podcast listor ur ett esoteriskt & samhälle intressant perspektiv

Poddar hörniii är ett bra sätt att förmedla sina budskap. Jag fullkomligt älskar poddar som är egna, personliga, intressanta, mogna, spännande, aktiva, ur höga perspektiv, lärande, utbildande samt kreativa.

Här kommer min lista av podcasts jag rekommenderar. Jag delger er och lyssnar till poddare som har en mångårig kunskap av olika ämnen, lång livserfarenhet. Som levt livet. Det finns en ålders samt mogenhetsskillnad som ni förstår så jag pratar nog ur den äldre, mognare generationen. Dokumentärer, don’t we all love that?

SKYROCKET  ← på Acast dvs min egen podcast handlar om allt mellan kosmos och 3D. 87000 lyssnade avsnitt på ett år ☆☆☆
MODIGA MÄNNISKOR ännu en intervju med Lars Bern om vad som pågår med tvångsvaccineringen av barn och människor av ett experimentellt vaccin som varken har evidens och har nödgodkänts och där läkemedelsföretagen fråntagit sig ansvar helt. 
SVENSKA PEDOFILER en svensk polis dokumentär där vi får följa polisens arbete med de vidriga förövarna, de kan vara din chef, arbetskamrat, son, make/sambo, lärare eller kanske din doktor. MEN, den hr dokumentären är inte riktigt som du tror, här är det mammor som våldtar sina egna barn på beställning av bla svenska män. Se den om du har nerver för det!
HÄXMORDEN har du verkligen koll på vad en häxa är? Vet du att det är demoniskt hittepå av kristendomens präster? Finns verkligen häxor? Nej, precis som änglakonceptet är detta hittepå av människan som blivit en sanning. Att plocka in shamanismen i religionen och kalla det häxeri är ännu en demonisk agenda skapat av religionen. Men, tänk om du genom släktforskning skulle hitta anmödrar som var en av de som brändes på bål och blev oskydligt dömda via barn och familjer? Lär dig hur häxorna egentligen blev till….
CLEOPATRA vem var denna obevekliga härskare? Var hon värre än Nefertiti? Hennes skickliga maktspel lyfte landet till sin forna storhet – men hennes död innebar också det fria Egyptens undergång.
NEFERTITI En maktspelerska som vände upp och ned på hela samhället – men för det fatala draget fick hon betala ett högt pris: utplånas ur den egyptiska historien. En hänsynslös mörk härskare som du inte vill möta irl. 
SAIDA Vår egna sierska från Boden tog hela svenska folket med storm under 90-talet, men hur rätt hade hon i sitt siande? Faktiskt inte mer än 10% rätt visade det sig. Så här går det när media och kändisskapet går in och gör ett namn på någon som egentligen inte ska sitta och sia för ett helt land.  Här ser vi igen att vara kändis säger inte så mycket mer om en persons egentliga gåvor (som vi f ö alla besitter). Vill du även se Saida på SVT’s dokumentär ska du titta här
KONSPIRATIONSTEROIER har du någonsin tänkt tanken att det kanske finns en annan version av verkligheten? För det har vi – och i podden Konspirationsteorier kommer vi att berätta allt från mystiska sammanträffanden till alternativa teorier. Välkommen att lyssna på podden som får dig att ifrågasätta allt det du varit helt säker på. En podcast där jag känner inte behöver någon upprepning, svart på vitt, rakt på sak. Gud vad den sparar mig tid till annat. In och lyssna!
WAVES OF SIRIUS  ← av Sofia Oceania
HIGHEST SELF PODCAST  ← Sahara Rose pratar om hur du upptäcker din Dharma. Hon är etta på Itunes listor gällande andlighet. Över 4000 5 stjärniga omdömen.
KLIMAKTERIEPODDEN & KVINNLIG HÄLSA  ← med Åsa Melin.
SÅ IN I SJÄLEN  ← Agneta Sjödin
UFO PODDEN  ←
P3 DOKUMENTÄR  ←
P1 DOKUMENTÄR  ←
P3 HISTORIA  ←
P3 ID  ←
P3 MUSIKDOKUMENTÄR  ←
DOKTOR DIAMANTIS  ← kinesisk och ayurvedisk samt hollistisk hälsa
SOMMAR & VINTER PRATARE  ←
P3 SERIE  ←
NÄRA RADIO  ←  Näras chefredaktör Madeleine Walles med mediet Benny Rosenqvist om hur det är att vara medial.
LIVET FRÅN DEN LJUSA SIDAN  ← Sofia Oceanina och Viktoria (ej aktiv podd)
 MYSTERIOUS RADIOparanormal, UFO & lore interviews

enskilda avsnitt du inte får missa

CHEMTRAILS, GIFTSPRUTNING ← Besprutning av dödliga kemikalier som går rakt in i din hud, giftigt, dött vatten i kranen, genmanipulerad mat, nanoteknik rätt in i kroppen, vacciners verkan på din kropp, sjuka barn med diagnoser och även alzheimer. Dags vakna upp till sanningen! Årets bästa avsnitt.

■ ANCIENT ALIEN EMPIRE  ← superintressant avsnitt kring våra forntida gudar och vedans skrifter kring ancient aliens. It’s all connected!
FORNNORDISKA MYTOLOGIN BLIR TILL RELIGION  ← Religionen/kristendomen blev till en kult. Bytet från den fornnordiska mytologin till kristendomen. Det som fanns före religionen/kristendomen var ingen skriftreligion. Hedningar (räkna mig som hedning) blev till uttalande verser och dogmer. Här började helvetet med kristendomen. Var the north men så elaka? Titta gärna på den svenska versionen av detta på Netflix, ARN  ←tempelriddaren, samt the Vikings  ←

VAR FINNS SYSTERSKAPET?  ← Är vi kvinnor för frispråkiga när vi betraktar varandra med utseende- och jämförelsehets? Monica Buitenhuis arbetar med beteendeförändringar och stresspedagogik för kvinnor med fokus på kost och träning. Ifrågasätts yttrandefriheten i sociala medier, offerkoftan, vad hälsa är, kroppsaktivism, oönskade kilon och vilka normer, ideal och attityder som drivers oss. Finns det en finess med att se upp till andra eller alliera sig med gelikar?

Här fyller jag på med intressanta, duktiga, vägledande, mystitska, erfarna, dokumentära, lärande och filosofiska podcasts. Jag saknar dock en outsstanding podd kring astrologi (vem hade inte önskat att min favvo astrolog Maggan skulle podda astro?) så hit me a letter om ni har en sån podd av kvalité. PUSS bejbs 💋

❉ ayurveda & hälsa ❉

ANTIINFLAMMATORISK KOST  Klimakteriepodden Åsa Melin & Nilla Gunnarsson

AYURVEDA med Ulrica Norberg

HJÄLP IMUNFÖRSVARET  Lotta & Victoria

KINESISK MEDICIN med Sofie Ringsten

MAG & TARMHÄLSA med Victoria Carinci

LÄR DIG SOVA med Lisa Carpevi

AKTIV ÅTERHÄMTNING med Ulrica Norberg

INRE KRAFTEN & ENERGIN, Shakti, Chi med Agneta Sjödin & Doktor Diamantis

AYURVEDA PODDEN med Johanna Mårdh

BRINGING AYURVEDA TO LIFE med Monica Bloom