everything lies veiled in numbers

numerology are the voice of the universe

helping us uncover the esoteric & sacred meaning

of life's great mystery of the self

IN YOUR BLUEPRINT

LIES YOUR WHOLE

SOUL CONTRACT

YOU SPIRAL IN AND YOU SPIRAL OUT

Redan när vi föds börjar präglingen och programmeringen av oss genom våra föräldrar och samhälle. Vi ska bli något eller någon som vi kanske varken vill eller kom hit för att göra. Det blir en falsk illusion där egot styr mer än vårat autentiska jag. Vi strider oss fram i livet och lever i en falsk illusion som inte är vi, endast för att någon annan anser att vi ska gå i vissa fotspår i skuggan av föräldrars önskan och helt i egot av prestation, titlar, status osv.

De flesta blir då sökare, man kommer till en punkt när man undrar och funderar på vem man är, vad man egentligen kom hit för att göra, vad har jag för syfte? Kanske har man allt men det är helt tomt inuti. Man kan sitt horoskop men det hjälper föga för det säger inte så specifikt och i exakthet detaljerna man vill veta om sig själv. Likaså tarot. Jag har själv varit där. Jag kan mitt stjärntecken, min ascendent, jag kan läsa tarot och orakelkort men det ger oss inte de där exakta svaren för hela vår själs och fysiska syfte i nio-tio delar av varje levande individ. I ditt bibliotek som kallas Akasha biblioteket (dimension 8) där alla liv finns av dig samlat, men det är luddiga, subtila svar. Din själs plan, ditt numeroskop, din blueprint är exakt. Den är statisk och räcker hela livet ut.

Din själs planritning, blueprint avslöjar ditt redan valda livsöde, försäkrar dig om du är på rätt väg, avslöjar din framtida potential, bekräftar ditt syfte, ger dig rätt verktyg, visar dig möjligheter och förberedelser inför kommande utmaningar, ger dig en riktning i livet, dra nytta av möjligheter som kommit i din väg, bli medveten och belysa dina styrkor och svagheter, förutspå och planera din framtid, förbättrar din relation med andra, ja den ger dig hela planen för ditt liv.

Jag läser av alla nio delar av dig som bildar ett pussel där varje del måste räknas in för att bli en helhet. Man bryter ner siffrorna till segment, efter ett litet tag växer en person fram. Detta är magi för mig, att kunna se en person jag inte känner växa fram ur alla delar. Vem man är, vad man kom hit för att göra eller jobba med, karma, skuld, vad din själ vill lära sig, vad ditt namn sänder ut för vibration när du använder det, samt din mognad som går in efter 45 års ålder, en helt ny vibration och energi.

NUMEROLOGY & SYMBOLS

ARE THE UNIVERSAL LANGUAGE

OF THE SOUL

T R U S T   Y O U R   P L A N 

LIVSVÄGEN: vem du är, ditt syfte i livet och vilket typ av liv du kommer leva, sitt högsta jag, din andes identitet, samt om jag hittar ett av mästartalen 11, 22 eller 33
ÖDESTALET: vad du kom ner för att göra, vem det är meningen du ska bli, vad du ska jobba med
SJÄLSTALET: vad din själ behöver och vill ha bli så den kan känna sig tillfreds och fullkomlig. Själen inkarnerar för lärdomar, upplevelser och läxor. Hur långt har din själ kommit?
PERSONLIGHETSTALET: hur andra uppfattar dig, vem du är utåt sett
MOGNADSTALET: din framtida potential från ca 45 års ålder. Här kan du känna att du inte känner igen dig själv
FÖDELSEDAGSTALET: ytterligare personlighetsdrag, specifika färdigheter och förmågor
AKTUELLT NAMNTAL: den vibration du sänder ut i världen varje gång du använder det namnet. Namnbyte kan bli katastrofalt eller ännu bättre
KARMA: dina medfödda svagheter och vad du måste lära dig, dvs den karma du har med dig ner i detta liv
KARMISK SKULD: skuldtalen är betydligt jobbigare än karmiska tal. Det upplevs som käftsmällar. Dessa kan jag läsa av direkt och de visar att du i tidigare liv varit en sk "badass". Payback time! Jag kan se ganska exakt vad du levt för liv. 
PERSONLIGT ÅR: Precis som globala år går vi personligen in i våra personliga år 1-9. Denna vibration påverkar dig mest under hela ditt personliga år. Det kan vara bra att veta i förväg hur året kommer påverka dig och vad du ska starta upp eller inte, varför saker händer, du känner dig på ett visst sätt osv. De personliga åren byts när du fyller år.

Dessa tio delar av dig kommer på mailen eller om du föredrar snigelpost och beroende på vad jag hittar kan det bli upp till 38-40 sidor fakta om just dig.

🌸

💘

Jag kan läsa av din kärleks matchning som skvallrar om hur ni passar ihop energi/vibrationsmässigt tillsammans med era astrologiska element. Alla har vi varit där, ödslat tid, energi och tårar på fel människor. Många variabler spelar in för att det ska bli hållbart, kärleksfullt, gynna båda sidor samt balans. 

Du får antingen en fingervisning vad du ska söka samt titta efter innan du går in i något för att spara tårar, tid och engagemang eller om du vill veta din nuvarande relations potential. 

♡ ♡ ♡

🤔 ⁉

Jag får ofta frågor om att tarot och astrologi är samma som numerologi? Om du har ett personligt år 6 kan du inte jämföra det med tarotkortet "de älskade", det går helt enkelt inte och är helt missvisande. Eller den numerologiska 7an som skulle direkt kunna översättas till Eremiten (nr 9), men nr 7 i tarot är faktiskt vagnen, så ni ser att dessa nummer stämmer inte överens. Tarot och astro är inte numerologi!

Astrologin i all sin glans men även här kan man inte påstå att ett visst numerologiskt år kan jämföras med ett astrologiskt tecken. Certifierade numerologer blandar inte ihop tarot och astrologi med numerologi i en enda ihopmixad kompott. 

Årstarot eller årsastrologi är inte samma som ett numerologiskt globalt eller personligt år. 

Är numerologi änglanummer? Nonono, big NO. Numerologi baseras på pythagoras som studerade universums energier, frekvenser och matematik. Numerologi ÄR matematik och universum ÄR matematik. Varje siffra bär på en vibration. Fundera på vad änglar är utanför Bibeln? Vi som är upplysta vet att religion är skapat av människan och att det inte finns någon Gud på ett moln som innehar ett gäng änglar som flyger omkring med numerologin. 

LÄS NUMEROLOGI FAQ I MENYN

🎀 🎀 🎀

HELA  SJÄLSKONTRAKTET
1800 kr

DINA NAMN & SPECIFIKT DINA SUMMOR AV DESSA I KALDEISK NUMEROLOGI
950 kr

PERSONLIGA ÅR
Ditt personliga år som startar när du fyller år. Vad kan du förvänta dig under året? Vad är bra att göra och inte?
800 kr

KÄRLEKS MATCH
2500 kr

Betalning i förskott via Swish, väntetider kan uppstå så jag garderar mig + - 14 dagar men oftast går det fortare. Boka mig i formuläret på framsidan. Det jag behöver av dig är följande:

𓇼  ditt personnummer, ej de fyra sista.
𓇼  ditt fullständiga namn när du föddes, dvs samma som ditt födelsebevis. Kolla av stavningen, en fel bokstav blir helt fel läsningar.
𓇼  ditt nuvarande namn.
𓇼  jag behöver INTE namn du haft mellan ditt födelsenamn och dagens namn, ej heller födelsetider!
𓇼  din mailadress

♡  vid kärleksmatch behöver jag era bådas uppgifter

 

LÄS MERA I SHOPPEN SOM DU HITTAR I MENYN

♡ ♡ ♡