fullmåne ◯ full moon

FULLMÅNE ALLMÄNT

RESULTAT - FÖRLÅTELSE - TACKSAMHET - KLIMAX

ÖVERLÄMNA DIG TILL DET GUDOMLIGA

Ordet klimax ger oss alla möjliga sorters idéer, inre bilder och tankar eller hur? Det kan ju betyda så mycket. Men det är känslan här jag vill prata om. Livet kommer nu till sin höjdpunkt. En punkt av ett avgörande, en slutsats, vändpunkt eller till och med en kritisk punkt där du nu tvingas till ett avgörande. Det kan nu komma en form av förändring, en möjlighet, tom en explosion av känslor. Tona in i dina känslor nu och se vad de säger dig. De ligger nämligen nu alldeles under ytan. frågor kommer nu avslutas och du kommer nu få svar på om dina önskningar manifesteras eller inte (de frön du satte i nymånen 21 Juni eller ännu tidigare). Oddsen är i din favör då detta är ett positivt läge i månens sista fas (8) cykel MEN du behöver jobba hårdare än vanligt då event nu rullas ut:

◯ JAG FÅR DE SVAR JAG BEHÖVER ◯

★ En önskan du gjorde kan komma att bli sann
★ Det är fortsätta eller avbryta nu
★ Det finns en känsla av galenskap i atmosfären, andas djupt och förbli lugn
★ Du kan behöva förlåta någon för att släppa negativ energi
★ Det är nu tid att släppa det förflutna och gå framåt.

KLIMAX
★ Fullmånen markerar klimax i de åtta måncyklerna. En power tid. En power måne helt enkelt. Fullmånen är tiden då vi får svaren levererade, ja eller nej. Frågor du ställde eller önskade under nymånen. Svaren kommer inte dröja allt för länge.

Den här vägledningen gäller alla fullmånar, oavsett år, månad eller dag. Den är allmän och kan läsas vid varje fullmåne under vilket år som helst.
/Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *