nymåne ritual

NYMÅNE RITUAL

Nymånar är för mig den bästa tiden för nystarter, manifestation, önskningar, komma igång, utföra magi, jobba med attraktionslagen samt verkligen förstå sin inre power. Det är här vi skapar. Det är här vi drar igång händelser vill vill ha in i våra liv. Jag ska i detta inlägg visa hur jag jobbar med nymånen samt to-do's and not does. Många blandar ihop ny och full måne ritualer och det kan verkligen bli helt galet fel. Tro mig.

EVERYTHING YOU CAN IMAGINE
YOU CAN MANIFEST

Ny anteckningsbok eller om du har en oanvänd. Denna ska ENDAST användas för nymåne manifestationer och önskningar. Du får aldrig skriva andra anteckningar i den. Allt som skrivs här ska sparas, inga papper bränns upp, blanda inte ihop nymåne manifestation med fullmåne manifestation som många gör. Nymåne anteckningsboken används vid varje nymåne.
Permanent penna ska användas, alltså inga blyerts
Rökelser för att bränna bort dåliga, tunga energier omkring dig (Palo Santo, vit Salva. Du kan gärna göra ett tillägg med Sweetgrass eller doftmyskgräs som HOPIs använde. Du bränner Sweetgrass efter tex Salvia eller Palo Santo, då dessa tar bort negativa energier och Sweetgrass bjuder in nya positiva.
Kristaller, behöver jag säga mera? Energiiiiiiii!
Tänd vita ljus då vitt står för upplyftande intentioner, vita ljus som brinner i ditt hem sänder ljusa intentioner
Använd egna privata saker som du känner höjer din vibration, fjädrar, orakelkort, tarot kort, symboler, foton på det du önskar, runstenar med mera.

Tillägg för mera good vibe stämning kan vara musik, ljud skär igenom alla dimensioner och frambringar en hög positiv känsla, kanske den högsta positiva energin vi som fysiska människor någonsin kan frambringa, här kastas du direkt upp till dimension 10.

RITUALEN
Höj din vibration så högt du kan innan du börjar. Sätt intentionen
Tänd ljusen
Smudge, dvs tänd rökelser och rena hela ditt space, där du sitter men även under dina fötter. Sitt gärna med bara fötter
Sätt igång med din nymåne journal, skriv datum
Påminn dig att det du önskar redan har hänt och finns på en högre tidslinje
JAG ÄR - JAG HAR - JAG KÄNNER är ord du börjar med inför varje önskning, samtidigt som du vet att detta är något du redan har
TACKA och TACKSAMHET, behöver jag göra det mera tydligt?
Läs igenom det du skrivit några gånger, känn in att det redan finns. Läs också igenom tacksamheten och känn den

Placera häftet, boken, journalen i en bokhylla, låda eller liknande. Gå inte tillbaka och läs. Släpp. Inför nästa nymåne tar du fram den igen och ser vad som manifesterat sig och inte. Gå igenom dina intentioner till det som inte manifesterade sig. Fanns det en tvekan? Kanske vill jag inte detta till hundra procent? Har jag en rädsla inför detta? Önskar jag verkligen från hjärtat? Eller från egot?

Kom också ihåg att manifesteringar startar på den första dimensionen där vi har mineralriket, vatten, kvantfysik, vår DNA, Gaia medvetandet & skapelseprocessen som sedan går upp till den fjärde dimensionen för den astrala bearbetningen, som sedan går ner till vårt fysiska plan på den tredje dimensionen. Dvs det kan ta ett tag innan dina önskningar kommer levererat fysiskt då det pågår en process och den processen ska du inte störa med att tänka på detta, oroa dig, gå tillbaka och ändra det du skrivit och tänkt samt känt. Ju större önskningar desto längre tid kan det ta att processa.

△ AS ABOVE - SO BELOW ▽

HAVE FAITH IN THE

PROCESS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *