RETRO HELVETEN?

HELL-OKTOBER?

Senaste tiden har varit ur-JOBBIG. De retrograda planeterna har ställt till det max. En otroligt stressig månad har jag skrivit i min kalender i september och oktober. Inte nog med det så har jag mått dåligt av och till hela året och ätit hela fem (!) antibiotika kurer pgr av elaka UVI:er. Räcker inte det? Noonoo. Jag har varit så dålig i min mage att jag nästan kreverat. Sökte tillslut min HC doktor och tillika kollega jag jobbar med ibland som startade en utredning. Hon ringde mig, -du är positiv för helicobakter! WTF? In med maxdos tung antibiotika behandling (6 stora tabletter/dag) som var så fruktansvärt att jag orkade knappt stå upp. På nätterna vandrade jag för att inte spy, för om jag gjorde det måste jag börja om. Jag vandrade ute i kylan av och till på nätterna för frisk luft så jag inte skulle kräkas av detta rävgift.

Utöver detta två gyn undersökningar innan jag fick svaret att det var helicobakter, dvs magsårs bakterier. En massa andra tråkiga händelser jag inte tar upp här samt att jag också kommer ihåg att jag i våras låg i covid sammanlagt 3,5 veckor. Sa jag att i helgen klev jag på en nål som gick rakt igenom tån?

Som plåster på såren under retrograden hände ännu en enormt traumatiserande händelse jag inte räknat med. Slutar det här? Noonoo. I torsdags bet jag sönder en kindtand som jag plockade ut från munnen. Kvarvarade stumpen var vass som knivar. Dagen efter hade jag skurit upp kinden på insidan och även på sidan av tungan. Min tandläkare hade inga tider förens i november. Jag kan knappt prata. Ett stort hål rakt ner som värker. Undrar vad denna historia kommer kosta? Sedan småblessyrer jag inte orkar skriva ner som är helt otroliga dagligen dags. 

Alla jag interagerat med på sistone i dessa retrograda tider känner sig överväldigade, upprörda eller andligt driftiga, andligt aktiverade men även söndertrasade, olycksdrabbade och stött på patrull vad de än försökt med. Visst kan det vara lätt att skylla på vårt dåliga humör, plötsliga räkningar, olyckor, sjukdomar, patrull av chefer, arbetskamrater, kunder, regeringen samt medias och läkemedelsbolagens styrning av felinformation, total global styrning, censurering, missbruk av vår fria kropp samt fria ord kommer det inte att minska. Snarare öka.

Visst, det är lätt att bli lite martyr när precis allt går åt helvete. Men att skylla på allt och alla runt omkring oss är verkligen inte kärnan i frågan. Det handlar om läxor, karmiska sådana. Karmisk skuld. Fel val. Oförsiktighet. Att tro mer på andra än sig själv. Eller att bli trampad på för att du faktiskt står kvar i din sanning. Vägrar ta order. Följa John dvs robotströmmen.

HUR KAN JAG MÅ BRA NÄR ALLT OMKRING MIG ÄR TOTALT GALET?
 NÄR LIVET JÄVLAS FRÅN MORGON TILL KVÄLL?

Att umgås med världens elände tar inte bort något av dess elände, det lägger helt enkelt ditt till det. Är inte poängen att du hellre vill leva i en trygg, kärleksfull, riklig värld? Att lägga din egen dos elände på högen gör egentligen inget gott, och det kvalificerar dig inte heller som martyr.

Så verkligen, skulle inte den bästa hämnden mot en hård, grym värld och alla helveten däri som kommer varje dag i en ny portion vara att erkänna bristerna och ändå fokusera på de små (och stora) öarna av tillfredsställelse som finns tillgängliga för dig? 

För när vi känner oss arga, upprörda, oroliga, besegrade, dåligt behandlade, begränsade, sjuka och förolyckade samt alla andra känslor som löper amok, bidar vi verkligen med förtvivlan och även när vi (någon gång) försöker styra våra hjul från hjulspåren och över till en annan del av vägen är det en riktig kamp att göra det.

Har du någonsin kört på en väg med stora hjulspår och försökt flytta över till andra körfältet? Om du vill byta spår måste du få ett grepp om ratten, det känns som om däcken kommer att kasta bilen åt sidan, alt. välta eller att bilen själv bara vänder. Fordonet i sig börjar rasa när det försöker lämna hjulspåret och hitta en mjukare väg.

Inget är bra eller dåligt men tanken gör det så. (William Shakespeare, Hamlet). Låt den sjunka in. Det krävs mycket mod att gå tillbaka och anamma verkligheten i detta uttalande. Du kanske inte håller med goda Willy Shakespeare, och ändå var han en insiktsfull kille när det gäller mänsklig natur. Eller är det bara så världen fungerar? Förändring är oundviklig och ibland krävs det en ganska dramatisk uppmaning till handling (som vårt nuvarande politiska och medias styrande och censurerade klimat).

Rannsakan kommer sen in efter otaliga olyckor och patrull. Jag kan vara martyr en dag eller tre, men sen tar jag tag i det. Jag börjar rota i varför det händer.

VAD SKA DU GÖRA?

MARTYR ELLER KAVLA UPP?

1. Det första du ska göra är att kolla om någon har lagt en förbannelse över dig? Någon svartsjuk, bitter elak människa som inte vill dig väl.

2. Jag börjar kolla av mitt själskontrakt och då främst min karmiska skuld som kallas crash burn and learn. Jag går igenom orsak och verkan i detalj. Varje ord, handling och tanke. Hittar jag inget där, dvs allt kommer från ren sanning i mig själv som känns rent i hjärtat fortsätter jag:

3. Astrologin och då främst var jag har Saturnus, Pluto, Uranus och Mars. Sen kollar jag retrograderna och dess helvetiska följder. Fast här ska du stanna lite till. Är det inte du som skapat dina handlingar och när retrograderna kommer som en svart våg av helveten för att visa dig hur du ändå gjort felval som ger en orsak och verkan?

4. Jag lägger tarot, en stor läggning och väldigt specifik, jag läser av daglig numerologi som kommit och gått vissa dagar och sammanställer. Här kommer alla svaren om jag inte förstått i ovan punkter.

5. Titta på problemen i ditt liv. Fråga dig själv, Vilka tankar har jag som skapar detta?’ Banne mig allt! Det är verkligen sant. Vi skapar våra egna verkligheter genom våra svar på tankar, händelser och handlingar.

Det är inte de saker som händer oss i våra liv som får oss att lida, det är hur vi förhåller oss till de saker som händer oss som får oss att lida.

I min numerologi praxis finner jag att kunskap om dina siffror kan stärka dig när du deltar i förändringar och i vad som kan anses vara tumultartade tider. Vi kan inte ha för mycket stöd och validering samt andra stödjande mekanismer när vi navigerar hur vi ska vara vårt bästa även när, ja särskilt när, du står inför intensiva och prövande situationer i livet.

BUDSKAPET FRÅN MIG ÄR
Skratta när du kan. Det är det bästa antidepressiva i ditt medicinskåp

För att kunna förstå våra svar i krissituationer måste vi först vilja förstå. Släppa offerkoftan och martyren. Utan önskan att förändras finns det ingenstans att börja. För det andra krävs övning helt enkelt. Annars blir inget gjort. Du rullar på i de gamla hjulspåren. Ingen är perfekt. Det finns bara en hängiven innerlig hängivenhet att förändra våra tankar när vi känner oss överväldigade av lidandet för oss själva och världen runt oss. Du är mästaren i ditt liv. Du är den som styr rodret. Du är helt fri att välja hur du vill leva ditt liv till fullo.

WE SPIRAL IN AND WE SPIRAL OUT

De flesta kunder jag möter är rädda för de karmiska skulderna. Enligt min erfarenhet tenderar många att ha en negativ rädslebaserad känsla, men jag skulle vilja att ni ser detta ur ett annat perspektiv kring era karmiska skulder i era själskontrakt.

De fyra karmiska skulderna ger dig möjlighet att tolka utmaningarna, fejsa dem och se dem när du står inför dem. Hur ska du annars lära dig, höja dig samt bättra dig? Få ett bättre liv? Vill du verkligen stoppa huvudet i sanden och skylla på andra för allt som händer dig? Liv efter liv? 

Du behöver inte vara rädd för karmisk skuld eller karmiska lektioner, för den delen. Jorden och den 3e dimensionen är en fysisk skola där vi lär oss, inget annat.

Karmiska skulder är helt enkelt en möjlighet att växa, utvecklas och omfamna den speciella kallelsen som finns tillgänglig för dig. När du förstår de möjligheter som var och en av dessa skulder innebär kommer du att känna dig trygg i att navigera igenom varje utmaning och bli ett kraftpaket som klarar allt!

EARTH IS A SCHOOL, MAKE A GOOD ONE