SKYROCKET PODDEN

Välkommen till min välbesökta podcast skyrocket 🚀 som du hittar endast i appen acast. Här tar jag upp det paranormala, esoterik, aliens, UFO, numerologi, astrologi, det mediala och andliga samt reiki för att nämna ett litet urval. 

Den 27 Januari 2020 kl 15:25 föddes Skyrocket podden, därmed som det fixerade lufttecknet i Vattumannen som styrs av Saturnus/Uranus. En klarsynt, intuitiv, lojal, uppfinningsrik, revolutionär poddenergi astrologiskt.

Numerologiskt är podden en 5a som helt styrs av frihetstänkande med god kommunikation, variation, karismatisk berättande som har talets gåva. PR personlighet helt enkelt.

Glöm inte att prenumerera så du inte missar något avsnitt då jag inte poddar på specifika dagar. Glöm inte att ge mig ★ ★ ★ ★ ★

#74 Astrologi, karma, månnoder m.m

Idag är poddens egna eminenta, vackra och uberkompetenta astrolog tillbaka! Tjohooo! ❣️

Alexandra svarar på era frågor:

13e stjärntecknet ormbäraren som vi har just nu mitt mellan skorpionen och skytten.

Vilken astro är mest exakt?

Karma, mån-noder samt eklipser samt vad är skillnaden mellan måne 🌙 och sol 🌞 eklips?

Ni vet att jag pratat om Alpha och Omega, före och efter, livet och döden. Ser ni kopplingen med alpha och omegas true node och south där norra noden ser ut som Ω som är kopplat till södra noden?

Sist men inte minst ger vår astrolog en forecast för 2022 ⭐🚀⭐

Jag tänker mig Jupiter som en "gud" vi kan använda tex vi nymåne ritualer. jag har börjat tona in mig på Jupiter för att kunna MANIFESTERA in det jag behöver och vill ha! Jag tackar Jupiter numera varje gång jag manifesterar in lycka och välstånd 🤎

Ni hittar Alexandra Alvis nedan:

Glöm inte att prenumerera!

#73 Alfa människor & blodgrupp A

✔ Kan man lita på korten? (tarot & orakelkort)
✔ Hur är 80, 90 och 2000-talister? Jag förklarar ur ett numerologiskt generationsmässigt perspektiv. OBS! Du måste skilja på personer/individer med generationer här!

■ 80-talister är generationsmässigt ängsliga, bär på stor karma, enormt krävande, kopierar gärna av andra för de har oftast fått allt serverat på silverbricka av sina föräldrar och orkar inte göra jobbet själva. De anv. andra för visdom. Pragmatiker.
■ 90-talister är humanister som strider för moder jord, klimatet bland annat.
■ 2000-talister är diplomater som inte har någon egen kraft. De söker utanför sig själva för svar och klänger fast i tvåsamhet.
■ 40-talisterna då? Jo, de jobbade ihjäl sig, de byggde Sverige (4an) och de är power människor (4an)
■ 50-talister slet sig fria och började förändra kollektivet (5an)
■ 60-talistena var flower power, ljus och kärlek med freden som symbol (6an)
■ 70-talisterna började undersöka hur allt ligger till, hur allt fungerar, djuptänkande, sanningssökare, analytiska.

✔ Var nedstängningen av FB pgr av Merkurius retrograd?
✔ A-människan, A-blodgruppen, vad är en A-namns människa överlag? Vad ska en Alfa människa tänka på?
✔ Är man hollistisk, andlig och jobbar med healing men samtidigt injicerar sig med artificiell intelligens och gifter från vaccinet?

Glöm inte att prenumerera!

#70 TRANSHUMAN. KABBALAH & KALDEISK NUMEROLOGI

Idag ser vi transhumanismens framfart, kloning och total artificiell teknologi som ska in i människan. Jag pratar om vad en människa är samt vår resa genom Sephirot. Stegvis jobba sig uppåt genom lärdomar, erfarenheter för att nå visdom. Men vad händer om vi blir transhumans? Är detta slutet på mänskligheten? Vad innebär T:et i Transhuman och vad har det med Saturnus att göra? Hur kommer det sig att Saturnus ligger i treeningehetn? △ The divine triangle? Absolut top noch?

Den kosmologiska ordningen, kabbalah, livets träd och den kaldeiska numerologin för att nämna lite grand om vad jag tar upp idag.

Glöm inte att prenumerera!

#71 Numerologi för alla personliga månader november

1 november idag och här kommer alla personliga år 1 - 9 med dess personliga månader för november. Pjuh!

Men först pratar jag om skorpionens mörka energier och hur tunt det är nu mot astralplanet, vad som hänt härhemma samt varför man inte ska ta sk "healing" från den här tunga energi världen. In och lyssna på ditt personliga års månad under november! 

Glöm inte att prenumerera!

