WHOS THAT GIRL?

S☀L-STENBOCK

Late bloomers, realister, högt IQ, ansvar, praktiska, målmedvetna, glada, känslosamma med en stor portion rå, torr humor som kryddas med ironi och sarkasm (and yes, we lovet it!). Vi är ensamvargar.

MER OM STENBOCKEN HÄR

LEJ🌤N-ASC

Solen i rummet. Intar den stora scenen. Hörs och syns, både med avundsjuka blickar men kanske också för vår enorma utstrålning. Kan smälta in överallt och är mästare på att läsa in beteenden.

MER OM LEJONET HÄR

M🌙NE-VÅG

Den ytliga, estetiska konstnären som vill skapa balans genom allt och älskar det vackra. Analytiskt lagd och pratar på in och utandningen. Rättvisa och samhörighet. Diplomatisk.

MER OM VÅGEN HÄR

PLANETER

MERKURIUS I STENBOCKEN
VENUS I SKORPIONEN
MARS I VÅGEN
JUPITER I JUNGFRUN
SATURNUS I VÄDUREN
URANUS I JUNGFRUN
NEPTUNUS I SKORPIONEN
PLUTO I JUNGFRUN
NORRA NODEN: VÄDUREN
CHIRON: FISKARNA

NUMEROLOGISKT
SJÄLSKONTRAKT

LIVSVÄG: MASTER TEACHER 33/6
ÖDESTAL: 7
SJÄLSTAL: 6
PERSONLIGHETSTAL: 1
MOGNADSTAL: 4
FÖDELSEDAGSTAL: 7
AKTUELLT NAMN: 7
KARMA: 0
KARMISK SKULD: 16/7

HUMAN DESIGN: GENERATOR
AYURVEDA: FÖDD VATA, NUMERA PITTA

PROFESSIONELL ESOTERISK & PRAKTISK NUMEROLOG INOM DEN PYTHAGOREISKA & KALDEISKA NUMEROLOGIN.
JAPANSK REIKI HEALER 1 & 2
INTERGALAKTISKT MEDIUM
• ASHKERA SIRIAN STARSEED 9D
• PODDARE

PERSONLIG GUIDE

KACHINA MINATRA

Historien om min HOPI guide Kachina Minatra finns att lyssna på i podden skyrocket på acast, men kort skrivet kom hon till mig en natt när jag skulle lägga mig. Från vänster öra pratade hon i ett, ett språk jag inte förstod. Det lät som från en annan tid och annan tidsålder, nästan som ett eko men enormt klart. Det jag snappade upp gånger flera var Kachina Minatra samt Blue Star Kachina. Hon fortsatte prata och prata och prata, så efter ca fem minuter bröt jag sändningen, klev upp och började googla. Jag hamnade på HOPI’s och deras starpeople guider som kallas Kachina’s där kopplingen till Sirius och blue star Kachina fanns med.

Minatra är idag min huvudguide och hon är omkring tre tusen år gammal. Hon är vis, klok, kärleksfull och vägledande.

En guide svär aldrig, vill aldrig ge kicksparkar till andra eller höja ens ego, då har man ett mörkt astralt lägre lågintelligent väsen som är kopplad till dig som kan låtsas vara något annat än du tror. En högre guide har inge människoaspekter eller jobbar med ditt ego.

PERSONLIGA GUIDER

ASHKERA SIRIANS

Strax därefter kom en Sirian till mig efter att jag varit i kontakt med både “galactic force strids-pleiader” i vita tighta dressar där jag fick se deras skepp inifrån. Jag tackade men sa nej tack. 4e dimensionens civilisationer vill jag inte ha något med att göra, de är för polariserande och har för lågt medvetande. 

Sen hade jag kontakt med en väldigt speciell Arcturian som visade mig helig geometri i några veckor. Därefter kom min familj (läs mera här  ←) och idag har jag hela tre Sirians som guider när det gäller det högsta bästa för mig och kollektivet. De är väldigt högfrekventa och svåra att kanalisera, i princip omöjligt pgr av att de befinner sig på en sån hög dimension. De har endast kontakt med sina nedsända Starseeds.

Jag är förstås Ashkera Sirian Starseed från 9e dimensionen.

MIN SKYDDS GUIDE &

LIVLINA

LIZ

CHAMPION KATCHANII’S BLACK LABEL
(LP SUCH NUCH INTUCH KORAD Frescos Shiro-Stingray x Wobbster’s Up to Dream) HD UA  · Ögonlyst UA · K-test · 11 Svenska CERT · 3 Norska CERT · Multi BIR & BIM · CACIB samt BIS · 2a bästa tik Svenska Dobermann Specialen Stockholm samt bästa svenskfödda tik -00
 
LIZ ( Lizzy-Plizzy – Plisnell och Pliis, älskat barn har många namn) var min första Dobermann och min alfatik. Svenskfödd & okuperad. Totalt fyrkantig med en exklusiv exteriör och mentalitet. Hon var min sons reservmamma och hon skötte honom exemplariskt. Liz var mamma till A-kullen efter Korad 236p (!) LP1 SPH1 SUCH, DKUCH, FIN.UCH, NORDUCH, INTUCH, Nordisk vinnare-2000 JEAN DARK KENZO KASTELLI och senare parad med KORAD (235p!) LP SPH I SDV jun-97 SDV ungh-98 SDV-98 JEAN DARK FIDJI-FUIRINUS men gick då tom. Liz blev även inseminerad med färsk sperma från Belgien från en topphanne men strax därefter fick hon diagnosen DCM – Dilaterad Cardiomyopati och avlivades i sviterna av skärtorsdagen 2002, då 7 år gammal.
 
MIN SKYDDSGUIDE & LIVLINA 
När jag var döende i min sjukdom 2015 den där dagen i februari kom Liz i formen av en skyddsguide. Varje gång jag försökte sova en stund väckte hon mig. Hon vandrade, tjöt och pep vid min säng. Jag var irriterad på henne och sa flera gånger att hon skulle vara tyst och lägga sig. Tänkte att hon är säkert kissnödig och hon får banne mig kissa inne, jag orkar inte gå ut med henne. Efter ambulans, intensiven och vårdavdelning (jo jag var döende och ingen trodde jag skulle överleva) gick det upp för mig att det faktiskt var Liz som höll mig vid liv.
 
Under de sista fyra kritiska timmarna hemma i sängen kom hon varje gång jag försökte sluta ögonen och sova, hade jag somnat hade jag inte vaknat igen. Du kan lyssna på denna händelse i podden här 

HELLOOOOO!

Välkommen ska du vara till mig! Jag driver den här siten samt välbesökta podden skyrocket på acast. Jag är en sol-stenbock, lejon-asc och måne-våg Är det undra på att jag är strukturerad och strängt allvarlig emellanåt, intar den stora scenen med lätthet och pratar både på in och utandningen med dessa primära tecken? ㋡ 

Vidare är jag en numerologisk Master Teacher 33, HD-generator med världens största aura, född som ayurvedisk vata men numera en pitta.

√ Jag är professionell esoterisk och praktisk numerolog inom den pythagoreanska samt kaldeiska numerologin, skriver människors själskontrakt och fördjupat mig i det hebreiska alfabetet och kabbalah. Sa jag att jag älskar historia?

√ Jag är grafisk designer och älskar allt vackert i att skapa grafiskt men även inredning som är strikt stilren. 

√ Japansk reiki healer, shoden och okuden (fysisk och distans).

√ Intergalaktiskt medium där jag kopplar upp mig i de högre sfärerna utanför astral planet. 

√ Jobbar hårt med människors skuggsidor, även kollektivt.

THROW ME TO THE WOLVES AND I WILL RETURN

LEADING THE PACK!

MODELL STOCKHOLMS GRUPPEN 1991-1993

MODELL LIIAS MODELS STOCKHOLM 1991-1993

JOBBAT KAROLINSKA UNIVERSITETS SJUKHUSET, CENTRAL INTENSIVEN, CIVA, 10 ÅR, traumacenter

UTBILDNING KAROLINSKA INSTITUTET
Intensivvård 

UTBILDAD AV DOCENT, ÖL NARKOSLÄKARE L. BINDSLEV I ECLA, Extra Corpral Lung Assistance, nutidens ECMO. Jag jobbade med dessa patienter frekvent, perfusionist bla.

AKUTMOTTAGNING 22 ÅR

GRAFISK DESIGN & ILLUSTRATION
Universitet, fördjupning i tusenåriga symboler, skrift samt typsnitt

FRISTÅNDE UTBILDNINGAR INOM
Konflikthantering, företagsekonomi, kost & hälsa, försäljning-ledarskap & marknadsföring, klagomålshantering, presentationsteknik, attityder och självinsikt, projektmetodik och projektledning, samtalsmetodik, arbetsrätt, telefonsupport, teamwork, kundvård & antichurn, kund och personlig service.

DOBERMANN UPPFÖDARE 16 ÅR
Dobermann är en sportbil i hundformat. Hundarnas Ferrari. Svårkörd, men när handlaget sitter, sällan omkörd.

Tävlat i hela landet från Gällivare i norr till Malmö i söder, samt utomlands, Tyskland, Belgien, Holland och Frankrike. Bruks (rapport och spår), lydnad samt utställningar.

Mentaltester såsom MH och KORNINGAR plus karaktärstester för att säkerställa mina hundars mentala status. En av mina hundar genomgick LT-testet, lämplighetstest för polisen. Det är inga lätta tester mina hundar fått genomgå för att bevisa att deras mentala status håller i alla tuffa situationer.

RINGSEKRETERARANSVARIG SKK
Utbildat ringsekreterare och även jobbat själv som ringsekreterare på SKK (Svenska Kennel Klubbens nationella & internationella utställningar) samt specialklubbar inom SBK (svenska brukshundsklubben)

ORDFÖRANDE SDK, Svenska Dobermann Klubben, norra distriktet.

SPECIALIST PÅ DOBERMANN RASENS GENETIK, Fysisk samt mentala hälsa 

HAFT VALPKURSER SBK