new moon vägledning

WIIIHOOO - A NEW START IS COMING!

THERE IS A YES COMING YOUR WAY

Nymåne är det mest gynnsamma fasen enligt mig. I löööv nymåne! i löööv nystarter! Nya tag. Släppa gammal skit som inte gav utdelning. Bara nytt, nytt och nytt. Nymånen är alltid positiv och skvallrar om att något nytt och utvecklande är på ingång. Situationen är välsignad (om jag får använda det ordet utan att låta religiös) och du är på väg att nå dina mål. Universum meddelar att du startar helt på nytt igen i någon form, en helt ny väg i livet eller så känner du dig positiv att nå din längtan av utgångar och händelser.

Om du däremot känt en stagnation, kom ihåg att livet går i cykler och nu rör du dig mot en ny cykel. Det är nu dags att sudda ut griffeltavlan med gamla önskningar som inte gett utdelning. Det vill säga, om situationen du önskat och önskat blivit toxisk kommer detta att klarnas upp nu eller att något helt nytt är på väg in.

I SEE IT WHEN I BELIEVE IT

★ En ny start är på väg
★ Du kommer snart att känna dig mer hoppfull att få det du önskar
★ Din tro att dina drömmar manifesteras funkar bra!
★ Glöm det förflutna

STARTEN AV VÄXANDE

★ Nymånen markerar starten av den växande cykeln och mittpunkten av mörker månen. Det är en mörk och förtäckt tid när månen är osynlig och en tid av pånyttfödelse. Det är tiden då häxor/naturfolk/shamaner gör sina ritualer, önskningar samt lägger in intentioner för den nya växande cykeln, en intensiv magisk tid där det är lättare att genomtränga slöjan mot andra dimensioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *