är änglanummer numerologi?

dags att vakna upp ur new age träsket

570 f.Kr. när den västerländska numerologiska matematikern, astrologen, filosofen och numerologen Pythagoras (ca 570 f.kr) föddes, fanns det vetenskap, matematik, astrologi och filosofi. Det fanns INGA änglar tiden före Bibeln. Det finns inga inskriptioner, texter eller skulpturer av änglar i egyptisk, grekisk, babylonisk eller sumerisk tid. Det fanns bara gudar som symboliserade planeterna och galaktiska civilisationer som besökte oss, då som Reptiler, Annunaki och Sirians. Vi ser Annunaki, Enki och Enlil på stora statyer i bla Egypten och Nefilims i Bibeln, the shining ones. Inga änglar.

Kabbalisternas gud är YHWH, och det är Enlil. Gamla testamentets Gud är därmed JAVE. Saturnus och Enlil. Numerologi är ljud, hebreiska symboler för ljud och även geometri. När kristendomen tog över världen fanns det plötsligt änglar. Nu påstår new age och korkade människor att siffror är änglanummer…. Om Pythagoras och pythagoreerna kunde se detta idag, skulle de vända sig i sina gravar! 

Direktnummer av typen 11:11. 22:22 undrar jag: -är tiden, klockan änglar? NEJ! Det är dags att ta av sig new age hatten och vakna upp. New age människor utan esoterisk kunskap.
– Jag går till tandläkaren vid änglanummer 9.00… Det finns inga änglanummer. Det finns ingen Gud eller änglar. Vi lever i en galax med planeter, energier och vibrationer i ett kvantfält. Hela universum är byggt på nummer, dvs energier.

hold your horses

stop the press

its all fejk

När jag köpte denna bok blev jag förtvivlad. Visst minns ni mina instastories när jag pratade live om detta? Ni vet, sådär förtvivlad som när jag ser och hör religiösa människor prata religion, gud, änglar, djävulen, budord, kursen i mirakler, kristaller, trollbord, ouija bräden, anden i glaset, jaga spöken och tro sig vara starseeds samt ersätta aliens mot bortgångna andar eller uppstigna mästare, ja hela new age baletten. Att inse att den andliga sfären inte kommit längre än så här. Inte kommit lägre i medvetande eller upplysning. Jag har inte gjort tillräckligt trots att jag som sveriges numerolog tjatar ständigt om detta.  Inga numerologer, astrologer, matematiker/fysiker/astronomer, starseeds, esoteriker, ockultister, symboliker, mediala eller uppvaknade andliga för den delen heller, stödjer detta. Vi är inte styrda av religioner, änglakonceptet, än mindre av trångsynthet, new age, fantasier samt följa John. Rena illusioner och drömmar.

Numerologi är INTE änglar. Numerologi är inte entiteter.  Vill du har svaren från universum samt kosmos ska du tänka i termer av energi, vibrationer samt frekvenser. Time, space, consciousness. Cykler. Vill du ha mera svar på det fysiska planet i naturen ska du tänka i matematiska och geometriska termer. Även där cykliskt. hela våran fysiska värld är uppbyggd matematiskt. Säger en astrolog: -nu byter vi energi när Jupiter går in i tvillingen samt att grader är änglar? Datumen när en planet flyttar sig runt solsystemet är det också änglar? Nä. det finns inga änglar! Hade sumererna, indianerna, aborginerna, forna grekerna, forna egypterna, fornnordisk mytologi inskriptioner, texter, hieroglyfer, bilder eller statyer på änglar? I think NOT. Fundera på: hur kommer det sig att det är helt änglatomt i östvärlden och alltid varit?

Börjar du förstå nu samt öppna upp vyerna? Änglar ÄR religion, skapat av Bibeln och påspätt av new age. Om vi återgår till änglanummer igen, det betyder att änglar (som inte existerar i öst, dvs Kina, Japan, Indien, Egypten, sumererna, forna Grekland, ej heller hos indianerna, abourginerna, shamanerna eller afrikanska stammar, buddister, hindusismen mfl) så änglarna ger tydligen bara numerologiska budskap till oss västerlänningar med biblisk religionstro (skratt).Vad får de i öst för budskap? Indianerna, shamanerna, aboriner, afrikanska stammar, buddister samt hinduister? Inga änglanummer för dem då de aldrig pratar änglar. Kallas numerologin där för buddistiska nummer? Hinduistiska nummer? Shaman-indianska nummer? Ja ni hör ju…

Är det änglar som ger budskap via nummer? NEJ.

Visst är det väl så att vi är multidimensionella som inte behöver leta utanför oss själva, att tillbe fantasier som änglar för hjälp? Visst förstår du att du står i en helt egen potential och kraft? Stackars kineser, japaner, indier, aborginer, afrikanska stammar, indianer samt shamaner, hur överlever de utan änglar i alla dessa tusentals år? Var får de numerologiska vägledningar ifrån kan man ju undra? Vägledare som pratar ur religionen och Bibeln samt New Age är inte mediala eller uppvaknade, de förstår inte vad de pratar om. De följer new age, de följer John, copycats för någon har skrivit, någon har sagt, ja, då låter det bra, men upplysta är de inte. 

När vi pratar om universum, galaxen eller att kosmos has my back, universum har hört mig, jag fick hjälp av universum, ja det är ett samligsnamn för numerologin som är attraktionslagen, karmalagen, time och space, ljud, energier, dimensioner, frekvenser, vibrationer, cellminnen, din blueprint, källan, ja allt som svarar och manifesteras, har varit, är och som kommer. Lägg inte in religionens samt New Age änglar i skapelseprocessen tack och by the way, numerologi, astrologi samt tarot är TRE olika läror och ska inte blandas ihop!

Numerologi FAQ
Kvalitetssäkring numerologer