#72 1111 Betydelse & förklaring

Förklaring av 11:11 och dess rot 1, A, Aleph. Skapelsen. Alpha och Omega. 🎧 Nytt avsnitt ute (pjuh jag hann podda innan portalen stängs!) △ Idag 11:11 har vi en portalsöppning, ett wormhole, en vidöppen dörr som står öppen. Men vad betyder 1111 numerologiskt? Jag går in på roten av 1an och därmed hamnar vi på Aleph, A (1) och skapelseprocessen. Andetaget. The divine triangle △ Kether. Dimensioner. The creator, skaparen. Kristaller. Uppvaknanden. Master 11, 22 och 33 △ Varför finns inte akasha biblioteket egentligen? Det är egentligen 8e dimensionens kvantfält som lagrar allt som hänt från begynnelsens början av vårt universum. Thorus är namnet jag inte kom på 🙌 Är själen samma sak som det högre jaget? Vad har själen med sig och hur upplyst är den, egentligen? Vad är the cosmic egg och vad är Alpha och Omega? Nollan? Kether? 

Glöm inte att prenumerera!

#67 NUMEROLOG möter ASTROLOG

Astrologen astroalvis alias Alexandra som idag gästar podden! (tjohoooo) Astrologi och numerologi är lite systrar och går hand i hand. Båda två är superkomplement till varandra där man får veta precis allt om sig själv på alla plan och nivåer. Idag pratar Alexandra  om Saturnus återkomst, eller Saturn return. Har Stenbockar och vattumän lättare Saturn return än andra (då vi, iallafall stenisar har Saturnus som övervakare genom hela livet?) Vilket hus i vår Saturnus återkomst aktiveras och vad kan vi förvänta oss? Är Saturnus Satan inkarnerad? Vad innebär T-korset i Saturnus symbol numerologiskt? Varför är 8an lika med Saturnus energier?

In och lyssna när en numerolog
möter en astrolog!

Glöm inte att prenumerera!

#68 MEDIALT hitta
borttappade saker

Idag släpper jag ännu ett avsnitt från medlemssidorna där jag pratar om att klockrent hitta borttappade saker och att lita på det man ser. Stå kvar i din kraft som jag brukar göra.

Vi är ALLA multidimensionella och därmed även mediala så detta är ingen raketforskning. Vi kan alla finslipa detta, en del är födda med egenskaper där det bara finns medans andra får jobba lite hårdare men det går, tro mig!

Glöm inte att prenumerera!

#69 GFL är det falska ljuset kanalisering SHC

Kanalisering Sirian Högsta Råd KAREE-NE som varnar för Galaktiska Federationen av Ljus (GFL). Den äkta federationen heter Galaktiska Federationen av Världar (GFW).

GFL utlovar att de ska rädda världen och mänskligheten, att vissa utvalda människor tas med i skepp medans andra blir kvar. Dvs bara de som är "bra nog". 3D människor blir kvar, lämnas åt sitt öde.

Vidare påstår GFL att Jesus Sananda, St Germain och Lord Ashtar (vilket är ett kollektiv, inte en person) att de fungerar som andliga vägledare, gurus som slåss för ljuset och är frontfigurer i GFL med glitter och glamour.

Den strids Pleiad som kom till mig och tog med mig i deras skepp var medlem i GFW och jag tackade nej då jag trodde de var av mörkret.

 Kanalisering SHC 6D

Glöm inte att prenumerera!

#64 Andligt &
medialt uppvaknande

Idag släpper jag ett avsnitt från medlemssidorna som handlar om det andliga och mediala uppvaknandet men jag pratar även ganska länge om 3D människan, religioner och trossystem såsom Gud, Jesus och änglarna. Hur har en 2000-årig programmering i det morfiska fältet påverkat oss? Kan sinnet skapa entiteter? Att leva autentiskt kontra styrt, att människor lägger pekpinnar och begränsningar på dig vad du ska och inte ska göra, dvs katergoriserar människor i fack fast det egentligen handlar om att de projicerar ut sina egna rädslor, murar, begränsningar och EGO. Att kanske hålla informationen om dig själv gömd, man anser sig mer än andra men låtsas att man inte har ett vanligt liv oavsett om man är andligt medial eller jobbar med nått annat. Man vill dölja vem man är, man känner inte till att vara autentisk och fri.

Glöm inte att prenumerera!

#65 Bristtillstånd, Ego styrt, tävlan om att vara på toppen

Idag släpper jag ännu ett avsnitt från medlemssidorna som handlar om bristtillstånd, tävlan, jagande och egostyrning. Hur många (handen på hjärtat) är inom vår andliga, mediala, esoteriska samt healing sfären i ett bristtillstånd med den karmiska ego 8an som drivkraft? 2021 har man inte kommit längre än så här. Varför har man detta enorma BEHOV? Att jaga och tävla efter topplistor, vara övers på pallen och föda egot gör mig sorgsen och jag ser mer och mer hur mycket arbete vi har att göra.

Välkomna att bli medvetna, rannsakan och lite skuggarbete my loves!

Glöm inte att prenumerera!

#66 Saturnus, karmiska 8an och Covid, vad har de gemensamt?

Jag har tidigare pratat om den kollektiva 8an som nu rensar rent för att få en balans på vård jord. Numerologiskt är Saturnus ett annat ord för 8an, the lord of karma. Staten och kapitalet.

Men Covid är även en karmisk 8a. Hur hänger detta ihop och varför? Du bör kolla var du har Saturnus samt 8an i ditt numerologiska själskontrakt.

Nu balanseras karman och mänskligheten ut i vad som pågår energi mässigt. Åttan strävar ALLTID efter balans.

Vill du ha hela ditt själskontrakt inklusive eventuell karma och karmisk skuld kan du kontakta mig på letsskyrocket.se

Glöm inte att prenumerera!

#61 De sjuåriga själscyklena

Idag går jag igenom de största transformeringarna vi gör vart 7e år med start 7 år och där 49 år är den största och mest utvecklande, men även mest krisiga.Titta på instagram så lägger jag ut en geometrisk symbol där du ser hur vårt liv delas in i tre delar:

Barn, 0-9-18-27 år.
Vuxenåldern (power) från ca 30 (27-30)-54 år
Visdomen: 54-81 men kan sträcka sig till 120 år.
Varför ska ska vi inte gå i pension?
Vid 63-65 kan vi hamna tillbaka till barndomen igen eller i visdomen beroende på de val du gör vid 49 år.

Välkomna in för lite numerologi kring själens 7åriga visdomscykler!

Glöm inte att prenumerera!

#62 the Dark Night of the Soul

Idag släpper jag avsnittet från fd medlemssidorna som handlar om the Dark Night of the Soul, dvs själens mörka natt. Jag både pratar fritt och läser ur mina gamla texter kring själens mörka natt, the Dark Night of the Soul jag gick igenom för x antal år sedan. Egodöden. Att vara i the VoidTomrummet där du inte har någon som helst back up eller hjälp. Bara du och din själ. Låt själen leda dig mot ljuset. 

Det känns högaktuellt just nu att släppa detta avsnitt offentligt då vi kollektivt går igenom själens mörka natt. Tack för att du följer och lyssnar på mig kära lyssnare 🤍

Glöm inte att prenumerera!

#63 Reinkarnation

Idag släpper jag ytterligare ett avsnitt där jag pratar om reinkarnation från medlemssidorna jag spelade in för x antal månader sedan.

Kan en levande människas själ besöka en medans de lever? Kan en döende människa dra ner sin själ om och om igen? Delar vår själ sig i flera delar här på jorden? Kan bortgångna ställa till med saker i ditt hem när de vill ha din uppmärksamhet? Jag pratar om egna upplevelser, men även om det fruktansvärda T-korset vi hade förra veckan och hur det påverkade mig. Ända in i kaklet. Välkomna in att lyssna bejbs!

Glöm inte att prenumerera!

#58 GENERATORER i Human Design

Tack för alla frågor kring Human Design och Generatorer, lööved it! Jag går idag in på hur vi respondar, dvs svarar an på som är hur vårt sakral chakra tänder upp oss i det dagliga livet, men även baksidan av utbrändhet och utmattnings depression som drabbar oss. Jag tar upp vad sakral chakrat har för uppgifter och egenskaper och vad som händer om det är obalanserat.

Glöm inte att prenumerera!

#59 The walking dead

Hej på er mina lyssnare, vi är inne i högsommaren och nu tog jag extra krafttag att prata om the walking dead, sleepwalkers som sedan agendan drog igång förra året. Jag drar en snabb repris vad vi fick veta och se, vad som hänt under detta 1,5 år och hur jag själv blev hårt ansatt, attackerad, förtalad, mobbad samt angiven för att jag är av en annan åsikt, ni vet den fria viljan, den fria åsikten, det fria valet vi har över våra liv och kroppar. En liten inblick i covidträsket, vaxx,pcr, spikprotein, dömanden, kontanter, hat, förtal mot de som väljer att kliva av agendan. Vår tids nya apartheid.

Ett tungt och jobbigt avsnitt att beta igenom men ack så nödvändigt. Vi ger INTE upp!

Gå gärna med i fb grupperna:
Folkets rättigheter i samhället
Bojkotta kontantfria affärer och restauranger så får du en hel del inside information vad som pågår bakom kulisserna.

Glöm inte att prenumerera!

#60 Mitt sommarprat

Mitt sommarprat

Hur är det att ha varit dödssjuk hela sitt liv och mött döden oräkneliga gånger? Att fått sitt eget hjärta stoppat två gånger? Att levt som galaktiker ensam och inte känna att man hör hemma här? Inte känna en samhörighet med sin egna familj ens? Jag pratar lite om numerologi och hur jag använder den i vardagen, jag tänker och andas siffror dygnet runt. Jag går även in på astron och hur det är att både vara en Master 33, en ledare i Stenbocken, att synas som Lejon samt ledarposition i min måne-våg.

Alla relationer jag haft från samhällets alla grupper av män där min själs 6a fått styra fritt, att jag får kickar av att hjälpa andra.

Lite varför jag bara vet och är stensäker på min sak i mångt och mycket. Ja ett fullsmäckat avsnitt om det helvetes liv jag levt som jag både är tacksam för och hatar.

Välkomna till mitt sommarprat!

Glöm inte att prenumerera!

#55 Numerologi & Master Teacher 22, mästarbyggaren

Äntligen kommer Mästartalet 22 som ligger mellan master 11 och master 33.

Jag vet att ni har väntat men nu äntligen tog jag mig tid för att berätta om master buildern. Kanske inte så plättlätt resa med den här nervösa energin om man inte är i balans i sin livsväg där mästartalen ligger. Learning by doing är mästar 22ans signum.

Sen lite ord och tips på vägen som ni bör ta till er innan avsnittet startar. Som vanligt, ett fullspäckat, intressant och lärande avsnitt kring numerologi. Lyssna gärna om du är ny lyssnare i podden när jag pratar om Master Teacher 33. Jag har valt att prata mest om obalanser då det är dessa vi ständigt ska jobba med, speciellt alla mästare. Fatta vilken power ni/vi besitter 🙌💖🗝

Glöm inte att prenumerera!

#56 Varför står du
inte i din KRAFT?

Lyssna först på avsnitt 45, den kommersiella andligheten om du inte gjort det redan. Detta är en fortsättning. Fundera på om det går uppfinna Oprah Winfrey hur många gånger som helst, fundera på varför du beter sig som en martyr på sociala medier, varför är det ett enormt bekräftelsebehov inom andligheten? Ska inte folk ha jobbat bort egot, rädslor, trauman och martyrskapet 2021? Varför ser vi copycats och wannabees överallt inom andligheten? Detta och massor mera tar jag upp idag. Väldigt lärande skuggarbete på djupet mitt i vardagen, mitt ibland oss. Den som inte är vaken ser det inte.

It's not personal.
It's vibrational.
/Phil Good

Glöm inte att prenumerera!

#57 HUMAN DESIGN & NUTRINOS

Idag pratar jag om Human Design nutrinos som är den magiska beståndsdelen i allt som penetrerar oss (och yes, den har ett nobel pris), jag pratar vad reiki består av, numerologi, astrologi, chakrasystemet, (vi har nu 9 chakra), auran och kroppstyperna:

Varför är Generators bästa reiki utövarna? Jag pratar även Kabbalans livets träd eller som i den nordiska mytologin kallar Yggdrasil, I-Chin som ingår också i Human Design som är Förvandlingarnas bok är det äldsta verket i klassisk kinesisk litteratur. I Ching beskrivs flera centrala begrepp i kinesisk filosofi, bland annat yin och yang för första gången, Den har genom historien använts som en allmän visdomsbok. och skrevs 200 år före kr. men det mest viktiga är fysikens Nutrinos.

Glöm inte att prenumerera!

#52 Demoner & astrala väsen,
hur tar de sig in?

Idag tar jag upp et högaktuellt ämne som många därute inte förstår, inte på en fläck. Jag har under de senaste dagarna efter att beställt en demonbok fått in dem i både hemmet men även blivit attackerad i princip varje natt. Visste du att den här typen av böcker är lika med satanistiska symboler och verktyg? Hur får du bort dessa? Vad är en svart magiker? Egentligen? Inte nog med det så har jag utöver detta haft grey aliens här och blivit abducted natten som var.

Detta avsnitt är till dig som är novis, okunnig samt ny uppvaknad. Kanske lite blåögd vad som rör sig på astralplanet. Detta är ett wake up call. Hur lätt är det energi höja sig under attacker? Nä, precis, omöjligt även för den orädde och erfarna. Man måste jobba från två håll, stenhårt själv samt ta hjälp av tex en aztek shaman eller en kunnig inom området som bevisligen klarar detta.

Glöm inte att prenumerera!

#53 Reiki samtal med två reiki masters om reikins väl och ve

Tjohoooo, ännu ett fullspäckat avsnitt kring reikins väl och ve, ibland känns det som om man är en grammofonskiva som måste återupprepa vad som gäller kring galaktiska civilisationer och Starseeds samt alla hittepå reiki tillägg. men here ge go again i intron.

I detta avsnitt samtalar jag med två erfarna och kunniga reiki masters kring påfyllnad av reiki boosters/initieringar, ta bort reiki initieringar (ja hur galet, men tro mig, det pågår as we speak), tillägg som sprutar ut som inte har med reiki att göra, är det klokt att gå både den fysiska samt distans reikin på samma helg? 

Är det okej att skicka reiki till flera hundra personer? Varför har reiki'n blivit kommersiell och vad är kommersiell reiki? Hur många reikikullar är lämpligt att ha på ett år? Varför ser många reiki som en andlig kick? 

Glöm inte att prenumerera!

#54 Numerologi & Master Teacher 22, mästarbyggaren

Äntligen kommer Mästartalet 22 som ligger mellan master 11 och master 33.

Jag vet att ni har väntat men nu äntligen tog jag mig tid för att berätta om master buildern. Kanske inte så plättlätt resa med den här nervösa energin om man inte är i balans i sin livsväg där mästartalen ligger. Learning by doing är mästar 22ans signum.

Sen lite ord och tips på vägen som ni bör ta till er innan avsnittet startar. Som vanligt, ett fullspäckat, intressant och lärande avsnitt kring numerologi. Lyssna gärna om du är ny lyssnare i podden när jag pratar om Master Teacher 33. Jag har valt att prata mest om obalanser då det är dessa vi ständigt ska jobba med, speciellt alla mästare. Fatta vilken power ni/vi besitter 🙌💖🗝

Glöm inte att prenumerera!

