka mer vatten, vila, koppla från enheter när det är möjligt och inte delta i aktiviteter som du tycker är ytliga eller tömmer. Ta ett chill-pill just nu.

vänta med att fatta stora beslut

Var också medveten om att denna kraftfulla energi kan göra oss oroliga, humörsvängningar, plötsligt ledsna (och sedan lyckligt lyckliga) samt trötta på en fysisk, känslomässig, mental och själscentrerad nivå. Så om du känner dig utmattad, känslomässig, har sömnstörningar och helt enkelt känner att livet av någon konstig anledning inte går eller fortsätter “som vanligt”, kom ihåg att ta dig tid att kalibrera om och vårda dig själv under detta något omskakande övergång. Förstå också att andra människor också upplever sin egen version av detta så du kan förvänta dig det oväntade generellt, men särskilt när det gäller oförutsägbara eller okarakteristiska beteenden från andra. Vi tjänar på att inte reagera brådskande. Svara inte direkt på den heta texten i sms, chatt, eller e -postmeddelandet. Ge det tid att sitta ett ögonblick!

vårda ditt hjärta

Lejonporten aktiverar hjärtchakrat. Allt energiarbete och meditation du kan ta dig tid till, snälla gör det! Ta dig tid att skriva ner vad du skulle vilja läka eller rensa från ditt liv, vad du vill fortsätta utveckla och vårda, skriv ner en lista med minst fem saker du älskar samt älskar om dig själv, skriv sedan ner hur du kan använda dina gåvor och talanger för att göra dig hörd i världen. Var vrålar du !? (psst, lämna egot utanför, se mig, hör mig, bekräftelse är inte hjärtat)

NUMEROLOGISKT

8an i korthet representerar

Finanser, banker, advokater, chefer, forskare, CEO, VD, entreprenörer för att nämna några, egobaserade titlar, klättra högt, tillgångar, pengar, status, ägande etc.

8an är inte en särskilt lätt segling eftersom du är tänkt att använda makt, inflytande, auktoritet och kontroll för att göra en positiv skillnad i världen. Du har garanterat stora aktoritets problem tidigt i ditt liv och möjligen hela ditt liv om du har 8an på din livsväg. En obalanserad 8a kan vara mycket skrämmande. Men i balans då denna vibration gjort en egodöd, är den högst manifesterande. Jag skulle vilja lägga till att mänskligheten befinner sig i 8am rent allmänt då den visar den tredimensionella människans begär av pengar, status och makt. 

8 med en 8

Är ett perfekt par för revolution då power möter power så här kan gnistor flyga, men å andra sidan kan det ha en motsatt effekt då vibrationerna förgör, kväver och tillintetgör varandra. Som med alla energier och vibrationer ska speciellt denna kombination av två åttor användas vist, hanteras med stor försiktighet och omvårdnad för gör man det med dubbelåttor kan kombinationen styrka ge verkställande förmågor som presenteras i en enad form i världen som inte under några omständigheter kan slås ut av annan kombination, what so ever.

Dubbelåttan är ett partnerskap (om den hanteras försiktigt, vist och kärleksfullt) som kan uppnå i princip allting. 

16/7 är ett karmiskt skuldtal

8+8 är 16 och 16 känner de flesta igen i tarot som symboliserar Tornet, allt rasar till grunden för att en helt ny start kan äga rum, från scratch. Precis så kommer det bli under denna portalsöppning. Inom numerologin är 16/7 ett karmiskt skuldtal som kallas crash, burn and learn. Så visst kan vi se likheter med tarotkortet Tornet. 

I 16/7 kan du uppleva prövningar, nederlag och förluster av materiell trygghet. Men är det materiella en trygghet? Jo, om du är obalanserad och jobbar med 8ans obalanserade sidor där makt och ego samt yta styr. Här behöver du lära dig sanning och trofasthet. Om du lär dig att frihet ligger inom den yttre samt illusions materiella världen kommer du under denna Lejonportal som influeras helt av åttan inse att det som ligger i din själ, i ditt inre  är det enda som räknas. 

SIRIUS ENERGIERNA

Förra månades Sirius portalsöppning skickade jag upp ca 30 personer ← dels för att träffa Ashkera Sirians och dels för att börja jobba med egodöden. Sirius är inga veklingar, de är inte den typen som verkar som len-arslen och stryker folk medhårs, noo-noo, här pratar vi progress, ta tag i saker, vakna upp och stå i sin fulla kraft. Så lejonportalen, dubbelåttorna, skulden och till sist Siriusstjärnans energier kan vara minst sagt utmanande beroende på hur lång du kommit i din personliga, emotionella utveckling, hur mycket stoppar du under mattan i formen av vindrickande istället för att ta tag i dina emotioner? Det finns mycket att titta på, detta var bara en ytterst vanlig omedveten, destruktiv 3D aspekt av tusentals. Hur medveten är du kring dina skuggsidor? Egentligen?

Var du en av dem som skickades upp via mig? Om du fick träffa dem har du kommit långt i din andliga och personliga utveckling, men om inget hände har du en hel del kvar att jobba med. Läs då denna artikel flera gånger.