Underbara sommar, ta aldrig slut! Jag njuter till fullo i allt det vackra jag ser. Jag inspuper varenda detalj och förstår det stora hela. Att allt är sammankopplat, connected. Molen har alltid fascinerat mig, vad säger de, vad vill de visa mig? Jag vandrar på kyrkogårdar bland själar jag mött, barn, ungdomar, ja jag tittar till dem då och då för att prata med dem, minnas varje själ. Men även samtalar jag med själar vars gravar är från 1700-1800 talet. Så fascinerande, en helt annan tid. 

Blommor är en av mina största kärlekar. Stora. Bolliga. Pioner, Hortensior och många fler. Ängar av prästkragar. Jag omfamnar det vackra. Som jag skrev i förra inlägget, blommor eller träd jämför sig inte med varandra, det står i sin fulla kraft och levererar kärlek och skönhet. Se på mig. Här är jag!

Jag tror bilderna talar för sig själva, allt jag ser är magi. Jag ser varje detalj. Från alla håll samt den större meningen. Jag ser perspektivet från kosmos, ner till vår galax, ner till vårt solsystem och universum, ner till vår planet, ner på individ nivå. Allt levande har en särskild plats så att allt allt ska fungera i detta stora nätverk, väven, från den lilla myggan och myran till det största trädet. 

as above ∙ so below
as within ∙ so without