är änglanummer numerologi?

Nämen vänta nu ett ögonblick. Hold your horses. Stop the press.

När jag köpte denna bok blev jag förtvivlad. Visst minns ni mina instastories när jag pratade live om detta? Ni vet, sådär förtvivlad som när jag ser och hör religiösa människor prata religion, gud, änglar, djävulen, budord, kursen i mirakler och hela baletten 2021. Jag går liksom sönder inuti. Har vi inte kommit lägre i vårt medvetande? Really? Jag har inte gjort tillräckligt. Min röst har inte blivit hörd. Inga numerologer, matematiker/fysiker/astronomer, starseeds, indigos, esoteriker, mediala eller uppvaknade andliga för den delen heller stödjer detta. Vi är inte styrda av religionen, än mindre av trångsynthet, begränsningar, läror samt följa John.

För det första, vad är änglar? Lyssna på mina båda poddavsnitt kring det i appen acast, sök på skyrocket eller lyssna här  ← samt del 2 här  ← När ni gjort detta kan ni återkomma till detta inlägg. Nu har du fått insikter samt nya perspektiv på historien samt religionen. 

Numerologi är INTE änglar. Numerologi har inga begränsningar eller entiteter. Begänsningar är för 3 dimensionella stängda och programmerade människor. Vill du har svaren från universum samt kosmos ska du tänka i termer av energi, vibrationer samt frekvenser. Du ska tänka spiralt samt time and space. Cykler. Vill du ha mera svar på det fysiska planet i naturen ska du tänka i matematiska termer. Även där cykliskt.

Källan, alltet är uppbyggt av nummer som är frekvenser, vibrationer, energier, tiden, spacet, dimensioner, tidsåldrar.  Fundera på:

Hur kommer det sig att i öst finns inga änglar? Där finns gudar och gudinnor. Inga änglar. Hur kommer det sig att det är helt änglalöst i öst? Fundera på det. 

Hur kommer det sig att indianerna aldrig pratat änglar? Shaman stammar? Afrikanska stammar? Abourginer? Fornnordiska mytologin? Inga änglar här heller, ops!

Börjar du förstå nu samt öppna upp vyerna? Änglar ÄR religion, skapat av Bibeln. Om vi återgår till änglanummer igen, det betyder att änglar (som inte existerar i öst, dvs Kina, Japan, Indien osv, ej heller hos indianerna, abourinerna, shamanerna eller afrikanska stammar, buddister, hindusismen mfl) så änglarna ger tydligen bara numerologiska budskap till oss västerlänningar med biblisk religionstro. Vad får de i öst för budskap? Indinanerna, shamanerna, abourinerna, afrikan stammar, buddister samt hinduister? Inga änglanummer för dem då de aldrig pratar änglar. Kallas numerologin där för buddistiska nummer? Hinduistiska nummer? Shaman-indianska nummer? Ja ni hör ju…

Är det änglar som ger budskap via numerologin? Kan det vara så att det är ditt högre jag på en annan tidslinje samt en annan tids era? Kan det vara djuren som vi har omkring oss som ger oss kraftiga budskap varje dag? Kan det vara en bortgången som sänder budskap? Kan det vara en annan civilisation? 

JA jag vet att det är så. Dessa kallar jag guider ←  i olika former och valörer. De kan använda den kosmiska numerologin för att nå oss men är det änglar samt änglanummer? Men lägg av! Änglar omfattar allt enligt den tre dimensionella människan. De ger oss straff, de skickar död samt krig om så gud befalligt, naturkatastrofer och undergångar, de stoppar händelser, de dömer dig om du gjort fel och stöttar när du gör rätt eller befinner dig i kris, de hjälper dig få en parkering, jobbet, god sömn, tar bort mörka energier, läker sjuka, tar hem själar eller kastar dem ner i helvetet, ja listan tar aldrig slut. 

Visst är det väl så att vi är multidimensionella som inte behöver leta utanför oss själva, att tillbe änglar för hjälp? Stackars kineser, japaner, indier, abourginer, afrikanska stammar, indianer samt shamaner, hur överlever de utan änglar i alla dessa tusentals år? Var får de numerologiska vägledningar ifrån kan man ju undra? Vägledare som pratar ur religionen och Bibeln samt New Age är inte mediala eller uppvaknade, de förstår inte vad de pratar om. De följer en programmering, de följer John, copycats för någon har skrivit, någon har sagt, då låter det bra, men upplysta är de inte. 

När vi pratar om universum, galaxen eller att kosmos has my back, universum har hört mig, jag fick hjälp av universum, ja det är ett samligsnamn för numerologin som är attraktionslagen, karmalagen, time och space, ljud, energier, dimensioner, frekvenser, vibrationer, cellminnen, din blueprint, källan ja allt som svarar och manifesteras, har varit, är och som kommer. Lägg inte in religionens samt New Age änglar i skapelseprocessen tack!

Så nej, det finns inget som heter änglanummer. Det som existerar är numerologin från time, space, dimensionellt, vibrations frekvenser samt energimässigt. Cykliska sådana. Du har dem i dina cellminnen, i ditt själskontrakt som kallas din numerologiska själs planritning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

änglanummer?