fullmåne ritual

fullmåne ritual

förlåtelse, släpp, healing, skifte, förändring, förnya, rena

☾ Under månens åtta cykler går den runt alla zodiakens tecken, därav avslutas den sista, förlösande fullmånen i något av dessa stjärntecken som innehar antingen luft, jord, vatten eller eld energi som duschar ner över vår planet. Därför brukar vi säga fullmånen i Stenbocken, fullmånen i Kräftan osv.

☾ Tänk dig att du är ett glas med vatten. Under månens fas från mörk nymåne till fullmåne har vi dragit på oss en massa saker vi inte kan bära med oss hur länge som helst. Glaset blir överfullt och svämmar över, dessutom ryms inget nytt i glaset då det redan är överfullt. Vi kan inte fylla på med ny bra energi. Det måste förlåtas, släppas, läka för att ett skifte kan ske och därmed en förändring. Det är här vid fullmånen vi förlåter, släpper och framförallt, är tacksamma!

Blanda inte ihop nymåne ritual med fullmåne ritualen då det är som ett lingon och ett blåbär och har på helt olika energier och utgångar samt händelser.

ceremoni - sacred space

Gör ett sacred space. Förslag på vad man kan använda under en fullmåne ceremoni så vi kan komma ner i balans, hitta tillbaka till oss själva, lugnet, varandet, i nuet och rena platsen kan vara följande:

★ Rökelse, Palo Santo eller smudge/vit salvia
★ Kristaller
★ Vitt ljus
★ Papper och penna
★ Eldfast skål

förlåtelsen & släppandet
Börja varje mening med "Jag förlåter" sedan skriver du ner allt du vill förlåta, både händelser, människor samt även dig själv. Från dag ett av ditt liv tills dagens datum. Skriv och förlåt så mycket du behöver, hur många papper det blir spelar ingen roll. Sedan släpper du.

Om det kommer känslor, aggression, besvikelser och gråt, låt det komma upp till ytan, förlåt igen och igen tills du kan släppa.

tacksamhet
Börja varje mening med "Jag är tacksam för" och skriv ner precis allt som du vill tacka för. Tacka dina föräldrar som inte såg dig, tacka för alla lärdomar och tragedier, tacka för hur långt du kommit, tacka för dina barn, tacka för att du andas, har en bostad, mat på bordet och är trygg. Tacka för dina guider och hjälpare, fortsätt till du känner dig klar. Hur många papper det blir spelar ingen roll. Fortsätt tacka och känn tacksamhet. Förlåtelse är en enormt stark vibration och sträcker sig ut i kosmos!

affirmation
Betyder bekräftelse och här ska vi bekräfta och skicka iväg bekräftelsen högt upp genom all tid och space.

Jag kräver att alla mina kroppar, program, implantat, tankar, frekvenser, vibrationer och mönster visar sig, förankras till det jag vill släppa. Lämna mig, min energi genom all tid och rymd samt tidslinjer och alla liv, alla dimensioner på alla plan och lager av mig själv. Du har ingen plats här. Jag deklarerar alla dessa ting att vara i perfekt inriktning och balans med mitt högsta, bästa och goda.

Må det ske! So it is!

★ Spara listan/orna i anteckningar på telefonen, skriv kopior eller fota av dem. Läs listan/orna ordentligt med alla sinnen. Lägg en stor intention till detta, det är nu du manifesterar! Föreställ alla ord, rader och texter. Se dig själv växa, Vem du varit, vad du gått igenom i alla rader och ord. Se vem du är på väg att vara och bli.

fysiska släppandet
★ Tänd eld på pappren/pappret. Om de slutar brinna beror det på dels att pappret kan vara av ett material som gör att det har svårt att brinna men oftast beror det på att du inte haft full intention eller inte riktigt klarar att släppa vissa saker. Ta upp pappret igen, läs de ord och rader som inte brunnit upp. Tänd på igen. Fortsätt att ta upp pappret och läs om och om igen det som inte brunnit upp. Sätt mera intention i det du läser. Tänd på. Tro mig, jag fick plocka upp, läsa, tända på fem gånger innan allt var aska.

★ Det händer ofta att vi måste göra om förlåtelsen, släppandet många gånger under året. Vissa saker sitter i vårt DNA, vissa saker har programmerats fast i många liv. Ge inte upp hoppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *