NUMEROLOGISKT

personligt år

- ny personlig cykel -

IF YOU COULD SEE WHATS COMING,
YOU WOULD’NT STRESS ABOUT WHATS HAPPENING

may i give you all the answers during your personal year, because everything is veiled in your numbers

grattis på födelsedagen ✦

Mina kunder kommer främst via rekommendationer, vilket ger mig högsta betyg ღ 
Jag är så glad över att mina kunder återkommer när de fyller år för att beställa ett nytt personligt år 
Detta skapar balans & harmoni i ditt liv och i världen ღ

.03

megastort personligt år plus
alla tolv månader

★ ★ ★ ★ ★

Vi har alltid ett universellt övergripande år och under detta kollektiva år löper våra högst personliga år, men vi kan gå ännu djupare, än närmare  genom de personliga månaderna, men för att förstå de personliga månaderna måste du ha ett personligt år för att både förstå och kunna navigera bättre samt göra bättre val. Jag skriver inte bara ditt personliga år och hjälper dig att navigera, jag skriver ut samtliga tolv månader och dess energier/teman.

Glöm sierskor, antaganden, intuitiva läsningar, eventuella händelser som filtreras genom någon annan, detta ÄR the real deal. Universum är uppbyggt på nummer.

999 kr

att värna om och fira livet

att få uppleva ännu ett nytt år med nya teman,

glädjeämnen, skratt, gråt, svårigheter och lösningar är få förunnat

grattis till ett nytt personligt utvecklande år

första epicykeln

andra epicykeln

tredje epicykeln

123456789

123456789

123456789

+1(0)

+1(0)

första epicykeln

1 2 3 4 5 6 7 8 9

+ 1(0) andra epicykeln

1 2 3 4 5 6 7 8 9

+ 1(0) tredje epicykeln

1 2 3 4 5 6 7 8 9

+1(0) 4e, +1(0) 5e, +1(0) 6e, +1(0) 7e, +1(0) 8e, +1(0) 9e, +1(0) 10e epicykeln

Allt i universum rör sig i nio cykler and repeat. De personliga åren likaså, när vi ligger i mammas mage gör vi en snabb niomånaders cykel innan vi föds. När du väl är född startar din första epicykel tills du är nio år.  Nio året är alltid ett avslut och efter nio kommer tio (10) men nollan syns inte, den är bara en förstärkare och vi startar en ny nioårig epicykel ur en högre nivå än den förra. Så här håller det på hela livet ut. Vilken epicykel är du inne i? Jag är inne i min femte. Se videon jag gjorde kring detta här 

1 kr på kontot + 0 är 10 kr + 0 är 100 kr + 0 är 1000 kr, så du ser att nollan förstärker talet framför hela tiden, samma gäller mellan varje epicykel. Du går upp i en högre nivå än den förra epicykeln.

Så i den femte epicykeln är jag uppgraderad med fyrtio höjningar om man jämför med min första epicykel. Varje personligt år ur varje högre epicykel kommer med fler svårighetsgrader i varje år. Ett 1 år från den andra eller tredje epicykeln är lättare än från den fjärde, femte eller tex den sjätte epicykeln. Ibland kan vi ha skuldår som visar på att vi i tidigare 1, 2 3 osv år inte lärt oss det vi ska och då levereras ett skuldår. Eller så har vi avancerat så bra att vi erbjuds ett test att gå in i ett master år med väldigt stor potential där du måste lägga dig själv åt sidan och jobba för andra mer än dig själv vilket kan bli jobbigt för egot att välja kollektivet före dig själv. 

Livet ÄR en skola av tex lärdomar, utmaningar, lära sig navigera rätt, lyckorus, kärlek, framfart, manifestation, sorg samt förluster. Allt detta är teman du kommer genomgå efter varje födelsedag beroende på vilket år du kliver in i. Allt i universum rör sig i cykler som vi kan kalla epicykler. När du går in i ett nytt år (dvs dagen du fyller år) förändras energierna ganska drastiskt. Medan ditt själskontrakt jobbar långsiktigt genom hela livet är de personliga åren ganska kännbara. Baam! Det du planerat att göra funkar plötsligt inte, allt går i stöpet.

Varje gång du fyller år ändras livet, du går in i ett nytt personligt år, en ny vibration, ett nytt tema kommer in och förändrar allt. Vi är i ständig förändring. Beroende på vilken år du lämnar och går in i händer en hel del under året, även under dina vilo år där du jobbar inåt och vill vara mera för dig själv, jobba med din själ och ditt inre jag. För att sen ta de lärdomarna ut i ett manifesterande, aktivt år, eller kanske du är i ett avslutsår för att förbereda dig inför en helt ny epicykel som startar med ett 1 år som är på en högre nivå än det förra 1-året. Kanske är du inne i ett karmiskt skuld år eller ett master år? Jag ser det lika ofta. Många tror vi endast har år 1-9 and repeat men det är fel, det finns hela 16 olika år inom en epicykel på nio år. I ditt personliga år ingår numera alla tolv månader ღ Här är det väldigt bra att vara förberedd! Låt mig hjälpa dig så allt blir rätt. Det är bra att vara förberedd så du kan navigera rätt, för ur varje år kommer lärdomar och en hel del utmaningar, tro mig!

Personliga året kommer inom plus minus 14 dagar på din e-mail. Kolla skräpposten. 

efter varje personligt år har du vuxit en hel del,

tar med det genom livet som lärdomar & höjningar på en ny nivå

Genom att beställa ett numerologiskt personligt år lovar jag också på heder och samvete att i text, tal, skrift, videos, poddar, bilder, sociala medier INTE använda texterna. Allt som skrivs i dessa filer råder strikt ensamrätt och får inte användas någonstans utan att kontakta mig Carola von Ahn. Ej heller använda egna tolkningar eller vinkla till det du läser för egen vinning eller genom dig öppet på sociala medier samt genom egna texter eller tal från dessa filer. Detta gäller gamla som nya kunder.

fyll i detta

1. Personnummer (ej de fyra sista)
2.Mailadress så jag kan nå dig om jag har frågor kring dina uppgifter
3.Skriv VAD du bokar under meddelandet i swish appen
4. Betala INTE fören jag har kollat upp uppgifter och svarat dig
5. Jag behöver 14 dagar på mig att skriva, men oftast går det fortare än så
6. Copyright råder i filerna!
999 kr företags swish 1236546519

jag vill inte ha

1. Boka INTE om du plötsligt ändrar dig, detta tar min tid och engagemang!
2. Dina fyra sista eller födelsetid, detta är inte astrologi
3. Ta reda på att allt är korrekt innan du bokar
4. Klicka bara EN gång så slipper jag få 5-15 mail, det kommer iväg efter ett klick
5. Inget återköp efter du betalat

SKRIV VAD DU BOKAR!

1. Skriv i swishappen VAD du bokar!
2. PERSONNUMMER (ej de fyra sista)
3. MAILADRESS
4. PRIS 999 kr
5. Inget återköp efter du betalat
6. Skriv VAD du bokar i meddelandet i swish-appen
7. Betala INTE fören jag har svarat dig och kollat av uppgifter
8. Jag behöver ca 14 dagar på mig att skriva men oftast går det fortare än så
9. Copyright råder i filerna!

BETALNING I FÖRSKOTT VIA FÖRETAGS SWISH 1236546519