numerologi podden

finns bla pÄ spotify

host: carola von ahn

numerologisk lÀrare

Numerologi podden letsskyrocket.se

VÀlkommen till numerologi podden dÀr jag kommer prata om just numerologi, bÄde kollektiv och personlig, esoterisk som praktisk men Àven astrologi, tarot och dess universella symbolik som strÀcker sig tillbaka till Annunaki tiden, andligt företagande samt tips & trix.

Jag skulle bli sĂ„Ă„Ă„Ă„ glad om du vill följa mig och ge mig nĂ„gra glittrande stj✧rnor i poddappen du lyssnar pĂ„, delar den och gĂ€rna taggar mig pĂ„ instagram, det hjĂ€lper mig att göra flera avsnitt och fĂ„ spridning av podden sĂ„ fler kan hitta den ✩

Vid donationer skriv gÄva i swish-appens meddelande rad!
Företagsswish: 1236546519

numerologi podden

finns bla pÄ itunes

#: tagga mig gÀrna pÄ

@letsskyrocketofficial

att nischa ner & specialisera sig

ny podcast Àr född

Introt av en ny podcast Àr inspelad och det som slÄr mig nu att den föds under min Merkurius return, dvs jag har just nu min Merkurius (planeten av hur vi Àr intellektuella, tÀnker, pratar och skriver samt hÀmtar information frÄn above) return-Äterkomst. Kort sagt Merkurius i Stenbocken. Vikten av att specialisera sig, dvs nischa ner Àr alpha och omega i ett företag (Àr vÀl Merkurius i Stenbocken i ett nötskal). Visst har det varit roligt att podda om allt dÀrute genom Ären, vara delaktig, att göra skillnad, men efter nÄgra Är blir man drÀnerad. Det blir too much. Jag Àr fortfarande engagerad i vad deep state pysslar med, -tro mig- kring allt som de sÀtter igÄng bakom kulisserna, men detta Àr utanför mitt företag. Jag kom till insikten att faktiskt snÀva in mig, nischa ner i det jag faktiskt Àr specialiserad pÄ och det jag jobbar med i mitt andliga företag. Jag har poddat om allt utom det. 

-Vad Ă€r ett andligt, sjĂ€lsigt företag? -Hur skiljer det sig frĂ„n vanliga företag? Är man uppvaknad och ser allt ur ett högre helikopter perspektiv blir det solklart. För den som inte riktigt ser ur ett högre, andligt perspektiv missas detta. Kanske hĂ„rfint, men att nĂ„ det högre andliga perspektivet Ă€r hĂ„rfint. Jag kommer hjĂ€lpa er att se skillnaden. 

Men jag Ă€r fortfarande i nĂ„gra falanger som jag inte kan utelĂ€mna, astrologin ur ett högre perspektiv, arketyperna, symbollĂ€ror som flyter ihop med den esoteriska numerologin. Allt hĂ€nger ihop och genom mina e-böcker som vi kan kalla kurser, kommer ni lĂ€ra er en hel del esoterik och symbolik du förmodligen inte vet eller hittat nĂ„gon annanstans. Jag kommer förutom den kollektiva och personliga numerologin, prata om tarot, runor, reiki, sjĂ€lens inkarnation och kanske nĂ„gon gĂ„ng avvika frĂ„n mina tjĂ€nster. Även sociala medier, grafisk design, lite tips frĂ„n mig som grafiker, Ă€r nĂ„got jag kommer prata om kring sitt företag. Jag kommer inte podda pĂ„ specifika dagar utan nĂ€r jag kallas till att prata. 

Hur Ă€r det att driva ett andligt företag, hur skiljer det sig frĂ„n vanliga 3-dimensionella företag, hur startar jag ett företag? Vad ska jag tĂ€nka pĂ„? Är jag verkligen specialist pĂ„ nĂ„got? Finns passionen? Jobbar jag med Jantelagen i det andliga företaget? Hur kan jag genom mitt andliga och sjĂ€lsliga företag sticka ut och nĂ„ mĂ€nniskor som behöver min specialistkunskap? Detta utan att vara karriĂ€rist, pengajunkie och tĂ€nka pĂ„ mig sjĂ€lv före kollektivet? Vikten av att vara strukturerad, planera i detalj, ha ett starkt konsekvenstĂ€nk och att vara snĂ€v, dvs specialiserad, hitta sin mĂ„lgrupp, (för handen pĂ„ hjĂ€rtat, du Ă€r inte för alla) Ă€r nĂ„gra saker jag kommer prata om. 

mig som din poddvÀrd med merkurius i stenbocken

Stenbocken Àr zodiakens CEO, med siktet instÀllt pÄ effektivitet och framgÄng. Med Merkurius i Stenbocken inspireras vi att tÀnka och agera pÄ ett sÀtt som hjÀlper oss att nÄ vÄra mÄl. Stenbockens inflytande rensar vÄra tankar och hjÀlper oss att finslipa de viktigaste och mest fruktbara idéerna. Vi kan ocksÄ vara mer direkta och raka i vÄr kommunikation vilket minskar missförstÄnd och slöseri med tid dÄ stenisar hatar att slösa sin tid (tick-tack sÀger dess styrare Saturnus, -tiden har snart runnit ut, vad slösar du din tid pÄ?).

En av de största fördelarna med Merkurius i Stenbocken Àr idébyggandet. De mÄnga tankarna som gÄr genom vÄra sinnen Àr lÀttare att organisera hÀr och vi kan se dem som pusselbitar, ordna dem tills de passar ihop pÄ det sÀtt som Àr mest meningsfullt. NÀr vi vÀl kan se vÄra idéer som en solid form, kan vi agera och omsÀtta dem till verklighet. Stenbocken Àr mycket medveten om att vara konstruktiv med vÀl genomtÀnkta mÄl och har ett hundraprocentigt konsekvenstÀnk som bryter ner idéer i hanterbara delar innan de kommer fram till ett beslut. Ganska mentalt aktiva, produktiva mÀnniskor som föredrar att ta sig an projekt som kommer att ge pÄtagliga, faktabaserade, hÄllbara och praktiska resultat, inga genvÀgar, quickfix eller Äka pÄ rÀkmackor genom andras kÀndisskap hÀr inte. Normalt Àr Merkurius i Stenbocken inte nÄgon flaxande lustigkurre, nÀ vi Àr mer inriktade pÄ praktiska uppgifter, fakta, hÄllbarhet, struktur, konsekvens och vad som Àr vÀrt att lÀgga tid pÄ, men min lejonascendent kan hÀr och dÀr komma igenom för att vara bÄde en lustigkurre och lekfull. Glöm inte att Stenbocken har en torr och sarkastisk humor, inte för den kÀnsliga hÀr inte!

Merkurius i Stenbocken ogillar flum sĂ„som new age, quickfix, genvĂ€gar eller pĂ„stĂ„enden som inte har bevis eller grund, tung fakta eller varken statistik eller mĂ„ngĂ„riga studier bakom sig, gĂ€rna tusenĂ„riga. NĂ€r Merkurius i Stenbocken förankrat saker under nĂ„gra mĂ„nader eller nĂ„gra Ă„r, kommer de ut som sanningar som denna Stenbock inte Ă€ndrar Ă„sikt om, det blir vad vi kan kalla fakta. Jag tror inte – jag vet.

a podcast is a great way to develop

relationships with -hard to reach- people