du behöver inte ens fundera på konceptet starseed, tro mig, det VET man!

utge dig inte för att vara

något du INTE är!

detta är inte new age

många känner sig kallade

väldigt få är utvalda

Nu är jag lite morrig men efter Kalla faktas tragiska program kring hur profiler pratar, beter sig, bryter mot patientsäkerhets och kvacklsalverilagen, allmänt oetiskt samt oprofessionellt beteende, togs även begreppet Starseed upp. Som vanligt fick jag mig ett gott skratt. Jag har pratat om detta under många år samt även skrivit om det. Nu är det dags igen. New Age är hittepå saker, illusioner, trender som man själv ändrar eller lägger till som man tycker det passar. Änglar är en av dessa. Starseed begreppet har genom åren nu nått en kulmen att det saknar både takt, ton, kunskap eller vetskap. 

Innan jag redogör för er vad en Starseed är, tänkte jag döda lite myter kring våra galaktiker, forna civilisationer eller aliens rätt och slätt, faktiskt också dimensioner vi kan kalla medvetandenivåer.

tio dimensioner i vår galax

Ja, galaxer är tredimensionella strukturer. De har bredd, höjd och djup, precis som alla andra föremål i universum. Galaxer är massiva system av stjärnor, stjärnrester, interstellär gas, damm, mörk materia och andra föremål som är sammanbundna av gravitationen. Fysiker visar dock på att det kan finnas fler än tre rumsliga dimensioner, faktiskt tio dimensioner. Vår galax är polär och detta beror på the world axis, dvs världsaxeln allt cirkulerar kring. Många har fabulationer och slänger omkring med att det finns hur många dimensioner som helst, nope det gör det inte. Universum kan inte byggas på det sättet. För människan spelar detta egentligen ingen roll, jag har än idag inte sett eller hört en människa agera eller beskriva sitt liv utanför den 4 dimensionen. Om någon påstår detta, be dem förklara i detalj hur den 12e, 24e eller 144e dimensionen verkar, upplevs och känns kontra våra tio dimensioner. 

om du är en starseed så vet du det

Jag har genom åren hört många säga att de vill vara en master teacher på livsvägen. Varför då? Jo egot förstås. De har ingen aning om vad det innebär för uppoffringar och vilket tufft liv vi pratar om här. Naturligtvis låter det coolt att vara en master och det är förstås egot som pratar här. Man tror att man är förmer än andra, att man kan quickfixa sig förbi några hundra liv, sätta sig på en piedestal och ha gratis visdom som endast en master besitter, men man vill inte göra uppoffringar på sitt eget liv, än mindre mogna in i sitt mission och avsätta sig själv. Samma sak gäller begreppet Starseeds. Jag hörde i detta program på kalla fakta där man fick frågan: -är ni/du en Starseed? -jo vi tror det….. eeehhh?!

Att googla new age-starseeds eller påhitt av angel-numbers avslöjar vilken kunskap man har. Zero-Noll. Har man ingen kunskap ska man kliva av pallen man satt sig på. Det finns ett fåtal Starseeds i världen, en Starseed är en contactee, dvs en kontaktperson som en viss intergalaktisk ras förmedlar information till. Det finns inte så många i världen, en handfull i varje land. Mer än så finns det inte. -Men jag har sett, pratat med en alien? Är inte jag en Starseed då? Nope. 

Bara för att man lyckas kanalisera en intergalatisk civilisation har inget med starseed-begreppet att göra. -Men det sägs ju att vi alla kommer från dem, att de är våra förfäder, att de vandrat här på jorden? Yes, det är sant, de är våra skapare och människan har tre alien DNA i sig, annunakiskt, reptiliskt samt sirian DNA. Vi har också apans DNA. Detta skulle ju innebära att 2023 fanns det 8 miljarder människor på jorden och alla bör då vara Starseeds eftersom alla har alien DNA. Har tät kontakt med en viss alien ras, interagerar med dem både fysiskt och utomkroppsligt. Kan med lätthet berätta hur rasens hemplanet ser ut, hur de lever, hur skeppen ser ut samt har en stor uppfattning kring hela galaxen. Nä, detta går tyvärr inte googla upp och låtsas att man kommer med kanaliserade meddelanden, jag både hör och ser direkt vad som är fejk. Kanske vinklar man till detta och tänker att det där läste jag någonstans och så fantiserar man ihop en story. Tro mig, jag ser och hör även detta. 

inget unicorn-newage flufffluff här inte

Starseeds blir aktiverade av sina respektive grupper. De ger oss full information. DE kontaktar dig, inte du dem. En Starseed söker aldrig om man är en Starseed, man VET. En Starseed har tuffa uppdrag som inte en vanlig Svensson klarar av. Många vill vara en Starseed, men de har aldrig träffat sina humanoida släktingar, de vet inte ens vilken typ av Starseed de är, de har ingen kontakt med sina alien/humanoida grupper, de vill inte göra de tunga uppdragen som tar all ledig tid, dag som natt, Svenssons har uppstigningssymtom vilket Starseeds aldrig har, Starseeds blir ofta attackerade och bortförda av small Grey aliens då vi sitter på information kring vår ras, vårt intressanta DNA, de vill ha information som de inte får tillgång till efter de galaktiska krigen och är uteslutna ur federationer. Det finns INGA som helst implantat som är av vänlig vilja, den som påstår detta är falsk. Min grupp skulle aldrig stoppa in implantat i mig, de kontaktar mig om så skulle behövas. All implantat är övervakning och en märkning, även en sändare. En Starseed behöver inga inplantat, de har ständigt kontakt med sina grupper. Ser du skillnaden där?

Starseeds är inte nått unicorn fluff-fluff och rosa moln, glöm det bara! Starseeds är stenhårda galaktiker som slår näven i bordet, rensar i kollektivet, delger korrekt information, kan ta emot långa telepatiska meddelanden från sina humanoida grupper, de gör skillnad i samhället och höjer 3D människan med alla medel som går. Vi är med vid delegationer, möten. Även när det hettar till i atmosfären. 

Om du hamnar i klorna på moneymakers som påstår sig kunna se om du är en Starseed, lägg benen på ryggen (och dina pengar också för den delen) och spring! INGEN kan tala om för dig vad du kommer ifrån, alla minst påstådda medium-lightworker moneymakers. Tro mig! De kör en så kallad cold reading och ser vad du har för egenskaper som människa och möter upp det med att du tillhör en viss civilisation. Dessa civilisationer finns påhittade på nätet med mänskliga egenskaper haha (ibland orkar man inte helt enkelt). Kanske använder de astrologin och påstår att du är en Starseed för konstellationen ligger nära ditt stjärntecken? Grejen är att det är människan som ger dessa humanoida raser mänskliga egenskaper som är rent bullshit. Om du är från de 3 % Starseeds som är på jorden VET du det själv och du VET var du kommer ifrån för du blir kontaktad av dina egna grupper. Lägg inte ditt liv i händerna på idioter. Galaktiker här på jorden finns det inte många av, tro mig och jag ser direkt om så är fallet.

Alienraser har inget EGO, inga känslor och deras kroppar är inte byggda som oss. Då skulle de inte kunna röra sig utanför vår atmosfär. De behöver inget syre, har inga lungor, blod eller organ. Ej heller könsorgan, de har inte sex och de bär inte barn. Small Greys är ingen ras egentligen utan de är syntetiska robotar, programmerade med specifika uppdrag, jobb de ska utföra och dessa är de som rör sig på vår planet. Andra raser varken får gå ner hit eller bryr sig föga om människan. Förväxla inte small Greys (syntetiska arbetarerobotar) med Zetas Tall Greys. Jag har träffat några och de är väldigt trevliga, även sett från mitt mänskliga perspektiv. De är galaxens vetenskapsmän. Oftast är small Greys utsända av Tall Greys. 