#49: Vad är änglar, egentligen?
Del 1

Idag djupdyker jag i änglar. vad är de? Var kommer de ifrån? Vi kikar på Sumerernas tid med Annunakis och dess demigudar, kristendomens änglar, new age änglar. Är du insnärjd av vägledare som promotar änglar? Vad är ljusvarelser egentligen? Har de en polaritet som ärkeänglarna samt skyddsänglar har? Finns de ens? Går det bevisa?

Varför har alla ärkeänglar EL på slutet och vad är det för esoterisk kod som gömmer sig där?

Jobbar man med ärkeänglar håller man sig på den 4e dimensionen. Varför bär de vapen och slåss? 

Vad har Kung i svärd för liknelse med Ärkeängeln Mikael? Ärkeängeln Rafael med Kung i Stavar. Döden kortet med Ärkeängel Azrael.

Glöm inte att prenumerera!

#50: Vad är änglar del 1,5,
The Watchers

Helloo again bejbs! Idag tar jag upp frågor som kom kring förra avsnittet kring "änglar":

1 Vad är Gudar?
2 Andligt uppvaknande till astralplanets 4e dimension
3 Är numerologin änglanummer?
4 Förklara tidsåldrar och dimensioner
5 Vad är 10e dimensionen?

Kyrkogårdarnas änglar, hiearkier samt vad är Putto? Guds söner är egentligen the Watchers. Varför gömdes the book of Enoch av kristendomen? Alla änglar är fallna änglar, de kom ner från skyn och de var 200 stycken Vilka var Nefilim?

Varför söker människan budskap och vägledning utanför sig själv? Varför väljer man inte vägledning från högre, intelligentare civilisationer än änglar och bortgångna?

Glöm inte att prenumerera!

#51 Galaktiska systrarna
pratar Starseeds & kopior

Mina gaktiska systrar gästar podden. Vi pratar även om Sofias galaktiska pappa, vad är det för vitt konferensrum, ett råd (council) med vitklädda entiteter av samma antal av 7 som både Sofie och Sofia har minnen ifrån? Kanske är det samma konferensrum jag fick ett klärhörande meddelande ifrån ni minns när jag högt och tydligt fick adressen när min mammas grav blev skändad? Jag har alltid sagt att det lät och såg ut som ett konferensrum. Kan Sofie och Sofia tillhört samma Council?

Glöm inte att prenumerera!

#46:REIKI historia och alla komersiella tillägg

Helloooo igen alla REIKI fans! Idag har jag en gäst, ingen mindre än Sofie J.As visdom, REIKI MASTER där vi pratar om Reikins historia och ursprung, vad är Japansk reiki och när blev den västerländsk samt genom vem? Vi pratar två huvudpersoner som gett reikin två ansikten, den ena som satt på berget under 21 dagar och där blixten slog ner i honom och efter det blev reiki healer och Reikins fader. Kan man kalla allting reiki, dvs tilläggs efternamn?

Glöm inte att prenumerera!

#47: Mästar talet 33
och skuldtal 16/7

Hur kan livet vara för en master 33? Jag går djupare in i detta mission. Du vet väl att detta är ditt sista liv? Vad innebär ett Christ Consciousness?

Jag går även djupare in i ett av de fyra skulderna 16/7 som betyder att man levt ett "bad ass" liv i tidigare liv (alla skulder betyder det). Vad står skulden och mästar talen för? Vad har de gemensamt? Vad är värre? Karma eller skuld? Vad betyder egodöd?

Numerologin baseras inte bara på Pythagoras sats men även tidigare liv och cellminnen.

Glöm inte att prenumerera!

#48 Sirian 9D Lightlanguage

Denna korta (gamla) meditation hjälper dig att aktivera Sirian Blue Ray energier för att frigöra stress, hjälpa dig att jorda dig mot Moder Jord, samtidigt som du kopplas upp mot 9D i en spiral. Jordning i din själ och kropp med stöd av min galaktiska familj 👽💙

Energierna är djupgående. Detta hjälper dig att frigöra stress, överskott av elektrisk energi och låta fred och klarhet förankra sig. Lyssna med hörlurar och ligg gärna ner 🎧

Glöm inte att prenumerera!

#43 Whos that girl?

Nya tider, nytt podd år och här kommer det första levererat, episod 2!  Vad mycket som hänt och händer, ni ska bara veta hur den kollektiva 5an har slitit undan fötterna på mig och kastat mig utför stupet!

Men idag svarar jag på frågan, who's that techno, house and RnB girl?

Glöm inte att prenumerera!

#44 Skuld, skam och Egots dag

Idag firas alla hjärtans dag över hela världen. En dag som drivs av en programmering ur 3D samhället. Skuld, skam och EGO. Hur kommer det sig? Idag pratar jag snabbt kring detta återkommande fenomen där de som inte har gjort sin personliga utveckling och ser igenom vad det är man försöker skapa.

Är du vaken? Följer du 3D programmeringen eller ser du igenom? Följer du John? Att bli medveten gör att du släpper skuld, skam, ego, triggers, trauman och kan börja leva inåt, autentiskt, ur kärlek. Detta är ett jätteviktigt avsnitt i podden!

