egen potpurri

BLOMBLAD & POTPURRI

🌸 Älskar ni också att spara något från sommaren, något som man kan ta fram den där mörka, kalla vinterdagen för att minnas och dofta sommaren som var? I do! Eller att lägga den i garderoben bland kläderna? För doftens skull. Eller i ett rum, för samma anledning, doften.

🌸 Men innan de blir potpurri tar jag ut hela processen av blomman tills sista torkningen. Jag njuter först av buketten, byter vatten ofta och vasen får byta plats lika ofta. Ibland vill jag ha doften av blomman nära när jag sover, ibland i hallen och ibland i köket.

🌸 När bladen börjar falla använder jag dem i mina ceremonier för manifestation, ett inlägg som kommer efter detta. Jag gör egna blom och kristall mandalas. Jag lovar att medans du gör din egen mandala eller ritual, påbörjas alkemin. För att förstärka doften, vibrationen och den höga energin, rekommenderar jag Bergskristall bredvid, då den är en sändare och förstärkare.

🌸 Som ni säkert sett, använder jag även bladen i mina bildcollage medans de fortfarande är färska och ni lär få se mera av de bilderna vad det lider, men inte just idag. Enjoy!

I AM THE ALCEMIST
I CREATE MY MAGIC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *