äntligen är jag klar, wooohooo

PDF filer för nedladdning!

varför ingen kassa?

Jo, när jag fick idén att påbörja det enorma arbetet kring era månadsvägledningar hade vi slutet av Maj månad, arbetet med dessa PDF filer som jag skapat i InDesign tog mig ca 6 dagar att göra, ungefär 12h/dag. Det var länge sedan jag jobbade i InDesign så det tog ett tag innan jag fick till det. Gör om och gör rätt x massor.

Men hur får man betalt på ett enkelt sätt så nedladdningen startar automatiskt direkt kunden betalat? Jo, man laddar ner WooCommerce eller Shopify. Jag valde Woo eftersom den har störst spelrum men Woo är så stort så ni anar inte! HM, Gina Tricot etc använder Woo som webbshop med tusentals artiklar för försäljning. Min webkille har fullt upp och hade inte tid att hjälpa mig förens till hösten. 

Därför har jag gjort en enkel lösning att ni swishar först till min företags swish → skriver i webformuläret på denna sida  ← att ni betalat samt ditt namn så jag kan se att det är du som swishat. Sen får du en länk till månadsguiden. Detta är en tillfällig lösning tills jag får hjälp med denna enorma WooCommerce som dessutom är så stor att jag måste utöka min server också då Woo skulle ta för mycket space och sidan skulle krascha. 

Ni som är mina kunder är van detta när ni bokar REIKI, själskontrakt eller era personliga år, det går till på precis samma sätt. Guiden kostar normalt 111 kr men då jag blev lite försenad behöver ni bara betala 99 kr. Typ två snusdosor eller ett vinglas. Skriv gärna ut den på färgskrivare då den är otroligt vacker grafiskt!

VÄLKOMNA TILL JUNI & MÅNADSGUIDE