välkommen!

då jag kallar mig för både esoteriker & numerolog

betyder det i runda slängar så här:

Avsedd för eller sannolikt att förstås av endast ett litet antal personer med specialiserad kunskap eller intresse. Esoteriker betyder i allmänhet att de anses vara mystiska eller svåra att förstå, även svårtillgänglig information. Esoteriker antyder att det finns en känsla av hemligheter omkring dem och dess kunskaper som anses mycket annorlunda och mer avancerade än andra människor.

Matematik och nummer  är språket som Universum är uppbyggt på så att vara en professionell, esoterisk och praktisk numerolog är att ta ner det esoteriska till det praktiska här på jordelivet. Jag hämtar det från ljudet i de hebreiska kabbalah symbolerna samt pythagoreiska läror. En matematisk uträkning för att kunna veta vem man är, har varit och meningen med vad vi gör här i många delar av dig själv. En studie av nummer på individuell nivå och världen självt. 

Everything is veiled in numbers 

sveriges esoteriker & numerolog

student of the cosmos and soulpreneur

about me

Jag är en mamma och före detta uppfödare på brukshundar av rasen Dobermann under 16 år och har rest runt i hela Sverige och delar av Europa för att tävla med mina hundar i grenarna bruks (spår och rapport) lydnad (mina hundar var LKL 2 och 3 samt uppflyttade till elitklass) men även en hel del utställing, både internatinella, nationella, bruks och ras-specialer med ett hundratal cert, BIR, BIM, BIG, BIS, championat och fina placeringar. Jag levde, åt och sov hund, specialiserade mig på bla genetik. Jag var även ringsekreterare på SKK och utbildade ringsekreterare, hade valpkurser och under en tid ordförande för Svenska Dobermann Klubben, norrbottens LO.

Jag är en älskare av naturen och kallas lokalt the plant lady 🌱 Vidare en grafiker, typsnittsnörd (äger runt 2500 typsnitt) formgivare, illustratör men även enormt intresse av heminredning där jag även här är duktig på att se det grafiska i minsta detalj, man kan säga att jag är en detaljmänniska i allt. Jag hanterar WordPress (WP), Elementor (E), InDesign (ID) illustrator (IS sådär) samt fullfjädrad i Photoshop (PS sedan år 2000) och WooCommerce e-handel. Jag gör logos, branding, headers åt andra, tom hemsidor när tid finns. Jag är allergisk mot följa John-konceptet, att alla gör grafik/bilder i Canva, allt ser likadant ut, ingen sticker ut.

don’t be afraid to be different – be afraid of being the same as everyone else

Jag jobbar hela tiden med ett högre seende, ett kollektivt helikopterseende och det är min styrka. Att väcka upp de sovande 3-dimensionella folket ur work, eat, sleep, repeat and then i die-konceptet. Jag är stark, motiverad, står på egna ben och vågar sticka ut och säga vad jag tycker. Rätt oberoende individualist men så har jag ju en 1a i min personlighet 🙂 Jag är förstås företagare och jobbar stenhårt med att människor ska hitta sin själsiga och andliga väg som det var tänkt när du gick ner här. Min favoritsymbol ⚜ fleur de lis.

mitt kollektiva arbete

Professionell numerolog med många år på nacken, skriver kabbalistiskt och pythagoreiskt, är väldigt noga med uträkningar som människor gör fel och därmed får helt fel uträkningar
Esoteriker, jobbar med den heliga geometrin, ljudet samt symbolläror från en annan tid men även svårare astrologi och tarot
USUI japansk REIKI terapeut, shoden och okuden i olika utbildningar, även från Takatalinjen
Författare, e-handlare kring esoteriska läror & djup kunskap
Grafiker, formgivare och illustratör
Jag är vädigt medial och har interagerat med ett femtiotal galaktiska varelser/entiteter/aliens genom åren, min grupp kallar sig för Ashkera Sirians. Jag är förstås ett galaktiskt medium men kan med lätthet även prata med och se den lägre 4 dimensionen vi kan kalla andra sidan
Poddare – esoteriska podden, alien podden och skyrocket podden

sit with warriors

the conversation is

different

sit with warriors

the conversation is

different

astrologiskt big 3

all i have is confidence

☼ sol stenbock

Kardinal jord, ansvarsfull, ledare, feminin, långsiktiga mål och ambitioner, diciplinerad, visionären, mentor, jobbar dygnet runt, ogillar small talk, sarkastisk och ironisk, torr humor, stark, familjekär, strikt, behöver ensamtid, styr 10e karriärshuset och når alltid sina mål. Ens legacy, vad du lämnar efter dig. Är mån om sin tid, slösar inte tid i onödan. Ser igenom bullshit på nolltid och säger ofta: -vad var det jag sa?

⇡ lejon ascendent - rising star

Fast eld, den självsäkra och hjärtliga ledaren, ambitiöst kreativ, värms och styrs av solen, vår enda energikälla, den välvilliga alfan, älskar livet, den dramatiska artisten, syns när den kommer in i ett rum då lejonet lyser upp hela rummet med sin starka solenergi ☼ lejonet styr det kreativa, roliga – fun and games 5e huset.

☾ måne våg

Lady Justice, kardinal luft, vågen som håller vågskålarna mellan den ljusa jungfrun och den mörka skorpionen där jungfrun är det sista tecknet på himlavalvet för dagen och ljuset och skorpionen representerar natten och mörkret. The peacemaker, skapar harmoni, den sociala fjärilen, håller ordning på dokument och samarbeten. Skicklig med rättvisa och skapar därefter. Vågen styr det 7e huset för relationer, samarbeten och juridiska affärer.

numerologiskt big 3

i work on the highest level

③③ master teacher 33/6

Master 33 på livsvägen gör det tänkta sista livet och har en förmåga att vara en mästerlig healer, talare, skrivare och en inspirerad visionär. 33 delar ut all visdom den har genom alla tidigare gundliv 1-9 samt master 11 och 22. M33 kallas the master teacher. Vårdande, kommunikativ, servicecentrerad, optimistisk, visionär och kreativ, rättvisande och mångbegåvad, hem- och familjefokuserad med höga krav på mänskligheten

⑦ ödestal 7

7an (som jag f ö har tre av i mitt själskontrakt) är högst visdom, läraren, mystikern, den andliga, själsliga, mentala, djuptänkaren, professorn, problemlösaren, introverta ensamvargen som jobbar helt på det eteriska planet. 7an vänder sig bort från det yttre och jobbar helt inåt och uppåt. Den smarta kunskapstörstande, den som specialiserar sig

⑥ själstal 6

6an som ligger i min själ har grundvibrationen som 33 står på. Den kosmiska föräldern. Bär allt och alla på sina axlar, tar enormt ansvar, omhändertagande, omvårdande, hemmet, familjen och den stora visionären. 6 styr kärlek men också separation. Enormt kreativ och älskar att skapa. Rättvis in i benmärgen och kan vara en hård förhandlare juridiskt, hård & rättvist sinnad – min röst måste bli hörd!