numerologiskt

själskontrakt - blueprint - soulcontract

IF YOU WOULD KNOW WHATS COMING,
YOU WOULD’NT STRESS ABOUT WHATS HAPPENING

everything lies veiled in numbers, numerology is the voice of the universe, helping us uncover the esoteric meaning of lifes great mystery of the self

mina kunder kommer främst via rekommendationer, vilket ger mig ett högsta betyg ღ tack!

.01

exklusivt själskontrakt

★ ★ ★ ★ ★

I ett megastort själskontrakt som består av tretton djupgående delar av dig själv får du läsa om hela din inkarnation, ditt själskontrakt. Din unika blueprint vad du ska lära dig, genomgå, hur långt din själ kommit, karma, karmiska skulder från tidigare liv, och en hel del annat som kan bli +60 sidor beroende på vad jag hittar. Här ingår också dina fyra utvecklingsfaser genom hela ditt liv samt en bantad version av ditt -i skrivandets stund- personliga år. Önskar du ett stort personligt år kan du klicka dig in här

Inget är så träffsäkert som numerologin. Här finns inga antaganden, spådomar eller gissningar från andra, universum är uppbyggt av nummer så här pratar vi the real deal. 

2600 kr

numerology and symbols

is the universal language

of the soul

are you ready to know?

trusting the universe is the same as

trusting numerology

because universe is buit by numbers

Redan när vi föds börjar präglingen och programmeringen av oss genom våra föräldrar och samhälle. Vi ska bli något eller någon som vi kanske varken vill eller kom hit för att göra. Det blir en falsk illusion där egot styr mer än vårat autentiska jag. Vi strider oss fram i livet och lever i en falsk illusion som inte är vi, endast för att någon annan anser att vi ska gå i vissa fotspår i skuggan av föräldrars önskan och helt i egot av prestation, kamp, titlar, status osv.

De flesta blir då sökare, man kommer till en punkt när man undrar och funderar på vem man är, vad man egentligen kom hit för att göra, vad har jag för syfte? Kanske har man allt men det är helt tomt inuti. Man kan sitt horoskop men det hjälper föga för det säger inte så specifikt och i exakthet detaljerna man vill veta om sig själv. Likaså tarot. Jag har själv varit där. Jag kan min astrologi, jag kan läsa tarot och orakelkort men det ger oss inte de där exakta svaren för hela vår själs och fysiska syfte i tretton delar av varje levande individ. I ditt bibliotek som kallas Akasha biblioteket (dimension 8) finns alla liv finns av dig samlat, men det är luddiga, subtila svar. Din själs plan, ditt själskontrakt och blueprint är exakt. Den är statisk och räcker hela livet ut. Universum är uppbyggt av nummer och vardagligt säger vi numerologi. 

Ditt själskontrakt och blueprint avslöjar ditt redan valda livsöde, visar dig om du är på rätt väg, avslöjar din framtida potential, bekräftar ditt syfte, ger dig rätt verktyg, visar dig möjligheter och förberedelser inför kommande utmaningar, ger dig en riktning i livet, dra nytta av möjligheter som kommer i din väg, bli medveten och belysa dina styrkor och svagheter, förutspå och planera din framtid, förbättrar din relation med andra, ja den ger dig hela planen för ditt liv.

Jag räknar ut tretton delar (inkluderat ditt pågående personliga år, var uppmärksam att här ger jag ett nedbantat personligt år, boka ditt personliga år här ← som är väldigt utförligt när du fuller år nästa gång eller till någon kär vän eller familjemedlem) delar av dig som bildar ett pussel där varje del måste räknas in för att bli en helhet. Många räknar fel, i princip alla. Utöver det räknar jag ditt kabbalistiska, djupare själv där jag utgår från ljudet från de hebreiska symbolerna, glöm inte att allt i universum är matematiskt uppbyggt, vilket är numerologi. När vi säger trust the universe betyder det trust numerology.  Detta är magi för mig, att kunna se en person jag inte känner växa fram ur alla delar. Tänk att kunna navigera rätt genom livet och slippa onödiga senvägar, tick-tack-tick-tack säger Saturnus, the lord of time. lever du ditt sanna liv som det var tänkt och tiden har snart runnit ut. 

karmiska skulder är

ouppklarat beteende

från tidigare liv

you are wasting

your time

and you know it

fyll i detta

1. Personnummer (ej de fyra sista)
2. ALLA namn du fick när du föddes, vet du inte hundra procent kollar du ditt födelsebevis
3. Nuvarande namn, (obs inget mellannamn, endast för och efternamn)
4.Mailadress så jag kan nå dig om jag har frågor kring dina uppgifter
5. Skriv VAD du bokar under meddelandet i swishappen
6. Jag behöver 14 dagar på mig att skriva, men oftast går det fortare än så
7. Betala INTE fören jag har kollat upp uppgifter och svarat dig
livsinvestering - for life -2600 kr
Företags swish 1236546519

jag vill inte ha

1. Boka INTE om du plötsligt ändrar dig, detta tar min tid och engagemang!
2. Dina fyra sista eller födelsetid, detta är inte astrologi
3. Ta reda på att allt är korrekt innan du bokar
4. Klicka bara EN gång så slipper jag få 5-15 mail, det kommer iväg efter ett klick
5. Jag vill INTE ha namn du haft mellan ditt födelsenamn och nuvarande namn
6. Inget återköp efter du betalat

livsinvestering - for life -2600 kr
Företags swish 1236546519

PSST, SKRIV VAD DU BOKAR! 

VID NUMEROLOGISKT SJÄLSKONTRAKT UPP TILL +60 SIDOR BEHÖVER JAG:

1. PERSONNUMMER (ej de fyra sista)
2. ALLA  NAMN DU FICK NÄR DU FÖDDES/FÖDELSEBEVIS (stavningen är extra viktigt, en fel bokstav blir helt fel läsningar)
3. NUVARANDE NAMN (för och efternamn)
4. JAG BEHÖVER INGA NAMN MELLAN DITT FÖDELSENAMN & DAGENS NAMN
5. MAILADRESS
6. PRIS 2600 kr i 14 DELAR – kan bli uppemot +60 sidor beroende på vad jag hittar
7. Inget återköp efter du betalat
8. Företags swish 1236546519 efter kontakt via mail så jag ser att allt stämmer
9. Skriv VAD du bokar,  på meddelandet i swish-appen
10. Jag behöver minst 14 dagar på mig att skriva, men oftast går det fortare än så
11. Copyright råder i filerna!

BETALNING I FÖRSKOTT VIA FÖRETAGS SWISH  1236546519