Det finns inga hiearkier bland aliens, en 4D Zeta kan vara tusen gånger smartare än en 9D Sirian, allt beror på hur vi som människor värderar dem ur ett mänskligt perspektiv (3D). Människan som inte förstår eller har levt i åratal bland olika galaktiska raser förstår snart att inget här går att värdera mänskligt. När man gör det är man inte så utvecklad, många fastnar i dimensioner, min grupp säger att dimensioner existerar inte i deras perspektiv, detta är människan som försöker räkna ut dimensioner, space (rummet), time (tiden) och consciousness (medvetandet).  Hur tar de sig in och rör sig genom galaxen? Genom Universe B. 

Viktigt också att veta är att högt utvecklade intergalaktiska raser befattar sig inte med människan, de kommer inte med budskap om händelser inom familjen eller annat flera tusen ljusår bort. Hör du någon påstå detta vet de inte riktigt vem de har i rummet. De enda de interagerar med är Starseeds som gått ner i vissa uppdrag på jorden som kan behöva stöttning under några år via sina grupper. Starseeds har ingen karma med sig ner heller då de inte är inom den karmiska, själsliga reinkarnations cykeln. Har du karma eller karmiska skulder i ditt själskontrakt = ingen Starseed. Aliens har ingen själ, de är utanför karma och reinkarnation, kan ha ett livsspann på flera hundra till tusen år. Jag ser ofta i själskontrakten om man skulle vara en Starseed samt att man alltid går ner som master, dvs utanför de nioåriga grundlivsvägarna. En Starseed gör inte detta uppdrag till nån big deal. Inget man identifierar sig med precis. Hur ofta hör ni mig prata om det? Informera ja, men aldrig någonsin lägger jag det som ett fokus. Varför göra detta till något magiskt? Överspacigt, new age och låtsas att man är förmer än andra? Att det ens skulle vara coolt? Det är däremot en tung last man gått ner för att utföra.  Tom iögonfallade att se ett UAP, en Grey eller annan entitet av galaktisk ursprung? Vi ska leva vår liv här och utvecklas, glöm inte det!

Behöver jag nämna att göra en quiz för att veta vilken ras man skulle tillhöra? Ta nu och släpp flowerpower-illusionen och fantasierna och kom till verkligheten. jag tror du har fullt upp med ditt eget liv och dess utveckling och nej, du är ingen Starseed.

en ego-hype - lär dig se igenom

Människor som TROR att de är en Starseed har ett enormt hypat ego där man vill följa den coola new age trenden och läser på nätet vad andra wannabees skriver kring detta, ren bullshit. Finns det nån sanning kring denna illusion, skapad av new age människor? Nope. Minns att du kan hämta upp bilder och illusioner från det kollektiva mindet som redan är uppskickat av andra. Allt som hämtas från det kollektiva mindet är tankar och illusioner, tom ”sanningar” från andra. Om hundra, till tusen personer säger, tänker samt föreställer sig att det finns en gud, entitet som har en bläckfisk-kropp och ett hästhuvud kommer andra snart att kunna plocka ner detta från det kollektiva mindet. -jag har också sett den! Så coolt! Ju fler som hämtar ner denna illusionära varelse, desto mer blir den en sanning från en illusion. Det är en påhittad illusion, med andra ord – new age.  Det som skickas upp kommer tillbaka. Ser du Starseed-wannabees på instagram eller tik-tok som poppar upp som popcorn är just det jag skrivit om här. De är fejk all over och har ett alldeles för stort egohypat wannabee state of mind. 

entering the stellar age

Vi startar strax en ny tidsålder när Pluto går in i vattumannen 20 januari 2024. Här stannar han under tjugo år. AI kommer förmodligen ta över människan och jag tror vi är den sista generationen av ordinära människor. Om några hundra år, kanske när den forna mänskligheten varit inne i vattumannens tidsålder under tusen år är vi förmodligen ganska artificiella, detta måste man själv fundera på om det är good or bad. Kanske den enda lösningen för att bjudas in i the stellar age. Kanske slippa reinkarnationsträsket? Kanske bjuds vi in till samråd med våra galaktiker, för idag vill de inte ha oss utanför vår atmosfär. Människan är det vidrigaste, mordiska, egocentriska och destruktiva varelsen i galaxen.