numerologiskt namnbyte

företagsnamn och bostadsvibration

IF YOU’D KNOW HOW YOUR NEW NAME WOULD CHANGE YOUR LIFE
YOU WOULD NOT STRESS ABOUT IT WHEN IT FEELS WRONG

mina kunder kommer främst via
rekommendationer,
vilket ger mig högsta betyg
ღ tack!

.04

numerologiskt namnbyte, företagsnamn,
och bostäder

★ ★ ★ ★ ★

Att byta efternamn (och ibland hela sitt namn) kommer förändra ditt liv därför du byter energi. Numerologi baseras på ljudet och ljudet är bokstäver. Det kan bli jättedåligt men även väldigt bra, detta beror förstås på ditt övriga numerologiska själskontrakt  så det är lättare för mig om du har det innan så jag kan väga för och emot. Du ska också vara uppmärksam på, -genom det nya namnet- kan du få en tillsatt karmisk skuld som inte var din från början så därför ska du alltid anlita mig som numerolog så jag kan se vad som blir bäst för dig och ditt nya namn

Jag kan även räkna ut bostaden, vad den vibrerar med för energi, ditt andliga/och/eller företagsnamn samt lägenhetsnummer.

everything is veiled in the sound 

650 kr

I detta liv har dina föräldrar, (genom dig innan du gick ner) gett dig alla dina namn, en betydande specifik uppsättning av nummer som stöder din valda personlighet, vad du kommer göra i detta livet, vad du dras till, din själ har även ett stort finger med i spelet då det egentligen är själen som inkarnerar och dess tillväxt har kontrakterat detta noga i detta liv. Detta får din mamma veta av din själ, hon vet vad du ska heta och hon kommer förmodligen känna vad som är rätt eller inte. Går hon dock emot vad din själ säger gällande ditt födelsenamn kan din start bli fel och detta kan rättas till vid ett namnbyte av mig så problemet rättas ut. Genom ditt fulla själskontrakt kan jag se vad ditt födelsenamn vibrerar med och rätta till det med ett namnbyte som kallas aktuellt namn. 

Kanske vill du gifta dig eller ta ett gammalt familjenamn? Om vi ​​är klara med lektionerna inbäddade i vårt själskontrakt kan vi använda numerologi och justera vårt öde och vår väg med det här verktyget. Att ta in ett nytt namn som helt förändrar kontraktet.

Ett litet obs här är att jag har ännu inte hittat någon som är klar med sina läxor och kan hantera sina skulder, så tänk noga innan och var sann med dig själv. Hanterar du varje enskild händelse, katastrof, trigger eller plötsliga förändring med harmoni och bravur?

OM DU KÄNNER MOTSTÅND

Det gäller att vara autentisk inför ett namnbyte. Om din känsla dras till att du blir djupt negativ eller det känns konstigt och tungt? Obehagligt av tanken på att byta namn, eller känslan av att det är för tungt att bära, det känns inte bra helt enkelt kan det bero på flera saker:

Du vet förmodligen om du har fått ditt själskontrakt skrivet av mig, att du specifikt ska gå den här vägen med just dessa nummer, annars kan du inte lära dig eller göra som kontraktet var tänkt innan du gick ner. Vi kan aldrig ta genvägar för att slippa våra läxor, de kommer att komma tillbaka liv efter liv.

Som numerolog kan jag dels kika på ditt fulla själskontrakt om denna nya namnvibration kommer in som en blessing och du får mera flöde och harmoni i ditt liv, eller kanske krockar det nya namnet med med ditt övriga själskontrakt så det blir kaos, negativitet samt att en massa tråkigheter börjar visa sig fysiskt? A curse.

Kanske är något nummer strikt, arbetsamt och tungt att bära? Begränsande med tuffa utmaningar? Ja då kan ett namnbyte vara på sin plats så seglingen genom livet blir lättare. Kanske blir det nya namnet en katastrof? Kanske fick du en karmisk skuld som inte är din? Anlita alltid mig som är en mångårig professionell numerolog innan du byter namn är mitt råd.

Därför är det bra om jag har skrivit ditt själskontrakt innan så jag i detalj kan se om det nya namnet blir en blessing or a curse.

Företagsnamn – andliga namn har jag räknat ut många gånger, vad sänder ditt företag ut för händelser eller inga alls? Detta har ALL betydelse för vad du vill sälja, på vilket sätt, har du fel vibration på ditt företagsnamn kommer du inte nå ditt tilltänkta mål.

Ska du flytta eller har flyttat? Vill du veta vad det nya hemmet sänder ut för energier och vibrationer samt passar detta dig och din vibration? Ibland kan en flytt se bra ut på ytan men väl inflyttad trivs man inte alls. Ta hjälp av mig innan du bestämmer dig!

1. Nuvarande namn
2. Ditt nya namn, företagsnamn, bostadsnummer och adress
3.
 Mailadress så jag kan nå dig om jag har frågor kring dina uppgifter
4. Kostnad: 650 kr
5. Skriv VAD du bokar 
6. Betala aldrig före jag svarat dig 
7. Företagsswish: 1236546519 skriv vad du bokar i meddelandet i swish appen
8. Copyright råder i filerna!

 

1. Ta reda på att allt är korrekt innan du bokar
3. Klicka bara EN gång så slipper jag få 5-15 mail, det kommer iväg efter ett klick
4. Boka INTE om du plötsligt ändrar dig, detta tar min tid och engagemang. Inget återköp efter du betalat!

 

SKRIV VAD DU BOKAR! 

1. Nuvarande namn
2. Ditt nya namn, företagsnamn, ny bostad
3.
 Mailadress så jag kan nå dig om jag har frågor kring dina uppgifter
4. Kostnad: 550 kr
5. Skriv VAD du bokar, själskontrakt, personligt år, namnbyte eller REIKI
6. Betala aldrig före jag svarat dig 
7. Företagsswish: 1236546519 skriv vad du bokar i meddelandet i swish-appen
8. Copyright råder i filerna!