bli din egen guru

Genom tarotdivination (som för övrigt är enormt potent) kan vi när som helst få de svar vi behöver, samt kunna genom nuet förändra potentiell utgång eller köra på i samma riktning. Ibland kommer överraskningar, hinder, förluster på vägen, men så är livet i stort då jorden är en skola för lärdomar och förbättringar av vår själsliga resa här. 

Att själv kunna navigera genom livet utan andras påverkan av spådomar och förutsägelser är ett av det viktigaste. DU styr rodret, ingen annan. Ingen känner dig bättre än du själv, ditt undermedvetna och ditt högre jag som är din huvudguide.

97 A4 sidor i PDF format

that awkward moment between

life and death

Det finns tre hundraprocentiga universella system och mång-tusenåriga tekniker som visar delar av dig själv som hjälper dig på vägen gällande din egen individ såsom egenskaper, hinder, beteenden, skuggsidor, potential, var du kommer ifrån, dit du ska, lärdomar, uppoffringar, teman, kärlek, relationer, vart ditt öde för dig, vad din själ valt för detta liv, karma, karmiska skulder, ödespunkter genom livet under olika långa år (även dina personliga år), återkomster och massor mera. 

1. numerologiskt själskontrakt ← och dina personliga år ← du är inne i
2. astrologisk natal chart ←
3. tarotdivination

Med dessa tre ovan ser du exakt vem du är och vad du är här för att göra och lära dig för att säga det kort. Tarot ska utövas av dig, för vem känner dig bäst än du och ditt högre jag? Valen ska du göra genom din intuition, kunskap om dig själv samt hur du ska navigera dagligen eller periodvis under själskontraktet och din astrologiska blueprint. 

Tarot är en spegling av dig själv och när någon annan spår dig speglas den personen, för i alla tarotläsningar speglas den personens egenskaper någonstans och dennes syn på saker och ting. 

the spirit you seek

is a reflection of yourself

Jag har verkligen tänkt till vad en nybörjare behöver förstå, men även för den vana tarotutövaren som kommer få ahaa-moments. Jag går igenom historien 600 år tillbaka, jag visar dig fem potenta tarot, tre av dessa bör du ha hemma. Val av din första tarotlek, Vilka är egentligen essen? Vad är sviter och element? Vilka är de kardinala tecknen och var ser jag dem? Vem är egentligen Djävulen? Vem är Satan? Vad är dekaner? Gömd numerologi i bilderna, numerologi som inte är äkta numerologi i tarot, vem styr min hand och korten? Hur ofta ska jag lägga tarot? Jag visar mina tre potenta läggningar, jag tar upp demonverktyg, quickfix, new age, rannsakan, etik och moral, jag visar dig de tre Sephirot’s (kabbalah träd), att spå för andra, hur du för dagbok kring dina läggningar, jag ger dig tips på vad du ska titta efter, principer, gömd symbolik, arketypisk kontra traditionell tarot och massooor mera i A4 format, 97 sidor och 49 uppslag.

Det första att lära sig samt veta är att tarot är uppbyggt på stjärntecken och planeter, men vi hittar även symbolik från the stellar age, dvs interstellar åldern, detta kommer i del tre. Här börjar resan!

Denna kurs föddes nån gång mellan 2016 – 2017, men det blev inget då jag kände starkt att något saknades och inte stämde. Hur mycket jag än läste böcker samt på nätet kände jag att det är något annat här som förmodligen ingen känner till, inte ens jag. Åren gick och 2022 kom det en ledladdning efter att jag ställt frågan. Denna enorma download jag fick blir del tre i denna tarotserie. Mindblowing. Grunden är jätteviktig om du ska klara av att förstå del tre, vi måste alla börja på gunden och grundsymboliken med rätt tarotkortlekar som har rätt symbolik, annars kan du likagärna använda orakelkort, dvs du får noll kunskap.