Glöm inte att prenumerera!

#45: Den kommersiella
andligheten

Avsnitt kring sociala medier och främst instagram. Hur vakna är vi? Egentligen? Vad är ok för oss "andliga/mediala" upplysta människor som går likt Eremiten i tarot och lyser upp vägen för de sovande? Vad är okej? Vad är en komers, ego, destruktivt, dålig självkänsla eller offerkoftor? Är vi medvetna om den komersiella andligheten som pågår as we speak? Ska andligheten innehålla det jag pratar om? Vad är skuggföljare och blogg/instagram/facebook troll?

Glöm inte att prenumerera!

#40: Vem/vad är Gud?

Vi går tillbaka i tidslinjerna och kollar av metaforer bibeln plagierat från astrologin samt konstellationer. Solkorset, vad är det bakom Jesus huvud? Stjärnan i öster, de tre vise männen, king of kings, 25e December och jungfrufödslar genom eoner av tid. End game skrev jag om 21 Juni 2020. 

CIVILISATION WILL NOT ATTAIN TO IT'S PERFECTION
UNTIL THE LAST STONE FROM THE LAST CHURCH
FALLS ON THE LAST PRIEST

Glöm inte att prenumerera!

#41: YUGA, de fyra tidsåldrarna
på 24000 år

Jag skrev om Yuga 2018 och tar upp det igen eftersom så många pratar om "the golden age" och "the golden age of Aquarius"

Men är det verkligen så? Kan vi hoppa över tidsåldrar? New age of Aquarius sker ju inte förens om 130 år, så varför påstår folk att vi går in i det den 21:a December 2020?

Du hörde det först på skyrocket podden!

Glöm inte att prenumerera!

#42: summering av år 2020, dvs år 4

Waaaw what a rideeee bejbs! Idag summerar jag året i stort. Vaccinet > masker > lockdown > 5G >censuren > och PCR tester > sen försvinner din röst, din fria vilja.

Vad är egentligen en konspiration? Vad betyder det att kallas för foliehatt? Vad är demokrati? Fundera på mainstream medias skräck propagandan och varför man manipulerar alla dödssiffror?

 

Glöm inte att prenumerera!

#37: Starseed frågor från
förra episoden

OBS! Under en snutt är det väldigt dåligt ljud, men håll ut, det löser sig på några minuter!

Efter kämpig och dränerande jobbhelg svarar jag på era frågor kring starseeds.

Vilka raser finns det, vilka är vanliga och ovanliga, vad är en själlös, moder jords helande energi, är den bra för starseeds med höga vibrationer samt kan jag aktivera en starseed?

Glöm inte att prenumerera!

#38: Dimensionsvandra, 3, 6 & 9

Idag pratar jag om dimensioner 1-9 samt hur det kommer sig att jag anser att vi alla är Gud. Vad betyder upprepade tal som 33 och 333, 66, 666 samt 99 och 999? Vad är helig geometri, trianglar, spheres samt vad är en Prodicta inom en sfär? Vad betyder the void, dvs tomrummet? 

Har du sett bilder på ett svart hål? Välkommen till 9e dimensionen!

Welcome to my brain haha!

Glöm inte att prenumerera!

#39: Nedvärderande skitsnack
och okunskap kring
galaktiska familjer

Jag fick en stor lunta med påståenden av en tjej som lyssnat på en hel del strunt och idag stoppade jag allt jag höll på med och svarar på allt detta dravvel och okunskap, ur 3D. Nu blev det dags för mig att sätta ner foten och jag tror fler följer efter vad det lider.

 

 

Glöm inte att prenumerera!

#34: Numerologiska
förklaringar

Idag, Lördag svarar jag på frågor som rör numerologin bla om man kan vara mästare någonstans i en planritning man inte vet om, varför har jag bara 2-3 tal i min planritning, vad har ett mästartal egentligen för energi, Pythagoras, vilket är den bästa frekvensen/energin för mitt företag och mycket mera.

Enjoy bejbs!

Glöm inte att prenumerera!

#35: The Great Awakening
& Eventet

Idag pratar jag om vad som pågår där jag inte kan skriva ut detta pgr av censur, jag pratar om Eventet, polskiftet, solstormen, HOPIs profecia, red star kachina, blue star kachina och massor mera.

Klarar du inte av denna information bör du avstå för att lyssna, men ni som vaknat upp och är medvetna är välkomna!

Glöm inte att prenumerera!

#36 Vad är ett
starseed uppdrag?

Idag tar jag upp fortsättningen på Starseeds och vårat mission som är otroligt viktigt i den tiden vi är i nu. Varför känns den fysiska familj man är född in i främmande och inte genuint sann? Varför resonerar jag inte med folk eller 3D samhället? Varför vill jag vara ensam? 

 

Glöm inte att prenumerera!

#31: Är mörkerarbetare samma
som svart magiker?

Jag svarar på en fråga kring mörkerarbetare kontra ljusarbetare. Vad är en svart magiker?

Var är det bäst att lägga sig, till vänster eller till höger, längst upp eller längst ner?

 

 

Glöm inte att prenumerera!

#32: Phil Good och den
krigiska andliga sfären

"Cause i don't like the word teacher, um, i feel like i'm a student and if people see me as a teacher, great. But i don't like to say that i'm a teacher. It feels like i'm better than people, and my guides were like -you are the cosmic medium. There like, -you're NOT channeling dead people. You bringing through cosmic guides, cosmic information to help people bridge into that next aspect of who they are" /Phil Good

Glöm inte att prenumerera!

#33: Sirian Högsta Råd
kanalisering

Transmission 9 dimensionen Sirian Högsta råd

Glöm inte att prenumerera!

#28: Vad är en walk in?

Idag pratar jag om walk in och även walk outs. Själsbyten. Vad är det och hur går det till? Även kort om Starseeds samt Wanderers.

Välkomna att lyssna! Puss ♡

 

 

Glöm inte att prenumerera!

#29: Vad är en shaman kontra
en galaktisk shaman?

Vad är en shaman och kan alla bli det? Vad är shamanism och vad är en galaktisk shaman? Vad har de för uppgift?

Bilden är min aztek shamans utomjordiska sten inte vem som helst varken kan stå nära eller hålla i. Tro mig!

Glöm inte att prenumerera!

#30: Hur jag läser tarot, orakelkort, numerologi samt runor

Jag fick frågan hur jag lägger tarot, och om man kan lägga orakelkort i samma läsning? Var hittar jag the shadow card? Vad är runor och hur potent är det?

Skulle dock ett eller flera kort hoppa ur under blandningen ska de vara med som extra kort. Jag glömde säga detta 

Glöm inte att prenumerera!

#25 Relationer, anknytningsmönster,
karmisk, själsfrände och tvillingsjälar

Äntligen  pratar jag om relationer, det är ett stort ämne och jag skulle kunna prata i flera dagar om rösten skulle hålla. 

Anknytningsmönster
Otrygg undvikande anknytning
Otrygg ambivalent anknytning
Karmiska relationer
Vad är en soulmate, tvillingsjäl & karmisk relation?

Glöm inte att prenumerera!

#26 EGOT och
dess bristtillstånd

Idag pratar jag om egots rädslor och bekräftelsebehov som kan te sig på många olika sätt, men även att leva i brist.

Idag tar jag endast upp detta kring egot för ämnet är för stort och komplex.

 

 

 

Glöm inte att prenumerera!

#27 Master Teachers
11, 22 och 33

dag pratar jag lite mera specifikt kring mästar numren 11, 22 och 33.△

Förknippa inte det med power nummer (44, 55, 66, 77, 88 och 99).

Stå i din kraft och grattis till alla nya masters som jag hittat i era numerologiska profiler!

1, 2, 3 △

 

 

Glöm inte att prenumerera!

#22: Kundalini kanalisering från min Sirian humanoid, Nala

Kanalisering till nionde dimensionen och får Nalas budskap, min kärleksfulla Nala från min Sirian grupp och stjärnfamilj 👽

Sätt dig i ett meditativt tillstånd, andas och ta in, hämta hem budskapet.

 

Glöm inte att prenumerera!

#23: Vad är egentligen månen
och månens energier?

Idag pratar jag om månen, vad den egentligen är, månens faser och för en del, lite chockerande information om vad månen egentligen är. Inte vad många tror.

Går du kurser kring månen och dess faser? Lyssna här först!

 

Glöm inte att prenumerera!

#24: Lyssnarfrågor

1 Är du andlig eller spirituell? Vad är egentligen skillnaden?
2 Vad är Lightlanguage?
3 Hur lever man i 5D?
4 Är Anshars och Lemurianerna samma grupp?
5 Hur farligt är Covid-19?

I DON'T NEED A TEACHER
I AM THE TEACHER

Glöm inte att prenumerera!

#19: Sirian/Nordic-Pleiad kanalisering

Sirian/Nordic-Pleiad meddelande till the Ground Crew,

Starseeds hårda arbete i denna mörka, svåra tid. Det är nu vi måste kliva fram och hålla ljuset.

Glöm inte att prenumerera!

#20: Sirian High Council

Kanalisering SHC och budskapet innefattar vad vi står i just nu, vårt Starseed mission som Ground Crew och hur vi nu måste jobba som ett team  under eklipsen på fredag.

 

Glöm inte att prenumerera!

#21: HOPI - min tribe och the butterfly people

Idag pratar jag om min HOPI tribe och skrapar lite på ytan. Vilka är de? Vilka var de? Visste du att de var de första människorna på jorden samt att deras Kachinas är aliens, star people? Butterfly people?

Glöm inte att prenumerera!

#16: Andliga narcissister

Vem besitter sanningen? Är det okej med all andlig kommers? Är vårt ursprung något som vägledare kan sätta sig på piedestaler och härska över? Har fler inkarnerade själar rätten till att vara med och dela sina röster? Vad är egentligen en narcissist?

Glöm inte att prenumerera!

#17: REIKI initieringar

Idag fokuserar jag mest på hur det är och känns efter fyra Okuden reiki initieringar, vad innebär det att vara gift och gravid med reiki? Vad är skillnaden med healing och reiki? Symtom och kundaliniresning under 21 dagars processen.

Glöm inte att prenumerera!

#18: Att leva med en reptil,
demon samt narcissist

Idag är jag modig och berättar hur det var att leva nära en narcissist, demon samt reptil. Reptiler gör vad reptiler gör, det tillhör deras dominanta DNA sträng. En demon är värre. Ondskan inkarnerad.

Glöm inte att prenumerera!

#13: Grey aliens &
ännu ett besök av dem

I natt blev jag väckt av tre Greys och det var som vanligt en smärre chock. Jag läser lite om dem från min f d blogg och egna erfarenheter. Scary indeed! Välkomna in.

 

Glöm inte att prenumerera!

#14: Sirius A & B, Sirian Starseed samt skapelsen

Idag pratar jag om Sirius A & B, forna Egypten, Reptiler, Annunaki, Feline, HOPI, hur det är att vara en Sirian Starseed och Starseed överhuvudtaget. Visste du att ISIS är Sirian A humanoid? 

Glöm inte att prenumerera!

#15: Q&A kring föregående avsnitt

Många frågor har kommit in och här svarar jag på dem, puss, puss alla som lyssnat!

Här kommer lite uppföljning av föregående avsnitt, Questions and Answers kring det avsnittet. Du hörde det först på skyrocket podden!

Glöm inte att prenumerera!

#10: Tarot & orakel/änglakort

Idag pratar jag om Tarot, vad det är, hur jag tolkar upp och nervända kort, orakel kort och massor mera. Välkomna!

 

 

Glöm inte att prenumerera!

#11: Dobbelmoral, eventet,
rädslor och kollektivet

Idag pratar jag lite kvantfysiskt kring dubbelmoral och att vi inte är i 5D förens om max 30-100 år. När börjar vattumannens tidsålder?

Vad är egentligen Eventet och solstormen samt polskiftet? Kan vi stoppa det?

Glöm inte att prenumerera!

#12: Lets go down the rabbithole

Idag går vi ner i uppvaknande processen och jag tar er ner i the rabbit hole. Massivt uppvaknande pågår men vad är det som händer?Vad är programmeringar samt hur har slaveriet sett ut? Eventet har börjat! Allt rasar nu....
Glöm inte att prenumerera!

#7: Q & A

Tack för alla era frågor och idag svarar jag på dem som ramlade in efter gårdagens episod om astrala planet och dimension 4.

Kram på er och tack för att ni både lyssnar och skriver 🙂

 

Glöm inte att prenumerera!

#8 :Kundalini

Idag pratar jag om vad Kundalini är och hur farligt det kan vara. Symtom och vad uppstigning är. Har du konstiga symtom så är det bra att veta vad Kundalini är och vad som eventuellt kan hända. Kundalinin börjar vakna direkt du påbörjar det inre arbetet.

Glöm inte att prenumerera!

#9: Uppvaknade symtom

Vid ett andligt uppvaknande och när din Kundalini börjar resa sig (som jag pratade om i förra avsnittet) kan man få en massa konstiga och ibland scary symtom. Här drar jag snabbt igenom några få, kanske känner du igen dig och kan bli lite lugnare i din uppstigning.

Glöm inte att prenumerera!

#4: Mitt hemsökta hus
paranormal aktivitet

Paranormal aktiviteten i ett av mina hus. Här är vi två vittnen till händelsen. Skåpluckor samt besticklådor skjutsar fram och tillbaka, öppnas och smälls igen, saker försvinner och kommer tillbaka och vem är det som går på toaletten på övervåningen?

Glöm inte att prenumerera!

#5: 1, 2 och 3e dimensionen

Första, andra och den tredje dimensionen. Den lägre människan i 3e dimensionen som lever helt i separation från sitt gudomliga högre jag, sin själ samt sina övriga ljuskroppar. Här lever man i brist, i sitt ego, rädslor, blockeringar, man kopierar och gör som andra. 

Glöm inte att prenumerera!

#6: Dimension 4 - astrala världen

Den astrala världen, den övre och den undre samt vad det innebär att besöka den. Allt är inte vad det verkar och många drar ner astrala väsen, demoner, poltergeist och andra otrevligheter härifrån ner på vårt 3e plan. Ta ansvar och gör den personliga utvecklingen först!

Glöm inte att prenumerera!

#1: välkommen till skyrocket

Äntligen är första avsnittet genomfört och som jag har längtat! Välkomna till Skyrocket podden där jag ska vägleda er genom snår, buskar, mörker och ljus. En vattuman samt 5a podd!

Glöm inte att prenumerera!

#2: Förväntningar

Vad händer när vi har förväntningar på andra och de inte gör som vi förväntat oss? Varför blir vi besvikna, triggade, otrevliga och korta i tonen när våra förväntningar inte uppfylls? 

Glöm inte att prenumerera!

#3: Räddad av min döda hund

När min tik kommer tillbaka  och räddar livet på mig. Livet med mina älskade hundar & när min tik Liz kom för att hålla mig vid liv under fyra timmar efter att hon varit död i över 13 år.

Glöm inte att prenumerera!